O iSpocie w Galerii Mokotów pisałem już kilka postów więc nie będę powtarzał, potwierdzam, nie warto, brak profesjonalizmu. W sprawie kupna "nowego" MacBooka Pro w Galerii, kiedy chciano wcisnąć mi egzemplarz używany (!!!) pisałem skargę do SADa i do Apple w Cupertino. Odpowiedzi z przeprosinami otrzymałem z Cupertino na pewno, z SADa nie pamiętam. Faktem jest, że sprzedawca-oszust już nie pracuje w iSpocie w Galerii Mokotów. Można go spotkać teraz NIESTETY w iSpocie w Arkadii. Ale tutaj, jak na ironię oprócz niego są profesjonaliści, którzy wiedzą po co tam są. I z tego powodu szczególnie polecam iSpota w Arkadii a szczególnie Panów Sławków (jest dwóch) i Pana Przemka (przepraszam jeśli pomyliłem imię). Pan Sławek z ogromnym zaangażowaniem i poświęceniem swojego czasu "wyczarował od ręki" matowego UniGlara, sprawdził dla mnie wszelkie możliwe opcje kredytów i leasingów, po to bym otrzymał najkorzystniejsze warunki finansowe; niejednokrotnie dzwoniąc do mnie z pewną informacją. Odpowiadał w sposób fachowy na wszyskie pytania. Gdy odwiedziłem iSpot przyjeżdżając z daleka pełna dokumentacja leasingu wraz z nowym sprzętem czekały na mnie na biurku o umówionej godzinie. Pomimo obecności wielu klientów w tym czasie, z całym profesjonalizmem Panów Sławków i Przemka, ich zaangażowaniem, z uśmiechem i rzyczliwością z ich strony mogłem delektować się chwilą kupowania nowego Maca. Pozdrawiam wszystkich pracowników z iSpota w Arkadii a Pana Piotra Migdę w sumie to ... też pozdrawiam