wpadnich choć na chwilę tu: http://www.szpitalkarowa.pl/230805.htm będzie miło.
Pozdrawiam Monika.
Przypomniałem sobie jeszcze że innym moim hobby jest wyjadanie kóz z nosa, na to też masz jakąś radę Wuju?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 24 listopada 2006 - 11:40
wpadnich choć na chwilę tu: http://www.szpitalkarowa.pl/230805.htm będzie miło.
Pozdrawiam Monika.
Napisano 24 listopada 2006 - 20:34
Tak sie odpychasz po chodniku, bez kółek ?
Napisano 24 listopada 2006 - 21:34
O ja mekintosz spadlem z fotela jak to przeczytalem.Ot tak w naplywie gangsta emocji powiedzialem ulicznie
Napisano 24 listopada 2006 - 21:44
Deck'u w ulicznym slangu oznacza rowniez cala deske, choc wiem ze deck oznacza tylko blat. Ot tak w naplywie gangsta emocji powiedzialem ulicznie
Napisano 24 listopada 2006 - 23:03
Napisano 24 listopada 2006 - 23:09
Napisano 25 listopada 2006 - 01:30
Napisano 25 listopada 2006 - 10:54
Napisano 26 listopada 2006 - 11:15
Napisano 26 listopada 2006 - 23:30
wampiryzm (PSI, czasami Sang), okultyzm, czarna magia - tak na odstresowanie po kilkunastu godzinach programowania
Napisano 27 listopada 2006 - 04:26
Ja mam takie hobby ze, a może to mania jest Lubie rozkręcać wszystko co nowe i ulepszać
Napisano 27 listopada 2006 - 10:58
Ogólnie warto wiedzieć jak zabić wampira na 8 sposobów, jak wykryć jego grób na cmentarzu przy pomocy białego rumaka i jak odpowiednio przetworzyć jego szczątki aby już się nie obudził ;-)
Napisano 27 listopada 2006 - 11:17
Ogólnie warto wiedzieć jak zabić wampira na 8 sposobów
A potraficie zidentyfikować? Może powinniśmy nosić przy sobie oświadczenia, że nie jesteśmy? Tylko pewnie przekonywujące będą jak zbiorę 13 -tu światków o północy na zachodniopołudniowym rogu cmentarza w Noc Świętojańską. Ehhh to jeszcze trochę czasu, narazie się ukrywać ?Bardzo praktyczne
jestem normalny...
Napisano 27 listopada 2006 - 13:23
Też bym chciała. Jak to zrobić?
jestem normalny...
Napisano 27 listopada 2006 - 15:32
Napisano 27 listopada 2006 - 17:26
Napisano 27 listopada 2006 - 18:09
A potraficie zidentyfikować? Może powinniśmy nosić przy sobie oświadczenia, że nie jesteśmy? Tylko pewnie przekonywujące będą jak zbiorę 13 -tu światków o północy na zachodniopołudniowym rogu cmentarza w Noc Świętojańską. Ehhh to jeszcze trochę czasu, narazie się ukrywać ?
Napisano 27 listopada 2006 - 19:04
Napisano 29 listopada 2006 - 23:17
Napisano 30 listopada 2006 - 19:30
Czytałeś "Młot na czarownice"?
Niezła książka z podaniami historycznymi "Wampiry i Wilkołaki" momentami przynudzają*ale ogólnie oki, taka z okładką zbliżoną do plakatów "Draculi" Copolii (seniora).
Szczególnie wciągające mity z Judaizmu, ten o drugiej żonie Adama, wow, warto znać te trzy imiona aniołów na przyszłość.
Ogólnie warto wiedzieć jak zabić wampira na 8 sposobów, jak wykryć jego grób na cmentarzu przy pomocy białego rumaka i jak odpowiednio przetworzyć jego szczątki aby już się nie obudził ;-)
..
Napisano 30 listopada 2006 - 20:02
Czytałeś "Młot na czarownice"?
Niezła książka z podaniami historycznymi "Wampiry i Wilkołaki" momentami przynudzają*ale ogólnie oki, taka z okładką zbliżoną do plakatów "Draculi" Copolii (seniora).
Szczególnie wciągające mity z Judaizmu, ten o drugiej żonie Adama, wow, warto znać te trzy imiona aniołów na przyszłość.
Po za tym jestem normalny...
A potraficie zidentyfikować? Może powinniśmy nosić przy sobie oświadczenia, że nie jesteśmy? Tylko pewnie przekonywujące będą jak zbiorę 13 -tu światków o północy na zachodniopołudniowym rogu cmentarza w Noc Świętojańską. Ehhh to jeszcze trochę czasu, narazie się ukrywać ?
Napisano 30 listopada 2006 - 20:20
Napisano 30 listopada 2006 - 20:40
Napisano 30 listopada 2006 - 21:27
Litith, Crowley - odrzucam, LaVeya? Chyba był wydawany w serii "Poczytaj mi mamo" a Mama chyba przegapiła, nie warto wracać! Nietzche ? To nie lepiej pójść na całość z Fayerabendem - chyba bliższy tematowi, przynajmniej nie wystraszył się nihilizmu. Goethego chyba nie mogę, toż Platon by się na mnie obraził.Moniiiika... Siedzisz tyle w bibliotekach i jeszcze tego nie wiesz? Poszukaj czegos o Lilith, poczytaj Crowleya, LaVeya, Nietzchego, Goethego...
Napisano 30 listopada 2006 - 22:19
Nie interesuje mnie wampiryzm z ksiazek o draculi A te sposoby...
Ja powaznie mowilem Monk
Właściwie nie chodziło Devillii (-owi? jak to się właściwie odmienia?) Litith ale o Lilith http://pl.wikipedia.org/wiki/LilithLitith, Crowley - odrzucam, LaVeya?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych