Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

wyprałem słuchawki

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#26 grzes_l

grzes_l
  • 3397 posts
  • SkądGdynia

Posted 27 July 2010 - 10:58

No kiedys membrany w glosniczkach sluchawkowych byly w duzej mierze z papieru. Woda jak sie pewnie domyslasz nie pomagala. Stad wielu ludzi wciaz tak wyobraza sobie sluchawke i mysli, ze pranie jest rownoznaczne ze zniszczeniem.

#27 hejman12

hejman12
  • 9 posts
  • SkądPiła, Poland

Posted 30 August 2010 - 17:24

Ja tam kiedys gdy lezałem w łóżku jadłem płatki z mlekiem i nie zjadłem do końca wieć zostalo tam mleko połozylem się spac włączyłem muzyczke i gdy skończyłem słuchać rzuciłem słuchawki na podłoge. Budze sie rano a ku mojemu zdziwieńu zobaczyłem słuchawki pływajace w mleku pomyślałem sobie że już po sprzecie a po podłaczenu słuchawki smigają lepjej niż przdtem xD ;)

#28 dexter77

dexter77
  • 120 posts

Posted 25 October 2015 - 18:00

Dziś odkryłem, że moje również wylądowały w pralce i dalej działają. Jest jednak małe "ale" - straciły "bas". Drugie sprawne, które posiadam i nie spotkały się z pralką działają zdecydowanie lepiej :) Ciekawe... :)

#29 Dusiek

Dusiek
  • 541 posts
  • SkądWrocław

Posted 26 October 2015 - 10:11

Dziś odkryłem, że moje również wylądowały w pralce i dalej działają. Jest jednak małe "ale" - straciły "bas". Drugie sprawne, które posiadam i nie spotkały się z pralką działają zdecydowanie lepiej :) Ciekawe... :)

Na bank prałeś w złym proszku albo bez wybielacza.

#30 YABBA235

YABBA235
  • 476 posts

Posted 26 October 2015 - 13:47

ja upralem ponad rok temu i myślałem, że nie działają. Ale po przeczytaniu tego tematu sprawdziłem, działają i nie zardzewiały

Ja też, choć o tym nie wiedziałem, dopiero jak żona mi sie przyznała, że z pralki razem z pościelą wypadły słuchawki to wiedziałem, czemu coś mi nie pasowało w ich brzmieniu. Czyli prać można ale potem brzmią gorzej :(

Zona na Acera Swift 3, pierwsza córka ma Yogę 520, druga ma Yogę 530, ja mam MacBooka Pro 16" '19 (OC Hackintosh Razer Blade) oraz  iphone XS, backupy i TM ASUSTOR Nimbustor

#31 dexter77

dexter77
  • 120 posts

Posted 26 October 2015 - 15:26

Kilka godzin i dźwięk wrócił do normy ;) Dobry płyn do płukania ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users