Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[3GS][3.1] Pytanie odnośnie JB

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 pablobanani

pablobanani
  • 142 postów
  • SkądProstki, Poland

Napisano 10 października 2009 - 15:15

Grupa Dev-Team poinformowała na Twitterze o tym, że prace nad sn0wbreeze – odpowiednikiem PwnageTool dla Windowsa są już w dość zaawansowanym stadium – co widać na załączonym filmie.

sn0wbreeze – filmy w Google Video

bedzie 3gs :D

to juz oczywiste, teraz pytaniem numer jeden jest kiedy cokolwiek wyjdzie do JB czy to dev team czy jakas inna k..... . mnie juz szlak trafia z tym szajskim telefonem. w glowie sie nie miesci by dac 3000 zl i jeszcze pozniej glupiego gps musial sobie dokupywac. nie mowiac o choc minimalnej zmianie wygladu. iphon bez JB. to zwykly smiec tylko ze dotykowy.

Przepraszam za taka forme wypowiedzi ale juz nie wytrzymalem i musialem sobie ulzyc.

#27 T. Pery

T. Pery
  • 55 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 10 października 2009 - 19:11

Na Twitterze:
"...iH8sn0w OMG! @appuloha1l Don't say your releasing more, because that makes you more of a fake, especially because its small!...

Czytając wpisy dalej, okazuje się że appuloha1l, h1ssingsnake, bananam1lkshake i chocolatera1n to fałszywe programy.

Póki co, zobaczymy - jutro ma wyjść appuloha1l - co do blackra1n, prawdopodobnie jutro lub w poniedziałek...

#28 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 10 października 2009 - 20:31

Jak juz macie Twittera to śledźcie konta: iH8sn0w, blackra1n, geohot, Te najprawdopodobniej fake ale warto dodać. : appuloha1l, ferociousbird, chocolatera1n, h1ssingsnake, ha1ltunes

#29 T. Pery

T. Pery
  • 55 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 11 października 2009 - 10:00

blackra1n już jest (dla Windows) blackra1n

#30 marekkrk

marekkrk
  • 1 postów

Napisano 11 października 2009 - 10:49

ja już go mam ! 3GS, z preinstalowanym 3.1 (bez możliwości wgrania 3.0) zrobiłem blacra1n 15 minut temu :) działa !!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych