Ja też podłączam się do prośby + ewentualnie zdjęcie Benks OKR+ PRO na iPhone X także byłoby mile widziane.
Ja od siebie NIE polecam szkła Nillkin CP+ MAX do iPhone X. Fakt, że pasuje idealnie na ekran, ale nad głośnikiem w podłużnym wycięciu zbiera się kurz - jedyne wycięcie jakie posiada to szkło to to na głośnik. Reszta Notch'a jest cała przykryta szkłem, ale akurat w tym podłużnym miejscu nad głośnikiem zbiera się syf (w wycięciach okrągłych w reszcie Notch ten problem tak nie występuje - tam jest w miarę czysto). Dlatego też zastanawiam się nad Benks OKR+ PRO, bo z tego co widzę, to ma wycięcie na Notch w całości, ale podobno nie zachodzi na boki ekranu, tylko na płaską część, czym akurat nie jestem zainteresowany...
NIE polecam także szkła HardGlass MAX od 3MK. Posiada wycięcia okrągłe na Notch (ale nie odkrywa go w całości), co wyglada w/g mnie komicznie a do tego ma plastikowe ramki na bokach...
Polecić zaś mogę FlexibleGlass od 3MK na tył i boki. Folia daje lepszy grip telefonu i chroni go w 95% przed rysami (coś dla kogoś, kto nie przepada za wszelakimi case'ami).
Polecicie może coś innego tak, żeby było wycięcie w całości na Notch, ale żeby także zachodziło na boki ekranu a nie tylko na płaską część? Taki mix z Nillkin CP+ MAX z pełnym wycięciem na Notch byłby idealny...
Takie wycięcie jak w tym szkle mnie interesuje:
http://allegro.pl/sz...42.html#thumb/2