Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ipod Shuffle 1GB 4gen, opinie, zamiar kupna!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 bboyMarcus

bboyMarcus
  • 259 postów

Napisano 25 września 2009 - 18:08

Witam. Jestem tutaj nowy, o czym świadczy mój pierwszy post. Mianowicie chce dowiedzieć się informacji o sprzęcie. Zamierzam kupić Ipod'a Shuffle 1GB 2gen. Wcześniej korzystałem z mp3 creative'a, ale jestem niezadowolony z użytkowania. Powodem są: :arrow: brak akumulatora- ciągłe wymienianie baterii (dla osoby, która często słucha muzy jest po prostu uciążliwe) :arrow: dużye gabaryty w porównaniu do ipod'a :arrow: stand-by, na baterii (nie ma o czym mowić, po prostu nie trzyma długo) :arrow: chęć wymiany na nowy ;] Chce uzyskań następujące informacje od posiadaczy tego sprzętu: :arrow: ogólny zarys użytkowania :arrow: jakość muzyki, pytam gdyż ipod słynie z nienagannego brzmienia :arrow: szybkość ładowania akumulatorka :arrow: indywidualna opinia PS- Proszę o nie rozpisywanie się na temat niezbędnego programu jakim jest iTunes do prawidłowej obsługi iPoda, gdyż jestem w pełni tego świadom.

#2 ferrari_enzo

ferrari_enzo
  • 365 postów
  • SkądTomaszów Mazowiecki, 50km to Woodź

Napisano 25 września 2009 - 18:15

Codzi Ci o iPoda shuffle 2g, bo 4g nie istnineje (najwyżej 3g)

#3 bboyMarcus

bboyMarcus
  • 259 postów

Napisano 25 września 2009 - 18:22

Tak, zgadza się wdał się malutki błąd,który został poprawiony. Chodzi mi o 2g.

#4 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 25 września 2009 - 18:23

Codzi Ci o iPoda shuffle 2g, bo 4g nie istnineje (najwyżej 3g)

no tak nie do końca...
Czasami się spotykałem z nazwą np. 2G,3G i 4G i to był ten sam model tylko były jakieś mikrozmiany w środu...

Ale ogólnie się mówi, że 1G to ten pierwszy biały długi model, 2G to kostka, a 3G to najnowszy bez guzików... :D

---- Dodano 25-09-2009 o godzinie 19:26 ----

Tak, zgadza się wdał się malutki błąd,który został poprawiony.

Chodzi mi o 2g.

No to jeżeli chodzi o 2G to ja akurat taki posiadam i powiem tak: jakość dźwięku nie jest zła, ale najgorsza z ipodów ( porównanie z ipodem nano 2G i 4G, classickiem i iPhonem 2G i 3GS )
Według mnie to sprzęt na rower albo do biegania. Bardzo fajny, bo mały - i to jest jego największa zaleta. Bateria wytrzymuje... nie wiem ile :lol: w każdym bądź razie długo, bo rzadko go ładuję ;)

#5 bboyMarcus

bboyMarcus
  • 259 postów

Napisano 25 września 2009 - 18:36

Według mnie to sprzęt na rower albo do biegania. Bardzo fajny, bo mały - i to jest jego największa zaleta.

Jestem osobą aktywną fizycznie, także dla mnie jest to duży plus! Zważając na jego małe rozmiary, przemawia do mnie jego zakup.

w każdym bądź razie długo, bo rzadko go ładuję

Kolejny "+" ;]

#6 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 25 września 2009 - 18:45

W takim razie będziesz zadowolony :)

#7 bboyMarcus

bboyMarcus
  • 259 postów

Napisano 25 września 2009 - 22:25

W takim razie, nie pozostaje mi nic innego jak zamówić odtwarzacz ;]

#8 adrianek274

adrianek274
  • 110 postów

Napisano 26 września 2009 - 20:53

Będziesz na pewno zadowolony- to świetny odtwarzacz do biegania/roweru i ogólnie tam, gdzie liczy się rozmiar (mały rozmiar)

#9 bboyMarcus

bboyMarcus
  • 259 postów

Napisano 26 września 2009 - 21:30

Właśnie czekam na przesyłkę z niecierpliwością ;]. Dla ciekawostki wybrałem kolor srebrny, jakoś pozostałe kolory mi nie odpowiadały ;)

#10 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 26 września 2009 - 21:45

za ile kupiłeś, jeżeli wolno spytać ;)

#11 bboyMarcus

bboyMarcus
  • 259 postów

Napisano 01 października 2009 - 15:53

za ile kupiłeś, jeżeli wolno spytać

Już mowię ;] Wyszło mnie to 115 zł (iPod) + przesyłka ubezpieczona (21 zł).

Oczywiście, iPod jest nowy- fabrycznie zapakowany ;] (był ;))

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych