Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

GTA: Chinatown Wars już w App Store!

• Please log in to reply
123 replies to this topic

#101 shivan

shivan
  • 1141 posts
  • SkądKraków

Posted 21 January 2010 - 00:47

Ogolnie beznadzieja ... Gra 2.5 D od Rocket Star ... żenada

po gta 1, gta1-london i gta 2 ty wypisujesz takie brednie?

juz wiem skad sie wzielo okreslenie "dziecko neo"

eeeh

btw: gta 1 bylo moja pierwsza orginalna gra jaka kupilem;D

Pozdrawiam

#102 ssebal

ssebal
  • 990 posts

Posted 21 January 2010 - 08:19

po gta 1, gta1-london i gta 2 ty wypisujesz takie brednie?

juz wiem skad sie wzielo okreslenie "dziecko neo"

eeeh

btw: gta 1 bylo moja pierwsza orginalna gra jaka kupilem;D

Pozdrawiam

Każdy ma własne zdanie...
Tak na dobrą sprawę nie popisali się bo multi wywalili...

#103 Czyluk

Czyluk
  • 540 posts
  • SkądPoznań

Posted 21 January 2010 - 09:35

Jak wam idzie gra? Ja się męczę na misji detonacji aut, potem tego sklepu albo zabije się sam, albo przejedzie mnie wóz straży pożarnej xD

#104 abovePL

abovePL
  • 2385 posts
  • SkądJaworzno, Poland

Posted 21 January 2010 - 10:45

TO nie stój na ulicy tylko za jakiś autem i czekaj aż pojadę i wywalaj strażaka z wozu ;) Ogólnie ta misja względem PSP jest dużo łatwiejsza bo mniej wozów przyjeżdża. Na PSP co parę sekund jadą i pod koniec na ulicy nie ma miejsca na inne ;P A Iphonie raptem z 5 mi przyjechało w ogóle ten budynek szybciej się jakoś DAMAGEuje ;P

#105 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5535 posts

Posted 21 January 2010 - 12:00

Skończyłem główny wątek fabularny, choć w statystykach mam 49,95% ukończenia gry. Muszę przyznać, że były to najlepiej spożytkowane pieniądze jakie kiedykolwiek wydałem w App Store. Ta gra nie umywa się do innych pozycji w sklepie Apple, mam nadzieję, że dzięki temu poważne studia zrozumieją, że ludzie chcą prawdziwych gier a nie tylko "zapchajdziur" za 0,99$.

#106 Regus

Regus
  • 268 posts
  • SkądSosnowiec

Posted 21 January 2010 - 14:12

Ostatnia misja jaką wykonałem to ta z motorówką i skuterem wodnym i mam ukończone 25,51% gry. Czyli nie licząc misji dodatkowych to jeszcze połowa gry przede mną. ;-) Muszę przyznać, że nie żałuję wydanych pieniędzy. Kto jeszcze nie kupił niech sie dłużej nie zastanawia. ;-)

#107 kleskus

kleskus
  • 821 posts

Posted 21 January 2010 - 14:18

Jak wam idzie gra? Ja się męczę na misji detonacji aut, potem tego sklepu albo zabije się sam, albo przejedzie mnie wóz straży pożarnej xD

Ja mam ~35%. Uważam że to najlepsza gra w AppStore, wracając do tego co chciałbym zobaczyć od Rock* games - Ja chcę Midnight Club: LA Remix - ta sama wersja, która ukazała się na PSP :)

Też mnie te dane interesują ze sprzedaży.

#108 ssebal

ssebal
  • 990 posts

Posted 21 January 2010 - 15:04

Niech dodadzą w wersji 1.1 multiplayer...

#109 Koyot

Koyot
  • 947 posts

Posted 21 January 2010 - 17:48

Niech dodadzą w wersji 1.1 multiplayer...

Ile razy jeszcze to napiszesz? Ja tam wcale nie odczuwam braku multi, w tej grze najważniejszy jest single player mode. Jest wiele innych świetnych multi na iPhone'a, tutaj to byłby tylko dodatek, tak by pograć ze 3 razy przez 15 minut.

#110 ptrq

ptrq
  • 812 posts
  • SkądOpole

Posted 21 January 2010 - 17:55

Ile razy jeszcze to napiszesz? Ja tam wcale nie odczuwam braku multi, w tej grze najważniejszy jest single player mode. Jest wiele innych świetnych multi na iPhone'a, tutaj to byłby tylko dodatek, tak by pograć ze 3 razy przez 15 minut.

Czekalem, az ktos wkoncu zwroci mu uwage. : D

>topic
Nie no, gra mistrz! Trzeba zaznaczyc, ze screeny w 1 poscie sa pewnie z wersji beta, bo finalna gra ma pare zmian. Gralem na PSP - odlozylem. Na iPhone z kolei bardzo mnie wciagnela.

#111 kamil1114

kamil1114
  • 596 posts

Posted 21 January 2010 - 20:44

Mam ipoda toucha 2g na którym gram w gta , przeszedłem już 20% , nie długo przyjdzie do mnie iphone 3gs i na nim będę chciał grać dalej , czy da się coś zrobić ,żeby nie stracić tych 20% , czy będzie trzeba od nowa grać ?

#112 krl.krl

krl.krl
  • 522 posts
  • SkądWarszawa

Posted 21 January 2010 - 21:00

Można wyciągnąć save'y i ustawienia jeśli jest zrobiony jb.

#113 kamil1114

kamil1114
  • 596 posts

Posted 21 January 2010 - 21:02

A mógłbyś mi napisać jak to zrobić , które to pliki są ?

#114 adrianopel

adrianopel
  • 1451 posts

Posted 21 January 2010 - 21:18

Zgraj cały katalog Documents w katalogu gdzie zainstalowana jest aplikacja. Potem wrzuć z powrotem, nadaj uprawnienia i graj.

#115 GGrzebyk

GGrzebyk
  • 87 posts
  • SkądZielona Góra, PL

Posted 22 January 2010 - 21:43

Pograłem parę misji (ok. 15%) i muszę powiedzieć, że świetna sprawa i naprawdę dopracowana gra. :) Nie żałuję wydanych pieniędzy na iTunes, a i cieszy mnie że jest też możliwość wgrania własnej muzyki do radiostacji przez listę. Spodobały mi się szczególnie również minigry, typu odpalenia samochodu przez imobilizer, kabelki, zdrapki w lotto, albo wybijanie szyby gdy wpadniemy autem do wody. Duże miasto, swoboda i ciekawe misje. Podoba mi się również styl graficzny, lecz jak dla mnie modele samochodów są trochę zbyt proste.

Ogólna ocena ode mnie 9+/10 i polecam wszystkim, którzy się jeszcze nie zdecydowali by pobrać. :)

#116 heroes

heroes
  • 49 posts

Posted 23 January 2010 - 08:15

Mam 48% i już przeszedłem wszystkie fabularne misje. Teraz szukam dodatkowych od ludzi na ulicy, zrobiłem już dwie. Ostatnia misja fabularna wymiata. Ciekawe jak jeszcze można zdobywać % gry. Wie ktoś czy można latać helikopterem? Multi w trybie co-op też by było niezłe. Moim zdaniem najlepsza gra w appstore.

#117 krl.krl

krl.krl
  • 522 posts
  • SkądWarszawa

Posted 23 January 2010 - 19:13

Niestety skopiowanie całego "data" jako save'a nic nie daje Muszę zaczynać od początku :( :x

#118 Faq

Faq
  • 255 posts

Posted 24 January 2010 - 04:10

Cieszy że jest osobna stacja radiowa Deadmau5 :D najsławniejszy Dj i producent electro doczekał sie zaszczytu bycia w grze :P najlepsza stacja ;] Btw: jak zgrać wlasne kawałki do gry ?

#119 japkko

japkko
  • 157 posts
  • SkądPiastów, PL

Posted 24 January 2010 - 07:52

Cieszy że jest osobna stacja radiowa Deadmau5 :D najsławniejszy Dj i producent electro doczekał sie zaszczytu bycia w grze :P najlepsza stacja ;]

Btw: jak zgrać wlasne kawałki do gry ?

stworz w ipodzie playliste i nazwij ja "GTA" a w grze wybierz radio Independence FM :P

#120 soczekpl

soczekpl
  • 3288 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 24 January 2010 - 10:59

Cieszy że jest osobna stacja radiowa Deadmau5 :D najsławniejszy Dj i producent electro doczekał sie zaszczytu bycia w grze :P najlepsza stacja ;]

Btw: jak zgrać wlasne kawałki do gry ?

Szkoda tylko że od Deadmau5'a są tylko 2 kawałki, reszta to produkcje BSOD. No ale "Hi Friend" w wersji instrumentalnej jest ;) Chociaż żadnego progressivu jak "Move For Me" nie ma.

#121 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 24 January 2010 - 11:49

Każdy ma prawo na swoje zdanie ! Mi GTA nie podeszlo pod gust jakieś słabe marnie pieniądze straciłem ;/ Ja tam przepadam za Hero of Sparta i Avatar ... Kto jak lubi :D

#122 tomi676

tomi676
  • 229 posts
  • SkądKraków

Posted 25 January 2010 - 00:21

Niestety skopiowanie całego "data" jako save'a nic nie daje
Muszę zaczynać od początku :( :x

niekoniecznie ja ostatnio tez gralem w Chinatown ale mi strasznie cieła ta gra nie wiadomo czemu mam iP2g i zrobilem restore oczywiscie przed tym dalem archiwizacja i normalnie po restore i JB zsynchronizowalem sobie iphonika i savy elegancko byly wiec to sie zapisuje jakos tez na kompie progress u mnie tak jest wiec i u Ciebie tez tak bedzie :) poprostu kopie zapasowa z toucha wgraj do nowego iphone'a i tyle :)

---- Dodano 25-01-2010 o godzinie 09:41 ----
A pozatym jak wezwać taxi? bo jakos nie udalo mi sie to :) gwizdanie w glosnik jak w DSie nic nie daje, na PSP naciskalo sie trigger tylko iPhone nie ma triggerow wiec jak ? dzieki za ewentualna odpowiedz, pozdro

#123 japkko

japkko
  • 157 posts
  • SkądPiastów, PL

Posted 25 January 2010 - 15:55

A pozatym jak wezwać taxi? bo jakos nie udalo mi sie to :) gwizdanie w glosnik jak w DSie nic nie daje, na PSP naciskalo sie trigger tylko iPhone nie ma triggerow wiec jak ? dzieki za ewentualna odpowiedz, pozdro

jak jedzie taxi z palacym sie kogutem ofc to przytrzymujesz palec na gorze ekranu i typ podnosi reke :)

#124 michal911

michal911
  • 161 posts

Posted 21 February 2010 - 11:56

Jak dla mnie gra spoko.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users