Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Porblem z GG na wszystkim

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 Haseo

Haseo
  • 245 postów
  • Skądinąd

Napisano 02 stycznia 2010 - 19:33

rafalmacbook, odpala ci się ten numer na web-gadu?

#27 rafalmacbook

rafalmacbook
  • 204 postów
  • SkądRadom/Warszawa

Napisano 03 stycznia 2010 - 11:45

tak odpala :) I jednocześnie chciałbym złamać stereotyp jakoby Adium by lepszy od Kadu :) Otóż na Kadu działa, idealnie, a na adium nie. Pobrałem, oba najnowsze, jeszcze raz ze strony, aby nie było ;) Wychodzi na to, że trzeba wrócić do tego co było kiedyś i się sprawdzało. Jest takie stare powiedzenie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. W odniesieniu do Adium pasuje ;P

#28 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 stycznia 2010 - 12:03

hm, powiem tak - niektórzy chcą gadu-gadu, a inni chcą czegoś lepszego ;) poza tym - porównanie jest niczym drukarki, a urządzenia wielofunkcyjnego poza tym - co rozumiesz przez 'nie odpaliłem'? nie chce w ogóle się połączyć?

#29 rafalmacbook

rafalmacbook
  • 204 postów
  • SkądRadom/Warszawa

Napisano 03 stycznia 2010 - 13:16

tak.zgadza się. możemy dyskutować nad wyższością jednego nad drugim, tak jak funboy-ie dyskutują nad wyższością linuksa nad windows i odwrotnie ;) Tylko po co. każdy chyba używa to czego chce i jak ma pasuje. Dla uspokojenia powiem, że mam też skype, gmail, facebook ;D i co z tego ? :) tak zgadza się znów. zbyt uogólniłem. za duży skrót myślowy. mam na myśli w kontekście obsługi numerów gadu-gadu. Nic więcej. Choć z FB też sobie adium za bardzo nie radzi ;) tak zgadza się nie chciało się połączyć. a jak się połączyło to nie chciało wysyłać wiadomości. Odbierać mogłem. W sumie wysyłać wysyłałem, ale nie dochodziły do odbiorcy. Pozdrawiam :)

#30 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 stycznia 2010 - 13:18

hm, akurat linuks i windows mają spełniać te same role, więc tutaj porównanie ma jakiś sens

a porównywanie multikomunikatora z komunikatorem to niekoniecznie
dodatkowo na podstawie implementacji zamkniętego (i raczej 'średniego') protokołu jakim jest gg

powiem tak - jeżeli Adium już działa, to działa lepiej niż Kadu bo jest bardziej makowe ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych