rafalmacbook, odpala ci się ten numer na web-gadu?

Porblem z GG na wszystkim
Rozpoczęty przez
seb235-8731863dbe
, 27 gru 2009 16:34
29 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 stycznia 2010 - 19:33
Napisano 03 stycznia 2010 - 11:45
tak odpala
I jednocześnie chciałbym złamać stereotyp jakoby Adium by lepszy od Kadu
Otóż na Kadu działa, idealnie, a na adium nie. Pobrałem, oba najnowsze, jeszcze raz ze strony, aby nie było
Wychodzi na to, że trzeba wrócić do tego co było kiedyś i się sprawdzało. Jest takie stare powiedzenie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. W odniesieniu do Adium pasuje ;P

Napisano 03 stycznia 2010 - 12:03
hm, powiem tak - niektórzy chcą gadu-gadu, a inni chcą czegoś lepszego
poza tym - porównanie jest niczym drukarki, a urządzenia wielofunkcyjnego
poza tym - co rozumiesz przez 'nie odpaliłem'? nie chce w ogóle się połączyć?

Napisano 03 stycznia 2010 - 13:16
tak.zgadza się. możemy dyskutować nad wyższością jednego nad drugim, tak jak funboy-ie dyskutują nad wyższością linuksa nad windows i odwrotnie
Tylko po co. każdy chyba używa to czego chce i jak ma pasuje. Dla uspokojenia powiem, że mam też skype, gmail, facebook ;D i co z tego ?
tak zgadza się znów. zbyt uogólniłem. za duży skrót myślowy. mam na myśli w kontekście obsługi numerów gadu-gadu. Nic więcej. Choć z FB też sobie adium za bardzo nie radzi
tak zgadza się nie chciało się połączyć. a jak się połączyło to nie chciało wysyłać wiadomości. Odbierać mogłem. W sumie wysyłać wysyłałem, ale nie dochodziły do odbiorcy.
Pozdrawiam

Napisano 03 stycznia 2010 - 13:18
hm, akurat linuks i windows mają spełniać te same role, więc tutaj porównanie ma jakiś sens
a porównywanie multikomunikatora z komunikatorem to niekoniecznie
dodatkowo na podstawie implementacji zamkniętego (i raczej 'średniego') protokołu jakim jest gg
powiem tak - jeżeli Adium już działa, to działa lepiej niż Kadu bo jest bardziej makowe
a porównywanie multikomunikatora z komunikatorem to niekoniecznie
dodatkowo na podstawie implementacji zamkniętego (i raczej 'średniego') protokołu jakim jest gg
powiem tak - jeżeli Adium już działa, to działa lepiej niż Kadu bo jest bardziej makowe

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych