Super extra ... robilem wlasnie tym sposobem ktory jest opisany na starcie i iPhone 3GS z wersji 3.1.2 aktualizowal mi sie do 3.1.3 a robilem wszystko wedlug wskazowek... z tym ze w pkt 4. jest napisane ze mam wybrac firmware 3.1.2 uprzednio sciagniety i bym to zrobil gdyby itunes mnie o to poprosil a on nic nie prosil tylko odrazu wrzucil sam nie wiem skad 3.1.3 ... dziekuje bardzo za taki poradnik
Do kogo masz pretensje ? Poradnik jasno jest napisany , trzeba czytać ze zrozumieniem , iTunes zawsze bedzie chcial wgrać najnowszy firmware.
Jest opcja wybrania softu ręcznie z swojego dysku , trzymajac SHIFT+Odtwórz i wskazujesz mu na swoim twardzielu uprzednio sciagniety firmware.
Możesz mieć jedynie do siebie pretensje.
Pozdro
---------- Wpis dodano o 18:36 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:34 ----------
Hej, jestem nowy i mam kilka interesujących mnie pytan;) :
1. Czy ktoś wykonał jailbreak na Ipodzie Touch 3G?
2. Czy po wykonaniu jailbreak na tym ipodzie za kazdym wyłączeniem będę musiał na nowo wykonywac jaibreak?
3. Czy jeśli wykonam jailbreak, a może nie uda mi się go wykonać, moze to zaszkodzić dla mojego Ipoda, czy poprostu nic sie z nim nie bedzie działo?
Narazie tyle dziekuję z góry za odpowiedzi:))
NIE TEN DZIAŁ
http://myapple.pl/ip...y-poradnik.html