Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nowy salon iSpot w łódzkiej Manufakturze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 00:33

[newshuge]http://farm3.static....ef6984202_o.png[/newshuge]
7 listopada w galerii Manufakura został otwarty nowy salon iSpot, w którym będziemy mogli kupić produkty Apple. Jest to już drugi punkt tej firmy w Łodzi.

Nowy salon mieści się w zachodniej części Galerii, na pierwszym piętrze, obok stoisk Sony i Komputronika. Poniżej prezentujemy kilka zdjęć z jego otwarcia:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

ul. Jana Karskiego 5
91-071 Łódź

tel. 42 290 96 20
fax 42 290 96 21

manufaktura@ispot.com.pl
[newsindexhuge]http://farm3.static....3a6eaf28b_o.png[/newsindexhuge]
[newsindexsmall]http://farm3.static....b4d09dc02_o.png[/newsindexsmall]

#2 iPaweł

iPaweł
  • 811 postów
  • SkądПри́п'ять

Napisano 09 listopada 2009 - 09:56

Mogli jeszcze bardziej ubrać te hostessy ;) Mam nadzieję że coś większego wyrośnie w końcu w Gdańsku.

#3 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 09:58

"Największym powodzeniem cieszyły się naturalnie hostessy" :)

#4 robalcfg

robalcfg
  • 495 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 10:17

"Największym powodzeniem cieszyły się naturalnie hostessy" :)

ech, Ci onaniści sprzętowi ;P

#5 radzion

radzion

master of disaster

• 1 193 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 10:50

a ja czytalem gdzies na forum ze mial byc tam inny reseller a powstal ispot. dosyc ciekawa historia to byla...

#6 krupski3

krupski3
  • 95 postów
  • Skądta ciekawość?

Napisano 09 listopada 2009 - 11:39

W sumie wygląda jak w Galerii Krakowskiej.

#7 zibi27

zibi27
  • 174 postów
  • SkądGdynia/vernon/fr

Napisano 09 listopada 2009 - 13:28

I co najgorsze nie ma polaczenia telefonicznego

#8 tab0reqq

tab0reqq
  • 658 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 listopada 2009 - 14:26

a ja czytalem gdzies na forum ze mial byc tam inny reseller a powstal ispot. dosyc ciekawa historia to byla...

Tak wlasnie bylo wg. relacji osoby ktora miala otwierac tam sklep ze sprzetem Apple. Temat znajduje się w dziale Offtopic albo Think Different.
Szkoda goscia ktory stracil okazje.

#9 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 09 listopada 2009 - 14:54

Dla tego nic nigdy nie kupie w iSpocie (Do tego dochodzą też ich kosmiczne ceny za akcesoria) !

#10 ferrari_enzo

ferrari_enzo
  • 365 postów
  • SkądTomaszów Mazowiecki, 50km to Woodź

Napisano 09 listopada 2009 - 15:15

W Galerii Łódzkiej iSpot jest 2 razy większy :D

#11 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 09 listopada 2009 - 15:44

A co te hostessy rozdają? przecież ipody za drogie aby rozdawać słuchawki też 100zł za parę więc co smycze, nalepki ? OTWÓRZCIE iSpot W PLAZA RUDA ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja normalnie wpadam w depresję od pół roku nie byłem w iSpocie :( OMG!

#12 Riddle

Riddle
  • 1 631 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 listopada 2009 - 15:45

Pewnie cukierki z wirusem applozy maniakalnej.

#13 stealth1947

stealth1947
  • 591 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 15:55

A ja dalej nie rozumiem po co otwieraja kolejny salon w jednym miescie zamiast w nowym miescie. Chyba ze w tym pierwszym maja takie obroty i ludzie stoja w dlugich kolejkach zeby moc wejsc do salonu. Bo co nie przechodze w ispocie w katowicach to stoja 1-2 osoby, a wiekszosc to i tak nic tam nie kupuje tylko "maca":)

#14 tomig

tomig
  • 4 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 16:46

iSpot to jest ekipa która mało wie na temat sprzętu przynajmniej w Kraku i w kółko słychać jak sa nowości że trzeba się zapisać na jakąś listę hehe... bzdet

#15 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 09 listopada 2009 - 17:27

W Łodzi dwa, kilka w Wawie, a w Białymstoku żadnego, w ogóle w tej części Polski najbliższy to chyba w Warszawie. Klienci na produkty Apple są i byliby na pewno. Zatem jeśli czyta to ktoś z zarządu iSpot Polska lub osoba odpowiedzialna za marketing, logistykę to apeluję o otwarcie kolejnego iSpotu właśnie w stolicy Podlasia, bo galerii handlowych u nas do wyboru do koloru! ;)

#16 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 17:50

Podpisuję się pod wypowiedzią SebaSonido, w naszym przypadku praktycznie jedynym wyjściem na zakup produktów Apple są galerie handlowe i internet.

#17 pidipius

pidipius

iOS Developer

• 571 postów
  • SkądKatowice

Napisano 09 listopada 2009 - 19:27

To wszystko jest piękne, ale iSpot (sprawdzone niestety organoleptycznie i nie tylko) jako "firma" nie ma pojęcia co to znaczy właściwa obsługa klienta. O zgrozo, nawet na maile nie odpowiadają (iSpot Katowice SCC).

#18 emigrant

emigrant
  • 2 397 postów
  • SkądBiałystokNew York-Bklyn

Napisano 09 listopada 2009 - 19:48

W Łodzi dwa, kilka w Wawie, a w Białymstoku żadnego, w ogóle w tej części Polski najbliższy to chyba w Warszawie.
Klienci na produkty Apple są i byliby na pewno. Zatem jeśli czyta to ktoś z zarządu iSpot Polska lub osoba odpowiedzialna za marketing, logistykę to apeluję o otwarcie kolejnego iSpotu właśnie w stolicy Podlasia, bo galerii handlowych u nas do wyboru do koloru! ;)

Nie ma i nie będzie. Jaki Ci śledź kupi Maca? Zbyt biedny region żeby się opłacało stawiać punkty Applowe. Fajnie to widać w MM w Białej jak tam bywałem czasami, prawie nikt nie oglądał macbooka czy iMACa tylko wszyscy gęby porozdziawiane i pc lapki oglądają. To musi być w miarę dobry obrót żeby utrzymać lokal i ludzi. Bardzo małe jest prawdopodobieństwo, że ktoś w Białym kupi Maca poza jednostkami. Chyba, że ruskie z Białorusi będą hurtowo wywozić.

#19 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 09 listopada 2009 - 20:00

Nikt nie oglądał, bo nawet może nie wiedział, że taki sprzęt może być w Media. Sam go tam nie widziałem, bo jeżeli jakieś (podobno) mieli to stare modele w cenie nowych; szkoda czasu i zachodu. Poza tym iSpot to nie tylko Maki, a także iPody, akcesoria, peryferia i oprogramowanie, czego (poza iPodami oczywiście) nie można dostać w tym mieście. Pomijając oczywiście ceny, bo to oddzielna sprawa.

#20 ferrari_enzo

ferrari_enzo
  • 365 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 20:01

Pewnie cukierki z wirusem applozy maniakalnej.

Ja się zaraziłem w czerwcu 2007 jak zobaczyłem iPhone'a w internecie, a choroba rozwija się z dnia na dzień coraz bardziej ;)

#21 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 09 listopada 2009 - 20:02

Ale Ruda Śląska to nie biedne miasto no może: Bykowina i Chebzie. A najbogatsza jest Halemba w której mieszkam i nie ma tam "melin" ani "familoków" i widzę wiele osób z iPod'ami, iPhon'ami więc niezłe były by "obroty" w iSpocie. Tyle, że na Halembie nie ma centrum handlowego ani nic w czym można by otworzyć ten jabłkowy sklep :) Ale w Plazie są wolne miejsca na sklepy widzę bo często tam bywam. Są dwa sklepy które mogli w w Plazie otworzyć: Nike i iSpot :) Zarządzie iSpot Polska proszę o przemyślenie otwarcia sklepu apple na terenie Rudy Śląskiej.

#22 ferrari_enzo

ferrari_enzo
  • 365 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 20:05

A ja dalej nie rozumiem po co otwieraja kolejny salon w jednym miescie zamiast w nowym miescie. Chyba ze w tym pierwszym maja takie obroty i ludzie stoja w dlugich kolejkach zeby moc wejsc do salonu.

Bo co nie przechodze w ispocie w katowicach to stoja 1-2 osoby, a wiekszosc to i tak nic tam nie kupuje tylko "maca":)

W drugim iSpocie w Łodzi nie ma takiego popytu. Jak tam jestem to albo niema tam ludzi (z wyjątkiem pracowników ;) ), albo tak jak mówiłeś: 1-2 osoby.

#23 nixon123

nixon123
  • 486 postów
  • SkądGliwice

Napisano 09 listopada 2009 - 21:41

A co te hostessy rozdają? przecież ipody za drogie aby rozdawać słuchawki też 100zł za parę więc co smycze, nalepki ?

OTWÓRZCIE iSpot W PLAZA RUDA ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja normalnie wpadam w depresję od pół roku nie byłem w iSpocie :( OMG!

Myślę, że nic nie tracisz, a szczerze wątpię by znalazł się tam taki popyt, gdyż obok są Katowice czy Gliwice gdzie są sklepy Apple...

#24 hubiii

hubiii
  • 1 341 postów
  • Skądwroclaw

Napisano 10 listopada 2009 - 16:06

tak nie ma co plakac bo sklepy apple w pl sa ubogie :D za regent street do dzis placze :D

#25 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 10 listopada 2009 - 16:58

po pierwsze nixon123 muszę powiedzieć, że dawno Cię na myapple nie widziałem....albo przynajmniej bardzo mało pisałeś postów i w tematach których ja nie odwiedziłem (oj nieładnie :)) po drugie ja myślę, że był by popyt, bo w rudzie nie ma żadnego sklepu komputerowego z prawdziwego zdarzenia ;) no może komputronik... no ale cóż jednym sklepem trudno się zadowolić.... (wbrew reklamom komputronika obsługa klienta jest tam do d..., sprzedawcy/doradcy siedzą na naszej klasie i nie zwracają uwagi na nic a jak już podejdziesz i o coś zapytasz to z westchnieniem odpowiadają Ci na wszystkie pytania tak samo "no... sprzęt jest dobry, mało ludzi przychodzi z reklamacjami" Nie ważne czy kupujesz torbę do laptopa czy grę na komputer... i co z tego, że w Katowicach i Gliwicach są iSpot'y mało ludzi o tym wie, a jakby otwarli w Plazie to na 100% każdy by tam wszedł, pooglądał, a sprzęt apple ma w sobie coś co przyciąga.... :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych