Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[27-12-2006 Warszawa]YABOL WINTER EDITION

• Zamknięty Temat jest zamknięty
204 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: [27-12-2006 Warszawa]YABOL WINTER EDITION (0 użytkowników oddało głos)

1. Tak (18 głosów [40.91%])

Procent z głosów: 40.91%

2. Nie (13 głosów [29.55%])

Procent z głosów: 29.55%

3. gotów jestem wpłacić <25zł (8 głosów [18.18%])

Procent z głosów: 18.18%

4. gotów jestem wpłacić >25zł (5 głosów [11.36%])

Procent z głosów: 11.36%

Głosuj

#76 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 listopada 2006 - 19:28

Weźcie Kononowicza ze sobą xD Szkoda, żem nieletni i nie mogę przyjechać... Starszyzna rodzinna dość sceptycznie do mojego pomysłu się odniosła ;) zresztą, zawsze istenieje ryzyko, że komuś obecność gówniarza nieodpowiadałaby :P Miłej zabawy życzę :)

#77 SlimPaul

SlimPaul
  • 152 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 listopada 2006 - 21:21

To musi być miejsce gdzie jest dostępny szybki bezprzewodowy internet :D

#78 present_day

present_day
  • 975 postów

Napisano 22 listopada 2006 - 21:32

ej, ludziki, gdzie jesteście? już 21.30 a na #apple.pl tylko garstka zainteresowanych.

#79 Przemion

Przemion
  • 2 465 postów
  • SkądAmsterdam

Napisano 23 listopada 2006 - 15:14

Tak gwoli ścislości, bo nie napisaliśmy nic, wstępne ustalenia są takie:

- spotkanie jest 27 grudnia, najlepiej w okolicach popołudnia (można dojechać potem!). Zakladamy że spotkanie przedłuży sie do 28, czyli musimy mieć jakięś lokum do tego aby przenocować, a z racji tego, że raczej będą obecne gadżety, czyli laptoty i inne takie, najlepszym rozwiązaniem byłoby gdybyśmy mieli jakąś sale lub coś w tym rodzaju (niektórzy chyba będą samochodami, więc przestrzeń do spania byłaby wskazana). Chcemy więc wynająć jakieś lokum, albo akademiki, albo kawalek rozsądnego klubu (gdzie możemy mieć "prywatność"). Czekamy więc na jakieś sugestie ze strony warszawiaków co znają teren. :D

#80 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 23 listopada 2006 - 15:22

Jak coś będzie wiadomo o jakiejś składce czy coś to dajcie tu znać.

#81 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 23 listopada 2006 - 15:25

mamuśka od mojej ukochanej jest dyrektorką gimnazujm... i wiem że czasem udostepnia sale gimnastyczną na podobne imprezy za niewielką kasę... jest dużo zalet takiego pomysłu: - prywatonść, - dużo miejsca, _ jest gdzie śpiwoiry rozłożyć - parking tylko dla imprezujących - bezprzewodowy net, ... niskie koszty ... może w wawce też coś takiego by sie dało skołować... mogę przyjechać już rano i pomóc w organizacji... jakieś dekoracje czy co tam... kanapki....

#82 devilia

devilia
  • 1 872 postów
  • SkądDziałdowo, PL

Napisano 23 listopada 2006 - 15:28

mamuśka od mojej ukochanej jest dyrektorką gimnazujm... i wiem że czasem udostepnia sale gimnastyczną na podobne imprezy za niewielką kasę... jest dużo zalet takiego pomysłu:
- prywatonść,
- dużo miejsca,
_ jest gdzie śpiwoiry rozłożyć
- parking tylko dla imprezujących
- bezprzewodowy net,
... niskie koszty ...
może w wawce też coś takiego by sie dało skołować... mogę przyjechać już rano i pomóc w organizacji... jakieś dekoracje czy co tam... kanapki....

O no to super, a lawki i krzesla dostaniemy zeby sprzet rozlozyc?

#83 spoco

spoco
  • 1 035 postów
  • SkądWawa

Napisano 23 listopada 2006 - 15:29

mamuśka od mojej ukochanej jest dyrektorką gimnazujm... i wiem że czasem udostepnia sale gimnastyczną na podobne imprezy za niewielką kasę... jest dużo zalet takiego pomysłu:
- prywatonść,
- dużo miejsca,
_ jest gdzie śpiwoiry rozłożyć
- parking tylko dla imprezujących
- bezprzewodowy net,
... niskie koszty ...
może w wawce też coś takiego by sie dało skołować... mogę przyjechać już rano i pomóc w organizacji... jakieś dekoracje czy co tam... kanapki....

cza by kogos w szkole miec... a co do kanapek to odpusc sobie bo w weekendy pizza do 24 jezdzi (jak zamowisz za 10 polnoc to pizze masz kolo 1-1:30)

#84 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 23 listopada 2006 - 15:36

dobra... te kanapki to tylko taki pic byl... wiecie... lawki porozkladac... jakies naglosnienie i te sprawy... ogolnie proponuje swoją pomoc... to czy zostanie przyjęta czy nie zostaje w rękach organizatorów... a co do pomysłu ze szkołą, to chciałbym zaznaczyć że nie trzeba nikogo mieć w szkole... starczy zagadać... i tyle... dyrekcja raczej nie będzie miała nic przeciw... po prostu jakaś kaucja za sale i tyle... mi sie pomysł wydaje o tyle fajny że spokojnie nawet 200 osób by mogło przybyć...

#85 devilia

devilia
  • 1 872 postów
  • SkądDziałdowo, PL

Napisano 23 listopada 2006 - 15:42

Jesli chce Ci sie przejsc do tej szkoly i dogadac z dyrektorem to spoko. Na kaucje za sale bedziemy robic skladke od uczestnikow (po min. 10 zl - zaleznie o wysokosci kaucji i ilosci obecnych macuserow). Pomysl szkoly przypomina czasy demo party amigowych :D

#86 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 23 listopada 2006 - 15:44

czy to były złe czasy ?? jeśli będzie sporo osób, muzyka i piffko , to może być fajnie... a niestety nie mam jak podejść do dyrektora szkoły w wawce... moge coś załatwić na śląsku... ale mogę podzwonić...

#87 Przemion

Przemion
  • 2 465 postów
  • SkądAmsterdam

Napisano 23 listopada 2006 - 15:44

Hmmm... ale kolega nie powiedzial, że szkoła jest w Wawie... więc szukamy...

#88 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 23 listopada 2006 - 15:46

Hmmm... ale kolega nie powiedzial, że szkoła jest w Wawie... więc szukamy...

mało tego... kolega mówi że ta szkoła jest w tarnowskich górach... jeśli chcielibyście zlot zrobić tam... nie ma porblemu... załatwię to za free

#89 devilia

devilia
  • 1 872 postów
  • SkądDziałdowo, PL

Napisano 23 listopada 2006 - 16:11

K....

#90 spoco

spoco
  • 1 035 postów
  • SkądWawa

Napisano 23 listopada 2006 - 16:26

czy to były złe czasy ?? jeśli będzie sporo osób, muzyka i piffko , to może być fajnie... a niestety nie mam jak podejść do dyrektora szkoły w wawce... moge coś załatwić na śląsku... ale mogę podzwonić...

jesli bedzie to w szkole zapomnijcie o jaraniu i piciu...

#91 devilia

devilia
  • 1 872 postów
  • SkądDziałdowo, PL

Napisano 23 listopada 2006 - 16:28

A mialo byc tak pieknie - oldskulowo :D

#92 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 23 listopada 2006 - 16:44

dalej moze byc... czuje sie autorem tego pomysłu i będę go bronił... picie i jaranie ... nie będzie z tym problemów... jestem w stanie sie założyć że to sie da zalatwić... mamy tu może jakiegoś liecalistę ??

#93 devilia

devilia
  • 1 872 postów
  • SkądDziałdowo, PL

Napisano 23 listopada 2006 - 17:27

Dla mnie to nie problem dojechac do Piekar Slaskich, ale trzeba myslec o reszcie.

#94 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 23 listopada 2006 - 17:31

jesli to dla ciebie nie problem to moze skoczymy kiedys na browarka... ;) zapraszam ... ale jesli chodzi o reszte to nie wierze ze nikt z warszawki nie da rady skołować bnumeru telefonu do jakiegoś ogólniaka czy coś w tym stylu i popytać o możliwośc wynajęcia sali dla pasjonatow informatyki...

#95 Ruczaj

Ruczaj
  • 3 528 postów
  • SkądPoznan

Napisano 23 listopada 2006 - 18:06

Pomysl szkoly przypomina czasy demo party amigowych :D

A robimy jakies compo? Klata compo, flatron compo, cola compo itd itd :))

#96 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5 642 postów
Napisano 23 listopada 2006 - 18:24

Bawcie się dobrze i róbcie dużo zdjęć :D A może da radę zorganizować jakiś pomost iChatowy/Skypowy? ;)

#97 devilia

devilia
  • 1 872 postów
  • SkądDziałdowo, PL

Napisano 23 listopada 2006 - 18:27

Bawcie się dobrze i róbcie dużo zdjęć :D
A może da radę zorganizować jakiś pomost iChatowy/Skypowy? ;)

Jesli bedzie net to pewnie :D

#98 MacTom

MacTom
  • 811 postów

Napisano 23 listopada 2006 - 18:35

Kurczę, tak śledzę wątek od jakiegoś czasu i myślę, że jakby się to miało odbyć w Piekarach czy w Tarn. Górach to i ja bym się chętnie pojawił :D Do Warszawki bym się nie wybrał, bo mnie to troszku nie po drodze, ale na Śląsk to ja mam rzut beretem - raptem 30 parę kilometrów... :D

#99 present_day

present_day
  • 975 postów

Napisano 23 listopada 2006 - 18:38

a ja na Śląsk mam 600 więc mi średnio pasuje ;)

#100 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 23 listopada 2006 - 18:38

jak dla mnie to trzeba by dwie sondy zrobic. jedną co do miejsca... drugą co do czasu... i tyle... aczkolwiek... ja pojade bez względu na czas i miejsce...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych