Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z IE pod win


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 roman

roman
  • 8 postów

Napisano 20 listopada 2006 - 12:54

Probujemy zrobic wlasny szkolny videocast. Jestesmy na etapie prob technicznych. Mamy strone na ktorej umiescilismy probny film. Wszystko dobrze dziala w przegladarkach oprocz IE pod windows.
adres strony [url]http://www.sp.lubawa.pl/podcast/index.html[/url] - film w formacie .mp4 lezy pod adresem [url]http://www.sp.lubawa.pl/podcast/tv_4.mp4[/url].
Jezeli ktos chcialby spojrzec i pomoc w uruchomieniu tego filmu pod IE w win bedziemy bardzo wdzieczny.

#2 roman

roman
  • 8 postów

Napisano 20 listopada 2006 - 14:15

Juz wszystko dziala. Moj blad (nie domkniety znacznik) przepraszam za zamieszanie.

#3 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1 851 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski

Napisano 20 listopada 2006 - 14:16

No ale temat to brzmi groznie :D

#4 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 20 listopada 2006 - 14:18

co tina turner na to ze z jej utworu skorzystaliscie ??

#5 aldek

aldek
  • 793 postów
  • SkądGrodzisk Maz. Wieś: Reczyce

Napisano 20 listopada 2006 - 14:24

Pogratulujmy maniacco, właśnie zdemaskował groźną szajkę piratów! :P

#6 roman

roman
  • 8 postów

Napisano 20 listopada 2006 - 14:45

Pewnie go nie uslyszy. folmik za chwile zniknie. To byla tylko "proba techniczna"




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych