szybkość działania to nie wszystko, aparat też nie jest dla mnie ważny, kompas niepotrzebny
poczekam na wymianę aparatu w erze i wtedy się zastanowię, albo poczekam na 4G lub 4Gs:)
---- Dodano 04-08-2009 o godzinie 18:26 ----
Ja już sam nie wiem czy wymieniać czy nie.. Najpierw przez ponad rok wstrzymywałem się z wymianą na 3G (bo mam 2G), gdyż uważałem że po prostu nie warto.. Czekałem na nową generację, na powiew świeżości. A tu kapa, bo iPhone wygląda IDENTYCZNIE! Tu mnie Apple zaskoczyło niemiło. Liczyłem że jak kupię to będę czuł zupełnie nowy telefon.. No i jeszcze te ceny w Polsce.. No cóż, tak czy inaczej będzie trzeba gdzieś znaleźć tą kaskę, bo mój 2G już trochę nie daję radę w niektórych aplikacjach (grach 3D) no i jeszcze ten cyrk przy aktualizacjach softu - czekanie na jailbreak i odblokowanie, czasami problemy przy wgrywaniu... Gdybym nie musiał to bym nawet nie robił tego jailbreaka.
No cóż - może za jakiś czas (miesiąc czy dwa) 3GS stanieje do cen telefonu komórkowego
//Pozdrawiam
ja radzę ci zmienić jakbym był w takiej sytuacji to bym 3Gs zakupił, ale chyba nie w Polsce