KRS - Podmiot nr: 0000266412, APPLE POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Dziwna Polityka Apple
Napisano 21 marca 2010 - 10:05
Napisano 21 marca 2010 - 10:25
Napisano 21 marca 2010 - 14:55
Napisano 22 marca 2010 - 19:42
Apple Polska nic tu nie zmieni, tak dlugo jak zarzadzac i prowadzic beda polacy. Taka to nasza nacja. Na pohybel drugiemu, jak tu kogo wycyckac, co tu zrobic zeby nic nie zrobic, a chocby i na zlosc mu zrobie.
Wystarczy popatrzec na przyklad na budowlancow w Polsce - jak to "robia". Jak to mozliwe ze za granica jestesmy cenieni za bardzo dobra prace?
Kraj trzeciego swiata fundujemy sobie sami. A tej reszty swiata co przed nami baaardzo dlugo jeszcze nie dogonimy - jesli w ogole. Kompresja wystepuje, ale nie czasu tylko na przyklad danych. Jesli za 10 lat bedziemy tu gdzie sa kraje do ktorych odnosimy sie jak przykladowe - one tez beda 10 lat do przodu.
Mów za siebie Panie kolego . Jeżeli uważasz się za takiego cwaniaczka jakiego sobie tutaj wyrysowałeś albo za dziecko 3-go świata to chciałbym Ci współczuć.
Osobiście uważam że gwary przytaczane Polakom na świecie są spowodowane tym że jesteśmy biednym krajem i wątpie żeby to był powód wytykania tego sobie nawzajem bo to jest bardzo nieładne.Znajdź Niemca lub Francuza który tak mówi o swoich rodakach. Dlaczego nas szanują za granicą ? Tam nam płacą godnie i nie mamy potrzeby kombinowania.
Wracając do tematu . Obsługa klienta faktycznie kueleje w Polsce szczególnie widzi się to na przykładzie niezadowolonych klientów . Myślę że Apple Polska usprawniłoby pewne rzeczy.
Właściwie czemu czegoś takiego nie ma jak Apple Polska? Przepraszam za pytanie zielony jestem.
Napisano 25 marca 2010 - 22:32

Napisano 26 marca 2010 - 10:36
Napisano 26 marca 2010 - 18:31
Cos za cos... Moze i 3 lata gwary w Izraelu, ale dziekuje za mieszkanie w takim sasiedztwie, gdzie rakiety przelatuja od czasu do czasu lub nawet laduja bez mojej zgody i nie mam tu na mysli tych z polwyspu Canaveral
Jak sie Arabowie wkur...ia to z iSpot Haifa zostanie tylko logo Apple wyrzezbione pociskami (to samo zreszta bedzie w palestynskim iSpocie). Wole wiec ubogi 1 rok miedzynarodowej plus 2 lata rekojmi plus wdepniecie w krowi placek jako potencjalne zagrozenie dla zycia polskiej rodziny, czyli tzw. swiety spokoj okupiony niewielkim dyskomfortem w materii obslugi klienta w salonach Apple Polska.
poprawiles mi humor... :razz:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych