Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * * 1 votes

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Please log in to reply
4979 replies to this topic

#1626 TigerStyle

TigerStyle
  • 1385 posts
  • SkądBournemouth / Łódź / Planeta

Posted 13 February 2011 - 01:18

Wiecie,że temat pokaż swojego mac'a został tajemniczo skasowany???

Też zauważyłem. Wielka szkoda, bo lubiłem ten wątek.

#1627 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 13 February 2011 - 01:22

Może za duży offtop był i moderatorzy starają się utrzeć osobą którzy pisali nie na temat...pamiętam coś o głośnikach i wzmacniaczach było :D

#1628 TigerStyle

TigerStyle
  • 1385 posts

Posted 13 February 2011 - 01:23

No do kasować bzdury i rozdawać ostrzeżenia należy chyba. Tak od razu wywalić cały wątek trochę ostre mi się wydaje.

#1629 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 13 February 2011 - 01:25

W sumie masz racje bo około 600 stron od chyba 2009 roku wątek,a takich już tutaj chyba nie ma :/

#1630 TigerStyle

TigerStyle
  • 1385 posts

Posted 13 February 2011 - 01:32

No zobaczymy, może się zlitują i wydłubią to z backupu.

#1631 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 13 February 2011 - 01:33

No zobaczymy, może się zlitują i wydłubią to z backupu.

Albo założymy nowy wątek :)

#1632 Chip

Chip
  • 1571 posts
  • SkądKraków

Posted 13 February 2011 - 01:47

@TigerStyle Oby tak zrobili. @Mercz W ostateczności popieram ;)

#1633 Michalek

Michalek
  • 1031 posts
  • SkądWołomin/ Chełm

Posted 13 February 2011 - 02:28

@Mercz Ale to już nie będzie to samo. :(

#1634 ftpd

ftpd

Nie.

• 24240 posts

Posted 13 February 2011 - 02:59

Guten Morgen. Kurde, wziąłem na weekend telefon z Androidem do testów. Ale to fajne! Okazało się, że nawet kontakty na linii Mac <-> Gmail <-> Android działają (znośnie, tj. Mac <-> Gmail w ciągu max godziny, a nie instant). Poważnie się zastanawiam, czy brać IP 4, czy coś na Androidzie jednak. Tylko muszę znaleźć wygodny sposób synchronizacji muzyki.

#1635 Michał Kubowicz

Michał Kubowicz

MyApple Team

• 2022 posts
  • SkądKraków

Posted 13 February 2011 - 09:36

@up, co prawda już nie noc, ale jaki masz ten telefon na Androidzie? :)

#1636 ftpd

ftpd

Nie.

• 24240 posts

Posted 13 February 2011 - 22:30

HTC Desire, ale tylko do zabawy. Zastanawiam się, co mogę dobrego kupić, żeby nie kosztowało strasznie dużo. W Plusie mi dają Galaxy S, inne Galaxy i HTC Smart tylko. Jestem po zakończeniu lojalki, mogę zmienić operatora.

#1637 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 13 February 2011 - 22:38

To zanim kupisz, sprawdź sobie coś na webOS. Miałem przez chwilkę w rękach jakiś taki telefon z klawiaturą fizyczną i nawet mi się to podobało na pierwszy rzut oka. Chyba bardziej niż Android.

Edit:
To chyba było coś takiego http://allegro.pl/je...1455653683.html ale głowy sobie obciąć nie dam.

#1638 ciki12

ciki12
  • 572 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 February 2011 - 22:40

@ftpd co ty tu robisz ??

Wiecie,że temat pokaż swojego mac'a został tajemniczo skasowany???

Z moich informacji wynika, że to moderator ftpd maczał w tym palce pokarał nie pokornych forumowiczów. Za zbyt duże OF na początek było parę ostrzeżeń, potem paręnaście skasowanych wiadomości a teraz ukrycie tematu na jakiś czas.

#1639 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 13 February 2011 - 22:41

HTC Desire, ale tylko do zabawy. Zastanawiam się, co mogę dobrego kupić, żeby nie kosztowało strasznie dużo. W Plusie mi dają Galaxy S, inne Galaxy i HTC Smart tylko. Jestem po zakończeniu lojalki, mogę zmienić operatora.

Trochę się znam na smartphone'ach i telefonach firmy HTC (sam żadnego nie miałem,ale moje otoczenie to zupełnie co innego;)) więc mogę coś na ich temat powiedzieć dość sporo...
HTC smart to NAJGORSZY wybór jaki mógłbyś popełnić.
Ekran i sam system chodzi koszmarnie,a po za tym to nie jest Android tylko coś jak nakładka czy specjalny okrojony Android...
Innego Galaxy niż Galaxy S nie bierz.
Galaxy S jest bardzo dobry,a inne modele z tej serii to niedoskonałe klony.
HTC Desire to na prawdę dobry telefon i jeśli był bym na Twoim miejscu został bym z nim i nie decydował bym się na nic innego.
Dodam jeszcze żebyś spojrzał na dość dobry telefon jak Samsung Wave z Bada OS.
Pozdrawiam i mam nadzieję,że na coś się przydałem.

PS W razie pytań uderzaj do mnie:)

#1640 ftpd

ftpd

Nie.

• 24240 posts

Posted 13 February 2011 - 22:46

Ja mam pierwszą styczność z Androidem dopiero, przedtem miałem iPhone.
iOS jest super, ale jak mogę wydać 1-100 zł na HTC Wildfire (właśnie znalazłem) u swojego operatora vs. 900 zł na iPhone 4 + bawienie się z przenosinami numeru i tonami papierków to mi się chyba nie chce.

Bałem się Androida, że nie będzie miał synchronizacji. Tymczasem, działa ona genialnie. Aplikacji w iOS nie używałem prawie wcale, a te, których używałem są też na Androida (czasami nawet lepsze, vide Dropbox, który na A. umie edytować pliki tekstowe, a na iOS już nie).

---------- Wpis dodano o 22:44 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:43 ----------

@ftpd co ty tu robisz ??

To samo, co zwykle - zżymam się na Twoją indolencję pisania po polsku.

Z moich informacji wynika, że to moderator ftpd maczał w tym palce pokarał nie pokornych forumowiczów. Za zbyt duże OF na początek było parę ostrzeżeń, potem paręnaście skasowanych wiadomości a teraz ukrycie tematu na jakiś czas.

No no. A w międzyczasie zabiłem Laurę Palmer.

---------- Wpis dodano o 22:46 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:44 ----------

HTC Desire to na prawdę dobry telefon i jeśli był bym na Twoim miejscu został bym z nim i nie decydował bym się na nic innego.

Desire mam firmowego, potrzebuję zmienić prywatny.

Dodam jeszcze żebyś spojrzał na dość dobry telefon jak Samsung Wave z Bada OS.

Chcę Androida i jego współpracę z Googlem.

PS W razie pytań uderzaj do mnie:)

Chętnie. Masz jakiegoś skype/jabbera?

#1641 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 13 February 2011 - 22:49

Mam Skype,ale obecnie tylko czat...

---------- Wpis dodano o 22:49 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:49 ----------

Myślę,że jednak wolę nabijać posty tutaj na forum i mieć dużą skrzynkę pocztową:D

#1642 ftpd

ftpd

Nie.

• 24240 posts

Posted 13 February 2011 - 22:51

No ja nie chcę głosowo, zawsze tylko czatuję. Ale jak chcesz ;-) Zatem kolejna propozycja: HTC Wildfire. Ma Androida 2.1, można zrobić update do 2.2, ma HTC Sense, które mi się podoba, ma WiFi. Co na nie?

#1643 wojtkow

wojtkow

• 6767 posts

Posted 13 February 2011 - 22:56

[mod]Zmień informatorów, a za rzucanie bezpodstawnych oskarżeń dostałeś nagrodę.[/mod]

#1644 krakers

krakers
  • 8135 posts
  • SkądNibylandia

Posted 13 February 2011 - 22:58

@ftpd co ty tu robisz ??

No masz... A obiecywał, że już tego nie będzie robił. Najgorsze jest to, że nie chce powiedzieć gdzie schował. Z moich informacji wynika też, że to on robi celowo błędy w Twoich postach, żeby wyglądały jak pisane przez wtórnego analfabetę.

#1645 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 13 February 2011 - 23:00

Nie pamiętam żadnych negatywnych opinii o tym telefonie i sam mogę coś o nim napisać. Ekran ma bardzo dobry porównywalny z iPhone'em 4. System chodzi płynne brak zacięć przy animacjach...jest tak dobry jak go reklamują. Bardzo dobrze trzymało mi się go w ręce,telefon jest solidnie wykonany aparat ma dość dobrej jakości. Więc jeżeli chodzi o ten telefon to ja żadnych zastrzeżeń nie mam.

#1646 ftpd

ftpd

Nie.

• 24240 posts

Posted 13 February 2011 - 23:01

Ok, to czym się w sumie różni od Desire (oprócz procka/ramu)? ;-)

#1647 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 13 February 2011 - 23:08

W sumie Desing'iem rozmiarem...HTC ogólnie w czasie kiedy wypuszczał modele Wildfire i Desire starał się upodobnić bo opinie w internecie i zamierzenie HTC pod względem Wildfire było takie ''Telefon HTC Wildfire jest to mniejsza wersa telefonu HTC Desire''...

---------- Wpis dodano o 23:08 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:05 ----------

Dorywczo polecam stronę BlogHTC- HTC Desire HD, HTC Desire Z, HD7, 7 Pro, 7 Mozart, 7 Trophy i 7 Surround

#1648 ftpd

ftpd

Nie.

• 24240 posts

Posted 13 February 2011 - 23:08

No to doskonale. We wtorek idę do salonu Plusa i jak będą mieć, biorę od ręki ;-) Na Desire pracuje mi się świetnie, skoro to takie samo, to super. Duża jest różnica w Androdzie 2.2 vs 2.1? Bo niby ten ma 2.1, chociaż Internet podpowiada, że 'miał update do 2.2'. To jest jakieś rocket science, taki upgrade?

#1649 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 13 February 2011 - 23:16

Mogę zasugerować stwierdzenie,że jest to taki update jak IOS 4.0.1 do 4.0.2...

---------- Wpis dodano o 23:16 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:11 ----------

''Pojemnościowy ekran w Wildfire nie różni się od tego, w który wyposażono Desire. Reakcja na dotyk jest szybka i precyzyjna, a czułość dobra – ekran reaguje nawet na lekkie muśnięcie powierzchni. Ponadto ma on funkcję pinch to zoom, którą można wykorzystać podczas przeglądania stron internetowych czy galerii zdjęć. Multitouch działa precyzyjnie i nie zdarzają się żadne „przeskoki” przy przybliżaniu/oddalaniu stron internetowych.''

#1650 ftpd

ftpd

Nie.

• 24240 posts

Posted 13 February 2011 - 23:17

To Twoja opinia, czy z internetowej strony producenta? Bo wiesz, marketingowo to można napisać, że nokia 3310 to doskonały telefon na 2011 rok.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users