Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Co zrobic ze sluchawkami ?

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#26 Remek.B

Remek.B
  • 463 posts
  • SkądKraków

Posted 26 August 2009 - 10:21

@Matthew Mcklain
Ja mam bezprzewodowe bluetooth stereo (takie Motorola - S9HD Bluetooth Wireless Stereo Headphones - Black - 89307N ) i z dodatkowym adapterem bluetooth do iPodów. Trafiło mi się po super okazyjnej cenie (30$) ;) Są niezłe chociaż na codzień i tak korzystam ze zwykłych Bose'ów - jednak jakość jest dla mnie ważniejsza, no i jeszcze fakt że trzeba ładować i iPoda i słuchawki... ;/
//Pozdrawiam

Cześć mógłbyś napisać coś więcej na temat tego adaptera do iPoda ?
mam takie same słuchawki i iPhone z firmware 3.0.1 i chwiałbym słuchać muzyki bez kabla. Ja znowu mam problem natury takiej że oprócz plątania często pada mi kabel (łamie się przy wtyczce albo przy przycisku)

#27 Michu

Michu
  • 2614 posts
  • SkądSzczecin

Posted 26 August 2009 - 15:31

Jak się to coś przy rozdzieleniu kabla przeciągnie do końca w stronę słuchawek przed zlożeniem to się trochę mniej plączą. Trochę ;)

#28 matidop

matidop
  • 19 posts
  • SkądWarszawa

Posted 28 August 2009 - 15:14

Mi się słuchawki popsuły a dokładniej jedna poszła bo ktoś na niej usiadł.Więc odciąłem sobie tą która nie działała i została jedna i nie ma problemu że się zaplącze.:)Heh.A może mi ktoś powiedzieć ile kosztują nowe oryginalne np. w iSpot w Warszawa,C.H. Arkadia??

#29 neequo

neequo
  • 130 posts
  • SkądWarszawa

Posted 28 August 2009 - 19:58

A ja mam na zbyciu nowiuteńkie, jak najbardziej oryginalne i oczywiście w pełni sprawne słuchawki od iPhone 3GS.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users