U mnie prawie wszystko zatrybiło, ale nie pokazuje mi pogody. Zmieniłem na moje miasto uważając aby wpis był poprawny lecz nadal nic. Czy ktoś ma jakieś sugestie? Dzięki.

iVillain - nakładka HTC Sense
Started by
DeanDesign
, 18 Aug 2009 00:16
36 replies to this topic
Posted 29 August 2009 - 12:49
Posted 04 September 2009 - 11:24
u mnie to samo wpisalem Warszawa POLAND i nie dziala
Posted 05 September 2009 - 07:14
u mnie działa z Bydgoszczą - trzeba uważać aby nie skasować przerw lub przecinków w configureMe
Posted 05 September 2009 - 16:04
a ja tak między wódke a zakąskę
co do wcześniejszej uwagi edooca na temat różnych tapet
edooc - nie chciałbym dziada uczyć charchać
ale normalnie pod winterboardem także można ustawić tapetę pod każdy pulpit z osobna - co więcej nie potrzebujesz żadnego programu po prostu numerujesz chyba wallpaper01 ,2, 3 w odpowiednim katalogu danego theme'u i tyle.
W dodatku można mieć tak na prawdę 2 tapety "jednocześnie" - dziwnie brzmi ale wygląda to tak, że jedna jest statyczna, i przypisana jako typowe tło niezależnie od boardu (czyli ikony się przesuwają się a tapeta jest statyczna), druga tapeta (albo tez drugi sposób zamontowania tapety) jest przypisana do konkretnego boardu i przesuwa się wraz z ikonami, dzięki czemu spokojnie można sobie zrobić przesuwalną zajebiście wielką panoramę na szereg boardów. Już nie pamiętam jak dokładnie mają się nazywać te pliki aby było ok.
Ciekawe czy można tapecie pod konkretny board ustawić np pewną przezroczystość . Nie sprawdzałem tego ale to może ciekawe efekty dać wraz z odpowiednia tapetą w tle.

Posted 06 September 2009 - 07:44
te pliki mają się nazywać: Page 0, Page 1 ....itd........
Posted 15 October 2009 - 16:52
Witam. Mam pytanie czy ta nakładka działa na iphonie 3gs z softem 3.1.2? I jeszcze jedno zauważyliście spadek żywotności baterii podczas używania tej nakładki?
Posted 13 November 2009 - 11:58
Nakładka powinna działać - zainstaluj to się przekonasz.
Co do baterii - nie zauważyłem różnicy.
Mam pytanie a propos programu iBlank:
nie zauważyliście przypadkiem, że przez te przeźroczyste ikony strony na SB przewijają się mniej płynnie ? Generalnie wygląda na to, że ten program raczej pogarsza funkcjonalność. (Innych rzeczy mi nie spowalnia na szczęście).
Czekam na porównanie!
Posted 15 November 2009 - 00:12
moja wariacja HTC SENSE.

Posted 17 November 2009 - 20:37
Łooo Skubany
jaqbex mógłbyś to gdzieś upnąć byłbym bardzo wdzięczny

Posted 28 November 2009 - 17:52
mam pytanie, jak zrobic zegar 24-godzinny?
jakby mogl mi ktos podeslac swoje wpisy z zegara to bym byl wdziecny

Posted 28 November 2009 - 22:03
Radekst wklej to do Widget.html
A tak poza tym to pozdrawiam zioma z symbianos'a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Posted 02 December 2009 - 18:00
Dzieki Andrzejek
widze ze nawet kolega z innego forum sie znalazl

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users