Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4979 odpowiedzi w tym temacie

#4101 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 10 grudnia 2012 - 00:54

Ja jestem ;) Nie mogę nacieszyć się nowym iPhone'em ;). Mam dopiero od kilku godzin i wrażenie ogromnie pozytywne .

#4102 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 10 grudnia 2012 - 00:58

Ja jestem ;)
Nie mogę nacieszyć się nowym iPhone'em ;).
Mam dopiero od kilku godzin i wrażenie ogromnie pozytywne .

Gratulacje :) Wiem jaka to frajda :P

#4103 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 02 lutego 2013 - 00:58

ar3kb dostał bana... Szkoda że to się tak skończyło. Decyzja kontrowersyjna ale niestety popieram argumentację kokos.

#4104 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 02 lutego 2013 - 01:16

ar3kb dostał bana... Pytanie czy to musiało nastąpić? Czy własne, czasem kontrowersyjne poglądy muszą prowadzić do tak drastycznych metod jak "ban"? Czy naprawdę nie ma innych instrumentów porządkowych? Jest jasne, że jeśli ktoś zarzuca spamem forum, powinien spotkać się z taką formą represji. Natomiast nie podzielam tego w przypadku ar3kb. W wielu sprawach się z nim nie zgadzam ale czy naprawdę należy zamykać takiemu "niepokornemu" prawo dysputy? Z mojej strony na takie akty represji - liberum veto!

To zależy ale fakt faktem fajnie było z nim wymienić poglądy. Pytanie za co ten ban. Ban jest za określoną liczbę pkt więc nie wiadomo jak coś.

Btw. fajnie,że ktoś wrócił do "nocne marki"

#4105 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 02 lutego 2013 - 01:24

Jest mi przykro z tego powodu ale niestety ar3kb "przegiął" i w tej materii zgadzam się z kokos. Ban jest za "trolla", postawę, łamanie regulaminu forum, etc.

Link do "uzasadnienia":

http://myapple.pl/wi...tml#post2064982

#4106 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 02 lutego 2013 - 01:28

Link do "uzasadnienia":

http://myapple.pl/wi...tml#post2064982

Z tym się zgadzam.

#4107 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 02 lutego 2013 - 01:44

Ale i tak powraca pytanie czy ar3kb musiał dostać tego bana... Czy własne, czasem kontrowersyjne poglądy muszą prowadzić do tak drastycznych metod jak "ban"? Czy naprawdę nie ma innych instrumentów porządkowych? Jest jasne, że jeśli ktoś zarzuca spamem forum, powinien spotkać się z taką formą represji. Natomiast nie podzielam tego w przypadku ar3kb. Osoba jak Arek wnosiła wiele do dyskusji. Kontrastu nie należy się bać...

#4108 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 02 lutego 2013 - 01:50

Ale i tak powraca pytanie czy ar3kb musiał dostać tego bana... Czy własne, czasem kontrowersyjne poglądy muszą prowadzić do tak drastycznych metod jak "ban"? Czy naprawdę nie ma innych instrumentów porządkowych? Jest jasne, że jeśli ktoś zarzuca spamem forum, powinien spotkać się z taką formą represji. Natomiast nie podzielam tego w przypadku ar3kb. Osoba jak Arek wnosiła wiele do dyskusji. Kontrastu nie należy się bać...

Z tym też się zgadzam.:P ale mimo wszystko ni dostał bana za inne poglądy a porządek mus być...

#4109 MacLife

MacLife
  • 198 postów
  • SkądŁódź, PL

Napisano 02 lutego 2013 - 01:52

A ja mam pytanie, czy te punkty ''znikną'' po jakimś czasie? A tak do tematu, ostatnio zerwałem 2 nocki :)

#4110 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 02 lutego 2013 - 01:59

Ja zarwałem ostatnio dużo więcej nocek...

#4111 MacLife

MacLife
  • 198 postów
  • SkądŁódź, PL

Napisano 02 lutego 2013 - 02:22

@up Dziś kolejna. Trzeba zrobić plan miasteczka biznesowego (animacja) tragedia :(

#4112 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 05 lutego 2013 - 23:55

Widzę, że rozmowa w temacie wrze. Co tam panie i panowie ?

#4113 OlekRechte

OlekRechte
  • 122 postów
  • SkądSzczecin, Meksyk Europy (PL)

Napisano 06 lutego 2013 - 00:01

A ujdzie w tłoku. Rozmyślam nad dalszym rozwojem Instagrama od kiedy uruchomili swoją usługę z poziomu przeglądarki. Jak dla mnie fail i coraz bliżej im to facebooka, a ludzie kolejnego portalu społecznościowego nie chcą posiadać.

#4114 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 06 lutego 2013 - 00:01

Daaaawno tutaj nie zaglądałem. ;) Dokańczam wraz z grafikiem stronkę i ostatnie poprawki grafiki do gierek. :>

#4115 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 06 lutego 2013 - 00:02

Google + approving this post.

#4116 OlekRechte

OlekRechte
  • 122 postów

Napisano 06 lutego 2013 - 00:05

Google+ rozwija się w ślimaczym tempie ale wciąż zwiększa liczbę użytkowników. Co nie zmienia faktu iż nadal większość osób z niego korzystających to albo geeki/pracownicy Google albo osoby wymieniające się linkami do artykułów prasowych. Jedna rzecz jaką trzeba przyznać to możliwość zaistnienia bardziej ogarniętej dyskusji niż na takim zatłoczonym facebooku (paradoks).

#4117 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 06 lutego 2013 - 00:06

Cintulek, a napisz co tam u Ciebie :D Dawno mnie nie było na forum i staram się nadrobić zaległości xd...

#4118 Agher

Agher
  • 1 304 postów

Napisano 06 lutego 2013 - 00:07

A ujdzie w tłoku. Rozmyślam nad dalszym rozwojem Instagrama od kiedy uruchomili swoją usługę z poziomu przeglądarki. Jak dla mnie fail i coraz bliżej im to facebooka, a ludzie kolejnego portalu społecznościowego nie chcą posiadać.

Mnie strasznie wkurzają ludzie, którzy mają i fejsa i instagrama, i nagle milion zdjęć na facebooku się pojawiło z bzdurnymi #party #girls #family bla bla bla itd. Masakra. Chociaż tak po prawdzie to nie powinienem narzekać na tego całego instagrama bo nigdy go nie miałem i mieć nie zamierzam, tak samo jak twittera. Zupełnie bezużyteczne jak dla mnie.

I swoją drogą też dawno tu nie zaglądałem i sam zastanawiam się czemu, bo w tym semestrze często siedziałem do późna. Może miałem za dużo roboty... albo za mało :D

#4119 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 06 lutego 2013 - 00:09

Nie zupełnie . No bo gdzie indziej wstawisz ''artystyczne'' zdjęcie sałatki ziemniaczanej w filtrze Hefe ? No właśnie . Instagram jest potrzebny światu .

#4120 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 06 lutego 2013 - 00:12

Cintulek, a napisz co tam u Ciebie :D
[...]

Jak już wiele miesięcy temu napisałem - zacząłem tworzyć pierwszą aplikację, troszkę się zrobiło zamieszania z Rovio, projekt musiałem porzucić, ale zacząłem tworzyć nowe i tak oto stworzyłem pięć gier mobilnych, które w marcu zawitają do Google Play, zaś do App Store troszkę później. :>

#4121 OlekRechte

OlekRechte
  • 122 postów

Napisano 06 lutego 2013 - 00:15

Mnie strasznie wkurzają ludzie, którzy mają i fejsa i instagrama, i nagle milion zdjęć na facebooku się pojawiło z bzdurnymi #party #girls #family bla bla bla itd.

Taka moda. Wrzucanie na siłę na fejsa hasztagów uważam za debilizm. Instagrama samego używam kiedy mam ochotę pobawić się w "hipstera" robiąc pseudo artystyczne zdjęcia z filtrem x-Pro. O wiele fajniejszy portal dotyczący fotografii to chociażby 500px.

@Cintulek
A możesz coś więcej powiedzieć o tych grach? Trochę mnie zainteresowałeś szczególnie że od kilku tygodni na moim Samsungu wieje pustkami :-)

#4122 zakino

zakino

• 10 510 postów

A ja mam pytanie, czy te punkty ''znikną'' po jakimś czasie?

Znikają. 20 dni chyba :)
#MacLife jeszcze raz dzięki za nagrodę (zestaw iPure) :)

#4123 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Rovio ma bzika na punkcie ''praw autorskich lub własności intelektualnej'' więc nie za bardzo jestem zdziwiony xd. Pięć gier ? To nie mały sukces . Ludzie wykazują zainteresowanie ? I czy programowaniem zajmujesz się na full etat czy hobbistycznie ?

#4124 Agher

Agher
  • 1 304 postów

Napisano 06 lutego 2013 - 00:36

No i jakie to gry? Logiczne, zręcznościowe, platformówki?

#4125 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 06 lutego 2013 - 00:36

Chcę je wydać jako płatne odrazu, więc czekam na dopracowaną grafę i dopiero wypuszczę je na światło dzienne, tymczasowo dopracowuję jeszcze stronę, żeby wyjść ze wszystkim. :> @Agher - dwie zręcznościowe, trzy platformówki i jedna aplikacja do rysowania skierowana do młodszych odbiorców. ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych