Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pierscionek zareczynowy...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

#51 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 04 września 2009 - 16:58

Ja z punktu widzenia kobiety mogę powiedzieć tyle, że każda z nas lubi poczuć się wyjątkowa.W związku z czym najlepszy byłby pierścionek na specjalne zamówienie jedyny w swoim rodzaju.Nie musi być drogi ale musi posiadać coś co będzie go wyróżniało spośród innych np. posiadający motyw Apple jak już tak krążymy wokół iPhona.
Dołączona grafika

troche wyglada jakby z odpustu :]

#52 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 05 września 2009 - 02:10

-powiedzialbym-ze wiecej niz troche! No i zastanowcie sie: czy iPhone 3GS nie jest lepszy jako GIFT w porownaniu z taka tandeta?

#53 yasiek

yasiek
  • 268 postów

Napisano 05 września 2009 - 08:26

-powiedzialbym-ze wiecej niz troche!
No i zastanowcie sie: czy iPhone 3GS nie jest lepszy jako GIFT w porownaniu z taka tandeta?

czy ty człowieku się zastanawiasz w ogóle przed napisaniem posta? Pomysł z iP był może śmieszny na początku ale skoro się tego trzymasz tzn że ty tak na poważnie. Żal mi cię. Ale jeśli już jakaś dziewczyna z twojej podstawówki (bo ten pomysł jest na takim poziomie) zdecyduje się z tobą być to kup jest tego iP i bądźcie szczęśliwi.

Jesteś chyba jednym z tych fanatyków, którzy mają jabłko zamiast mózgu...

#54 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 05 września 2009 - 14:05

@yasiek -nie! To mi ciebie zal! Zdradzasz kompletny brak poczucia humoru-co zwykle jest oznaka niskiego poziomu inteligencji!

#55 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 05 września 2009 - 14:38

Doszedlem do etapu w zyciu, ze zastanawiam sie nad pierscionkiem zareczynowym.
I tu pojawia sie pytanie do Was, jakie macie podejscie Wy (badz Wasze partnerki) na temat takiego pierscionka?

Przyjete jest, ze w 90% przypadkach jest to jeden kamien (diament) w zlocie. Co jesli partnerka nie jest zbytnio zachwycona taka forma pierscionka?
Z jednej strony klasyka ma plusy (za 30 lat bedzie nadal piekny), z drugiej strony gdy ma sie 23 lata to czasem kobieta moze nie chciec czegos TAK klasycznego...

Podejrzewam, ze czesc z Was stanela kiedys przed problemem wyboru wiec moze podzielicie sie swoimi przemysleniami.

Z gory dzieki :)

Mam propozycję. Weź swoją kobietę do jakiegoś centrum handlowego i pooglądajcie sobie trochę biżuterię. Wyczujesz co się podoba. Z własnego doświadczenia wiem, że nie chodzi o rodzaj kamienia tylko o sam fakt zaręczyn.

#56 yasiek

yasiek
  • 268 postów

Napisano 05 września 2009 - 18:43

@yasiek
-nie!
To mi ciebie zal! Zdradzasz kompletny brak poczucia humoru-co zwykle jest oznaka niskiego poziomu inteligencji!

Tak jak napisałem, na początku to może i było zabawne ale skoro brniesz w ten "dowcip" dalej to wygląda tak jakbyś tak poważnie myślał.

Widać twoją chęć dowartościowania się skoro odrazu wytykasz komuś niską inteligencję. A poczucie humoru ja mam bardzo duże ale tak jak wszystko ono też musi być na jakimś poziomie.

#57 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 05 września 2009 - 18:51

wsumie to wogole mi to nie przeszkadza ale troche mnie dziwi ze wiekszosc z was tych po zareczynach kupuje sobie elektronike po kilka tysiecy dolarow i niezabardzo sie nadtym rozczula a jesli chodzi o pierscionek zareczynowy dla osoby z ktora ma sie zamiar spedzic reszte swojego zycia to szuka jakichs tanich sposobow typu zlotnik ktory robi podrobki cudzych projektow... a koles od iphone na zareczyny to mam nadzieje zartowal

#58 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 05 września 2009 - 19:00

Bez ataków ad personam. Proszę.

#59 Suave

Suave

• 2 204 postów

Napisano 05 września 2009 - 19:18

wsumie to wogole mi to nie przeszkadza ale troche mnie dziwi ze wiekszosc z was tych po zareczynach kupuje sobie elektronike po kilka tysiecy dolarow i niezabardzo sie nadtym rozczula a jesli chodzi o pierscionek zareczynowy dla osoby z ktora ma sie zamiar spedzic reszte swojego zycia to szuka jakichs tanich sposobow typu zlotnik ktory robi podrobki cudzych projektow...

Jak najbardziej się zgadzam, zauważcie też, że część już mężatek nadal nosi pierścionki zaręczynowe obok obrączki - niech to będzie coś wyjątkowego. Chociaż znam parę, gdzie na zaręczyny był.. zegarek.

#60 Patra

Patra
  • 87 postów
  • SkądPoznań

Napisano 05 września 2009 - 20:20

troche wyglada jakby z odpustu :]

bo to tylko przykład, nie udało mi się znaleźć nic ładniejszego, tak by móc pokazać moją ideę a propo pierścionka.

#61 Gość_owca666_*

Gość_owca666_*

Napisano 05 września 2009 - 20:48

To może coś pośredniego między propozycją robertak572 a patry... ;)
Dołączona grafika

scurvy, wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać... :lol:

#62 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 05 września 2009 - 21:03

Ramka iPhonowego kamienia oczywiście z białego złota? :wink: Wyłożenie Onyxem, czy carnym agatem? DOBRE

#63 janhalb

janhalb
  • 951 postów

Napisano 08 września 2009 - 08:54

Dołączona grafika

REWELACJA! :-D

A "gościu od iPhona" - poczucie humoru na poziomie przejawia się między innymi w tym, że dowcip powtarzany szósty raz przestaje człowieka śmieszyć... ;-)

#64 RiQ

RiQ

• 2 567 postów
  • SkądWrocław

Napisano 09 września 2009 - 10:37

wsumie to wogole mi to nie przeszkadza ale troche mnie dziwi ze wiekszosc z was tych po zareczynach kupuje sobie elektronike po kilka tysiecy dolarow i niezabardzo sie nadtym rozczula a jesli chodzi o pierscionek zareczynowy dla osoby z ktora ma sie zamiar spedzic reszte swojego zycia to szuka jakichs tanich sposobow typu zlotnik ktory robi podrobki cudzych projektow...

a koles od iphone na zareczyny to mam nadzieje zartowal

Uważam, że zamawianie u złotników nie ujmuje nic pierścionkowi.

Tańszy w tym przypadku nie oznacza gorszy. Wygląda podobnie, wykonany jak najbardziej OK, a brylant jest czystszy od tych wykorzystywanych w drogich sklepach (na które namawiasz). Dziwne, nieprawdaż?

Poza tym ofiarowanie tańszego nie oznacza, że uczucie jest słabsze.

#65 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 09 września 2009 - 23:37

Dołączona grafika

-Ooooo!
To jest iscie salomonowe rozwiklanie powyzszej dysputy! Jako ze nie mialem najmniejszej ochoty by zmienic zdanie. Ale jako czlowiek kompromisu oswiaadczam ze jestem sklonny zaakceptowac powyzsza(kompromisowa) propozycje!

#66 bejzkik

bejzkik
  • 337 postów
  • Skądsc

Napisano 10 września 2009 - 06:34

zamiast kupic pierscionek wez ja na np korfu, wynajmij pokoj nie w hotelu ale w starym pensjonacie z widokiem na morze i drewnianymi okiennicami i popros ja o reke kiedy podczas wchodu slonca (ponosi mnie :) ) cena mniej wiecej ta sama a na pewno zapamieta to znacznie przyjemniej niz wreczanie pierscionka w salonie no chyba ze nie lubi morza, slonca i starej zabudowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych