Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4979 odpowiedzi w tym temacie

#3201 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 27 listopada 2011 - 02:42

To akurat jeden ze spokojniejszych utworów. Wcześniej był jeszcze drugi zespół: link.

#3202 bartek001b

bartek001b
  • 1 104 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 08 grudnia 2011 - 22:42

Widać ze tutaj sie nic nie dzieje?

#3203 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 276 postów

Napisano 08 grudnia 2011 - 23:07

Oczywiście, że nie.

#3204 Kayama

Kayama
  • 11 postów
  • Skąd[ˈʂt​͡ʂɛt​͡ɕin] 

Napisano 09 grudnia 2011 - 00:14

może kawy? ;)

#3205 Robert Rodziewicz

Robert Rodziewicz
  • 250 postów
  • SkądCork, Ireland

Napisano 09 grudnia 2011 - 00:42

U mnie zostało jeszcze około 100 gb do clonowania na nowy dysk do MakBookPro i za jakąś godzinkę może dwie zabiorę się za wymianę. BTW. Już po trzech kawkach dzisjaj.

#3206 kuterq

kuterq
  • 588 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 10 grudnia 2011 - 22:18

po ciężkim grudniowym tygodniu życia kuriera (12-14h dziennie w pracy) nadszedł czas na małe maniaczenie na kompie, dodając fakt, że leżał on 2 tygodnie w serwisie ;) byle do świąt

#3207 Blutut

Blutut
  • 207 postów

Napisano 10 grudnia 2011 - 22:27

@ Michalek: Całkiem miła kapelka. Nagłośnienie to Twój zawód czy może hobby?

#3208 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 10 grudnia 2011 - 22:50

Jak na razie hobby, połączone czasem z zarobieniem czegoś.

#3209 Blutut

Blutut
  • 207 postów

Napisano 10 grudnia 2011 - 22:53

Mogę spytać, jak udało Ci się w coś takiego wkręcić oraz jak zdobyłeś doświadczenie? Mnie takie rzeczy zawsze bawiły i ciekawość aż mnie zjada od środka. ;)

#3210 Animatter

Animatter
  • 421 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 01:15

Odpalają iTunes Match na całym świecie a w PL jak zawsze cisza i pusto:(
iTunes Match Starting to Roll Out Internationally - Spotted in UK, Europe, NZ, and Australia - Mac Rumors

#3211 kacperoo

kacperoo
  • 3 postów
  • SkądPłock, PL

Napisano 15 grudnia 2011 - 02:28

Może ktoś pomóc? Z kontem w mBanku i aktywna karta w AppStore. Chodzi o "podarowanie" aplikacji, na która dam pieniądze.

[url]http://myapple.pl/gry-z-app-store/199335-grand-theft-auto-iii-na-ios-14.html#post1766584[/url] - wiecej info

#3212 Coleiro

Coleiro
  • 35 postów
  • SkądZ Daleka :)

Napisano 15 grudnia 2011 - 02:49

Ja nie śpię, czekam aż gierca się pobierze i nocka z głowy :P

#3213 Komel

Komel
  • 1 410 postów
  • SkądTarnów

Napisano 24 grudnia 2011 - 00:50

Hoł, Hoł, Hoł ;) Dawno mnie tu nie było (około 2 miesiące) także chciałbym wszystkich przywitać jeszcze raz i oznajmić,że wracam do udzielania się na forum.

#3214 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 24 grudnia 2011 - 01:14

ja coś spać nie mogę znowu red bull wychodzi... Modern combat 2 właśnie ściągam

#3215 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 24 grudnia 2011 - 02:43

Duża szklanka gorącego naparu z rumianku z miętą i po RB (dotyczy też innych substancji toksycznych :wink:) nie będzie śladu po 30-45 minutach. Formuła sprawdzona w boju. Można stosować bez zapoznania sie z ulotką.

#3216 Verex13

Verex13
  • 1 093 postów
  • SkądTczew (k. Gdańska)

Napisano 27 grudnia 2011 - 01:46

Łuuchu. Próbuję zarwać nockę skoro wolne mam, ale do 3.00 pewnie padnę. Aha, no i że są święta (właściwie już po, ale co tam) to tak: Z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz zbliżającego się nowego roku chciałbym Wam życzyć szczęścia w życiu osobistym, sukcesów na studiach, dobrego zdrowia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji ze szkoły, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego, miłego życia, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, pociechy z dzieci i wnuków, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, smacznego jajka, uroku osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszającego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, suto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Tobą, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, sprawnych hamulców, miękkiego lądowania, dużo nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, wyjazdu do Brukseli, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu w interesie, stabilnej waluty, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi i czterolistnej koniczyny. EDYTOWANE O 3:15: Moja psychika padła, a zdolność logicznego myślenia pożegnała się ze mną o 23.00 dnia poprzedniego. Więc WITAM wszystkich w nowym dniu i mówię dobranoc, bo idę spać ;). Właściwie po co powstał ten wątek? bo odnoszę wrażenie że dla takich zdziwaczałych buroków jak ja, co nie śpią i marnują cudny sen na fejsbuka, MyApple, fora hobbystyczne i pisanie esemesów do znajomych. Pozdrawiam wszystkich i życzę Szczęśliwego Nowego Roku, bo nie wiem czy sie zrehabilituję do sylwestra... Będę musiał odespać ;) P.S. Nie chciałem nikogo urazić zdaniem o burokach takich jak ja. To się nasunęło samo ;). Mam nadzieję że jeszcze dystans do siebie i poczucie humoru ludzie mają w tych czasach :) EDYTOWANE O 11:56 DNIA 27 GRUDNIA 2011: Wytrwalem do 4.00. Pisałem esemesy jak debil do wszystkich których miałem zapisane na iPhone i sie nawet dwie osoby odezwały. Kolega nałogowo grał w gry, a koleżanka.... Pilnowała rzeźni że się tak wyrażę ;). W nocy czas płynie szybko - teraz wiem dlaczego się nie wysypiam :D

#3217 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 27 grudnia 2011 - 03:49

@Verex13 Po pierwsze brawa za ten post ;). Po drugie to już trzecia noc z rzędu gdzie 'zarywam nockę'. Wczoraj od 20 do 7 rano grałem i oglądałem filmy do oporu. Dzisiaj chcę pobić wynik ;). Pozdro dla nocnych marków.

#3218 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 27 grudnia 2011 - 22:24

@Verex13

Po pierwsze brawa za ten post ;).
Po drugie to już trzecia noc z rzędu gdzie 'zarywam nockę'.
Wczoraj od 20 do 7 rano grałem i oglądałem filmy do oporu.
Dzisiaj chcę pobić wynik ;).

Pozdro dla nocnych marków.

nie bij rekordów bo zmienisz się w zombie :)

#3219 Dawidos

Dawidos
  • 568 postów

Napisano 27 grudnia 2011 - 22:27

@Verex13

Po pierwsze brawa za ten post ;).
Po drugie to już trzecia noc z rzędu gdzie 'zarywam nockę'.
Wczoraj od 20 do 7 rano grałem i oglądałem filmy do oporu.
Dzisiaj chcę pobić wynik ;).

Pozdro dla nocnych marków.

źle to się skończy

#3220 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 27 grudnia 2011 - 22:46

wyobrażam sobie o której godzinie kolego Mercz wstaje :)

#3221 Erykos

Erykos
  • 2 847 postów

Napisano 27 grudnia 2011 - 22:50

Eh, ja już kończę analizę wykresów na jutro :)

#3222 Koyot

Koyot
  • 947 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 00:04

Kurcze, jak ja bym miał wolne, to bym się wyspał w końcu zamiast zarywać nocki ;) Właśnie wróciłem do domu. Od paru dni śmigam wszędzie moim małym samochodzikiem po dłuższej przerwie, tj. ponad miesiąc i taką mam z tego radochę jak nie wiem :D

#3223 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 28 grudnia 2011 - 00:05

A ja właśnie robię aplikację, bo chcę ją skończyć do końca stycznia, tak więc życzcie mi powodzenia. :)

#3224 Koyot

Koyot
  • 947 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 00:06

Zdradź, jaką aplikację? :)

#3225 bartek001b

bartek001b
  • 1 104 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 28 grudnia 2011 - 00:07

Cintulek a co to za aplikacja ? Bo z chęcią potestuję:-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych