Mówiąc "admini" musimy wiedzieć, że stoi za tym JEDNA osoba Code. Wszystkiego na raz się nie zrobi. Cierpliwości...
Cierliwosc mam. Ja po prostu zapomnialem juz, ze wogole planowane sa jeszcze jakies zmiany. Gdzies okolo lipca cos wyczytalem, ze to jest "defaultowy" wyglad i bedzie zmieniane. Nie zmienil sie od tamtej pory, to pomyslalem, ze jednak zostajemy przy tym co mamy.
Problem nie tkwi jednak w tym KIEDY, ale JAK. Fajnie by bylo, gdyby powstala jednak jakas ankieta, co komu pasowalo, a teraz nie, zeby drogi code, wiedzial jakie sa oczekiwania. Fajnie by bylo oszczedzic mu pracy nad ewentualnymi poprawkami. Caly ten temat powstal raczej dlatego, ze userzy wogole nie wiedza co sie jeszcze zmieni i wola wyrazic tutaj swoje zdanie.Tak na wszelki wypadek, zanim znowu jakies akcje typu " Sila Reputacji" zaskocza wszystkich i okaza sie nietrafionym pomyslem.
Jeszcze raz szacunek dla wszystkich, ktorzy poswiecaja i poswiecali swoj czas na tworzenie nowego wizerunku myapple. Ja tu tylko postuje i szanuje cudza prace. To tylko taka konstruktywna krytyka, chyba nikt sie nie obrazi..