No ale chcę takie żeby dobrze przylegało, żadnego efektu flary na bokach (biały pasek) i musi być kompatybilne z etui typu armor.
Ja mogę polecić szkło SMARTDEVIL, instalacja dziecinnie prosta i żadnego efektu flary ani bąbelków, bardzo "miłe" w dotyku, z daleka nawet nie widać, że ma się szkło na telefonie, zestaw fajnie opakowany w środku dostajemy jedno papierowe opakowanie w którym są szkła i instrukcja, oraz trzy małe papierowe torebeczki w każdej z nich jest sucha ściereczka,mokra ściereczka i naklejka do kurzu, otrzymujemy też ramkę do instalacji, aby szkło nałożyć prosto. NIE pokrywa całego ekranu. Ja zamawiałem z Amazon UK i ja miałem 3 sztuki szkła za £7.99 z dostawą (mam prime), sprawdzałem czy jest w Amazon DE i jest ale o dziwo 2 sztuki w zestawie za 9,99 Euro
https://www.amazon.d...=smartdevil xr
iPhone 3G 16GB-> iPhone 3GS 16GB -> iPhone 4 16GB Black -> iPhone 4S 16GB Black -> iPhone 5 16GB Black -> iPhone 6S 16GB Black -> iPhone SE 64GB Black -> iPhone 7 Plus 128GB (PRODUCT) Red -> iPhone 8 Plus 64GB Rose Gold -> iPhone XR 128GB Black -> iPhone 12 mini 128GB Blue -> iPhone 13 128GB Midnight -> iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -> iPhone 15 Pro Max 25GB White Titanium