Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iSpot w Galerii Mokotów-omijajcie!!!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
36 odpowiedzi w tym temacie

#26 xanael

xanael
  • 387 postów
  • SkądPL

Napisano 13 grudnia 2009 - 22:21

Co do generalizowania pracowników iSpot też byłbym ostrożny (i co do oskarżeń także - guteczek60) bo część ma naprawdę sporą wiedzę nt. Mac/Apple.

tru!

a co do problemu z ajłorkiem (prosi o klucz):
jest roznica miedzy iworkiem trial (ktory na pewno miales wczesniej zainstalowany) a iworkiem pelnym box- ten ostatni nie wymaga klucza. Same zakupienie plytki z pudelkiem + ewentualna wymiana programow nie pomoze :D - musisz usunac pliki konfiguracyjne

#27 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 24 grudnia 2009 - 08:58

tru!

a co do problemu z ajłorkiem (prosi o klucz):
jest roznica miedzy iworkiem trial (ktory na pewno miales wczesniej zainstalowany) a iworkiem pelnym box- ten ostatni nie wymaga klucza. Same zakupienie plytki z pudelkiem + ewentualna wymiana programow nie pomoze :D - musisz usunac pliki konfiguracyjne

zgadza sie pliki musiałem usunąć, ale to własnie na tym forum podpowiedziano mi to a nie w ispocie!

#28 vivacee

vivacee
  • 376 postów
  • SkądPoznan

Napisano 02 stycznia 2010 - 20:57

Po raz kolejny muszę pochwalić poznańską załogę z SB. Nie wiem jak jest na Malcie, ale SB zawsze daje radę, i nie mówię tu o sobie, bo jestem z nimi zaprzyjaźniony, ale parę razy byłem świadkiem, jak po kilkanaście minut tłumaczyli przez telefon jakiemuś lamerowi, jak zrobić to czy tamto. Tak więc nie generalizujmy :)

#29 kelli

kelli
  • 18 postów
  • SkądWrocław

Napisano 27 października 2010 - 20:56

Z iSpotow wszyscy najlepsi, najbardziej profesjonalni entuzjasci i zapalency odeszli jakies 1,5 roku temu.....(oczywiscie istnieja wyjatki, jak zawsze).

#30 lukasz_Zmc

lukasz_Zmc
  • 279 postów

Napisano 28 października 2010 - 15:50

@kelli studiowałeś archeologie?

#31 CEHM

CEHM
  • 639 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 października 2010 - 16:13

Standard, w iSpotach nie pracują pasjonaci, jak to ma się w Apple Store na zachodzie,

"tam" jest dokladnie tak samo. Owszem, znajdzie sie zawsze jakas osoba pracujaca albo dosc dlugo, albo rzeczywiscie po prostu obeznana w sprzecie. Ale zwykle to zwykli sprzedawcy. Czasy, w ktorych sprzedawcy rzeczywiscie bylo semi-ekspertami w jakiejs branzy minely bezpowrotnie.

Ja niecale trzy lata temu w poznanskim iSpocie rzeczywiscie trafilem na eksperta.

#32 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 28 października 2010 - 16:17

Kiedyś w promenadzie trafiłem wręcz na pasjonata-eksperta :) Nawet zrobił mi prezentacje swojego iPhone 4 bo w iSocie nie było ;) Ostatnio zauważyłem że dorobili się sklepu i jest znacznie lepiej ;)

#33 jhartman

jhartman
  • 668 postów

Napisano 28 października 2010 - 17:21

@kelli studiowałeś archeologie?

Niestety, wszystkim nie dogodzisz. Jedni wołają "a z wyszukiwarki umiesz korzystać?!" a inni "archeologu ty jeden" :D

#34 AntoniKosiba

AntoniKosiba
  • 118 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 31 maja 2011 - 21:10

O iSpocie w Galerii Mokotów pisałem już kilka postów więc nie będę powtarzał, potwierdzam, nie warto, brak profesjonalizmu. W sprawie kupna "nowego" MacBooka Pro w Galerii, kiedy chciano wcisnąć mi egzemplarz używany (!!!) pisałem skargę do SADa i do Apple w Cupertino. Odpowiedzi z przeprosinami otrzymałem z Cupertino na pewno, z SADa nie pamiętam. Faktem jest, że sprzedawca-oszust już nie pracuje w iSpocie w Galerii Mokotów. Można go spotkać teraz NIESTETY w iSpocie w Arkadii. Ale tutaj, jak na ironię oprócz niego są profesjonaliści, którzy wiedzą po co tam są. I z tego powodu szczególnie polecam iSpota w Arkadii a szczególnie Panów Sławków (jest dwóch) i Pana Przemka (przepraszam jeśli pomyliłem imię). Pan Sławek z ogromnym zaangażowaniem i poświęceniem swojego czasu "wyczarował od ręki" matowego UniGlara, sprawdził dla mnie wszelkie możliwe opcje kredytów i leasingów, po to bym otrzymał najkorzystniejsze warunki finansowe; niejednokrotnie dzwoniąc do mnie z pewną informacją. Odpowiadał w sposób fachowy na wszyskie pytania. Gdy odwiedziłem iSpot przyjeżdżając z daleka pełna dokumentacja leasingu wraz z nowym sprzętem czekały na mnie na biurku o umówionej godzinie. Pomimo obecności wielu klientów w tym czasie, z całym profesjonalizmem Panów Sławków i Przemka, ich zaangażowaniem, z uśmiechem i rzyczliwością z ich strony mogłem delektować się chwilą kupowania nowego Maca. Pozdrawiam wszystkich pracowników z iSpota w Arkadii a Pana Piotra Migdę w sumie to ... też pozdrawiam ;)

#35 Pamoko

Pamoko
  • 77 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 22:31

iSpot w Arkadii jest ok. Bardzo profesjonalni i pomocni. Nie będę wymieniał w czym mi pomogli bo zawracałem im gitarę kilka razy. Zawsze wychodziłem zadowolony. Pozdrawiam ekipę iSpot-a w Arkadii;)

#36 Filip Rychlik

Filip Rychlik

aka felippe

• 2 928 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 czerwca 2011 - 00:18

Ja 3 lata temu też pracowałem w SADzie. W Arkadii ostali się ludzie którzy pracowali w nim od wielu lat. W tej chwili chyba tylko 2 osoby są "nowe"

#37 jaco88

jaco88
  • 781 postów

Napisano 03 czerwca 2011 - 06:23

jak zaczynalem swoja przygode z apple i mialem zamiar kupic jakis dysk zew. Lub time machine, poszedlem do ispota w zlotych i pytalem czy kopie zapasowa moge robic przy wykorzystaniu dowolnego dysku zew. Czy tylko time... Oczywiscie otrzymalem odpowiedz ze dyskiem zew. Firm trzecich kopia zapasowa nie zadziala... Na szczecie doczytalem wszytko na myapple

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych