Nie żartuję. Mam aktywne powiadomienia w BeejiveIM, TowerBloxx, BargainBin i GPush, gdzie BeejiveIM i GPush wyświetla mi po kilkadziesiąt komunikatów dziennie. Przez noc też kilkanaście powiadomień dojdzie, a naprawdę schodzi 1%, w porywach do 3% - jeśli powiadomień jest naprawdę dużo, a ja nie wyciszę telefonu. Ale ja nie mam jailbreaka i nawet kopii zapasowej nie przywracam.
nie wiem jak Ty to robisz. Może masz jakiś prototypowy egzemplarz z lepszą baterią..

ja mam pusha włączonego (beejive, towerbloxx, bargabin), brak JB i przez nockę schodzi 35% :???:
nawet z zewnętrzną baterią nie trzyma dłużej niż 1,5 no.. max 2 dni
~ Nie będę już ciągnął tematu baterii, bo nie tego wątek dotyczy - dodam tylko, że u mnie po ok. 1,5 dnia i ok. 5 h używania jest jeszcze ok. 50% baterii. Jakiś czas temu pokazywałem zrzut ekranu z mojego iPhone'a - po ponad 6 h użycia i ponad 24 h w gotowości (o ile mnie pamięć nie myli) miałem 51%. Push Notification, Wi-Fi, MMS i EDGE - wszystko było wtedy aktywne. Nie jest to też kwestia ładowania - nigdy nie formowałem/formatowałem baterii.