iPhone 3GS w Orange
Napisano 04 sierpnia 2009 - 15:27
Napisano 04 sierpnia 2009 - 15:41
Napisano 04 sierpnia 2009 - 16:00
Napisano 04 sierpnia 2009 - 17:18
Napisano 04 sierpnia 2009 - 18:25
Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:07
Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:23
Widac ze to ty nie wiesz o czym piszesz skoro nie wiesz co to SPB. Otoz uswiadomie Tobie : SPB Mobile Shell Products SPB Software
Wgrywasz to chociazby na omnie z wm 6.1 i apple ze swoim iphonem moze sie schowac. taka jest naga prawda. dotyk jest momentalnie poprawiony i dziala tak dobrze jak w iphonie. a jak wiemy on byl glowna jego zaleta.
jak wgrasz ten soft to wtedy prosze o twoja wypowiedz bo jestem pewien ze zmienisz zdanie.
Nie jestem stronniczy. Mam do czynienia zarowno z iphonem 3gs jak i z Omnia, a tazke z innymi smartphonami. Wiem ze to forum apple i duzo tu funboyow, ktorzy nie dopuszczaja mysli ze iphone wcale nie jest ciekawy oprocz dobrego ekranu dotykowego ale jak wczesniej wspomnialem po wgraniu spb shell 3 na wm6.1 efekt mamy identyczny plus wszystkie zalety windows mobile.
Pozdrawiam obiektywnie myslacych
Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:28
Widac ze to ty nie wiesz o czym piszesz skoro nie wiesz co to SPB. Otoz uswiadomie Tobie : [url=http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/]SPB Mobile Shell Products SPB Software[/url]
Wgrywasz to chociazby na omnie z wm 6.1 i apple ze swoim iphonem moze sie schowac. taka jest naga prawda. dotyk jest momentalnie poprawiony i dziala tak dobrze jak w iphonie. a jak wiemy on byl glowna jego zaleta.
jak wgrasz ten soft to wtedy prosze o twoja wypowiedz bo jestem pewien ze zmienisz zdanie.
Nie jestem stronniczy. Mam do czynienia zarowno z iphonem 3gs jak i z Omnia, a tazke z innymi smartphonami. Wiem ze to forum apple i duzo tu funboyow, ktorzy nie dopuszczaja mysli ze iphone wcale nie jest ciekawy oprocz dobrego ekranu dotykowego ale jak wczesniej wspomnialem po wgraniu spb shell 3 na wm6.1 efekt mamy identyczny plus wszystkie zalety windows mobile.
"funboyow" - ale mnie rozbawiłeś hyhyhy
Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:30
Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:32
Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:46
Witam. Mam pytanko, czy kupując iPhone 3GS w Orange bez abonamentu otrzymuję telefon z czy bez simlocka? Jeżeli z to czy operator może dokonać tego ściągnięcia za darmo lub za drobną opłatą?
oraz drugie pytanie dotyczące tego zakupu na raty 10x 0%. Czy to jest opcja dla każdego, nawet nie klienta abonamentowego?
pozdr.
Kupując masz simlocka! A czy da się zdjąć to niewiem! Nie nie musisz być abonentem żeby kupić na raty 0%!
Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:48
Widac ze to ty nie wiesz o czym piszesz skoro nie wiesz co to SPB. Otoz uswiadomie Tobie : SPB Mobile Shell Products SPB Software
żal!
Panie "obiektywny" uwazasz ze nie wiem co to SPBMS? skoro przerabiam juz enty tel. na WM? uzywalem spb, pointui, wisbara, ultimate launch, throttle launchera i innych pomniejszych. Moze nawet w SPBMS ver. 2 uzywales ktorejs skorki mojego autorstwa a teraz toczysz piane
jesli nazywasz ktorykolwiek z nich identycznym z IP (ktorego jeszcze nie mam wiec nie onanizuj sie nad tym slowem "funboy" - sic!) to chyba upadles na glowe. Widac ze srajfony widziales tylko na ekspozytorze w salonie operatora. I nie wiem czy IP bedzie bardzo dobry, dobry czy zly - wiem tylko tyle ze WM to syf...
akurat omnia , ktora widocznie posiadasz, jest jednym z mniej udanych aparatow z WM - nie wykorzystuje ani posiadanego ramu ani tym bardziej procka lagujac czesciej niz Ty dziennie cmokasz na czesc tego telefonu. Bardzo mi pasowal WM z jego aplikacjami navi, programami uzytkowymi itp. jednak przez dlugi czas nie znalazlem aparatu ktory pracowalby przynajmniej troche stabilnie... caly ten WM to nadal jedna wielka beta, nic tego nie zmieni - ani starania chlopakow z forum XDA ani samego Billa Gatesa. Ile do cholery ROMow mozna gotowac do kazdego jednego modelu telefonu? A Kazdy z tych telefonow tego wymaga bo oryginalne po godzinnym uzyciu okazuja sie padlinami. Ja juz natracilem zbyt wiele czasu doprowadzajac te telefony do stanu uzywalnosci. chce kupic gotowy produkt i uzywac go zgodnie z jego przeznaczeniem. Ciekawy jestem po ktorym hard resecie i po ktorym flashu ROMu juz jestes
& wnioskuje po stopce ze MB uzywasz z zainstalowanym windows vista? no bo przeciez ma takie same funkcje jak osx
pozdrawiam
Nieobiektywny (widocznie)
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:52
Napisano 05 sierpnia 2009 - 00:17
W salonie u operatora to pewnie ty siedzisz i sie onanizujesz na 3gs-a, wnioskujac po twojej wypowiedzi jednak jestes funboyem. wyobraz sobie ze romu ani razu nie zmienialem a i zadnego hard reseta nie mialem. jak sie umie wszystko dobrze skonfigurowac to problemow sie nie ma, ale widocznie musisz nadrobic troche zaleglosci. SPB poprawia bardzo duzo jezeli chodzi o funkcje dotyku i nic wiecej od niej nie trzeba wymagac. wszystko dziala tak jak powinno. niestety chcesz tego czy nie mozliwosci WM sa o wiele wieksze niz Jobowskiego marketingowego wymyslu , w ktorym za wszystko trzeba placic. nie zdziwie sie jak wprowadza abonament za sama mozliwosc posiadania iphona
reasumujac z "srajfonami" mam do czynienia juz bardzo dlugo i nie musisz sie dowartosciowywac piszac jaki to jestes znaFca a inni to tylko szare myszki. Pokazujesz tylko ze posiadasz zdolnosc kupiuj/wklej i nic pozatym. widac twoj rozwoj jest na poziomie iphona bo oni niedawno tez odkryli ta opcje
Jak chcesz telefon i biuro w 1, chcesz prowadzic biznes zdalnie to iphone do tego sie nie nadaje.
Iphone: Stylistyka tak - funkcjonalnosc nie
Ehh, problemy. Flame na poziomie forum onetu. Bardziej pasuje Ci Twoja Omnia? Proszę bardzo, korzystaj z niej, po to została stworzona, by spełniać Twoje oczekiwania. Jeśli spełnia, to super, czego więcej chcieć? Ale wybacz, co mnie obchodzi co ona potrafi, jak bardzo góruje wg Ciebie nad iPhonem? Pomyliłeś fora i wątki.. nie noś się tak, bo jak na razie kształtujesz się na zwykłego TROLLA, bo nakręcasz się tylko odpowiedziami innych. Rada do innych - nie karmcie go.. będzie mógł delektować się i wręcz egzystować na płaszczyźnie astralnej, metafizycznej i sakralnej ze swoją cudowną, piękną i wszechmogącą Omnią.
Napisano 05 sierpnia 2009 - 07:20
Napisano 05 sierpnia 2009 - 07:49
Ehh, problemy. Flame na poziomie forum onetu. Bardziej pasuje Ci Twoja Omnia? Proszę bardzo, korzystaj z niej, po to została stworzona, by spełniać Twoje oczekiwania. Jeśli spełnia, to super, czego więcej chcieć? Ale wybacz, co mnie obchodzi co ona potrafi, jak bardzo góruje wg Ciebie nad iPhonem? Pomyliłeś fora i wątki.. nie noś się tak, bo jak na razie kształtujesz się na zwykłego TROLLA, bo nakręcasz się tylko odpowiedziami innych. Rada do innych - nie karmcie go.. będzie mógł delektować się i wręcz egzystować na płaszczyźnie astralnej, metafizycznej i sakralnej ze swoją cudowną, piękną i wszechmogącą Omnią.
No wlasnie
Widze ze ta kreatura specjalnie sie tu zarejestrowala zeby dowartosciowac sie po kupnie "ajfonkillera" z doczepianą szminką - widac lubi sie malowac. Nadal po delikatnym nakresleniu mu przez 2 osoby pisze blednie to swoje ulubione slowo "funboy" (moze to jakis podtekst?!).
Ciekawe jak moge byc fAnboy`em skoro uzytkuje enty telefon na WM (a nie IP) i nie jestem zadowolony.
Jesli nie mial nawet hard resetu ani flasha ROMu (w co nie wierze - np. orangeowe ROMy omnii siadaly juz na dzien dobry, nagrzewajac baterie i rozladowujac ja w kilka godzin, zapelniajac i nie oprozniajac RAM ktory zamulal itd, sam robilem juz kilka wymian tego romu na troche mniej zamulone oryginalne brandowane przez samsunga) to musi miec ten telefon kilka dni lub uzywac go na poziomie SPB, windows media player, notatnik, sms, call. Ahh i zapomnial bym dodac - milego szukania wersji wszelkich aplikacji wyswietlajacych sie prawidlowo na tym jakze uniwersalnym formacie WQVGA.
Dla jego wiadomosci - jestem administratorem forum n.t. ....... werble napięcia ............. - windows mobile. Niech uwierzy ze moge wiedziec nieco wiecej niz on o tym systemie pomagajac na codzien ludziom z "odgrzybianiem" tego softu. A jest sporo roboty, oj sporo....
Powyzszy tekst celowo pisany zwracajac sie w trzeciej osobie aby uswiadomic ze jego kolejne komentarze beda odbierane jako "Gadaj do ręki"
PS. - fajna nazwa jednego z popularniejszych forów o omnii ( iomnia.pl) lol
Napisano 05 sierpnia 2009 - 08:37
W salonie u operatora to pewnie ty siedzisz i sie onanizujesz na 3gs-a, wnioskujac po twojej wypowiedzi jednak jestes funboyem. wyobraz sobie ze romu ani razu nie zmienialem a i zadnego hard reseta nie mialem. jak sie umie wszystko dobrze skonfigurowac to problemow sie nie ma, ale widocznie musisz nadrobic troche zaleglosci. SPB poprawia bardzo duzo jezeli chodzi o funkcje dotyku i nic wiecej od niej nie trzeba wymagac. wszystko dziala tak jak powinno. niestety chcesz tego czy nie mozliwosci WM sa o wiele wieksze niz Jobowskiego marketingowego wymyslu , w ktorym za wszystko trzeba placic. nie zdziwie sie jak wprowadza abonament za sama mozliwosc posiadania iphona
reasumujac z "srajfonami" mam do czynienia juz bardzo dlugo i nie musisz sie dowartosciowywac piszac jaki to jestes znaFca a inni to tylko szare myszki. Pokazujesz tylko ze posiadasz zdolnosc kupiuj/wklej i nic pozatym. widac twoj rozwoj jest na poziomie iphona bo oni niedawno tez odkryli ta opcje
Jak chcesz telefon i biuro w 1, chcesz prowadzic biznes zdalnie to iphone do tego sie nie nadaje.
Iphone: Stylistyka tak - funkcjonalnosc nie
powtórze się:
"...funboyem" - ty jestes funboyem bo dostarczasz niezłej zabawy czytając twoje posty
natomiast jezeli chodzi o odbiorce twojego posta to chyba miałeś na myśli fanboy
Napisano 05 sierpnia 2009 - 08:56
Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:45
Napisano 05 sierpnia 2009 - 22:26
Napisano 05 sierpnia 2009 - 22:40
Napisano 05 sierpnia 2009 - 22:46
Policz sobie tak, że jak masz na firmę to możesz odliczyć VAT, więc cena już jest niższa.
Z drugiej strony w indywidualnym masz program profit.
Widziałem też, że przez WWW jak zamówisz to abonament możesz mieć 100 zł + VAT.
Napisze, że jesli idzie o mnie to i tak i tak będę płacił z VATem, więc ceny netto mnie nie obchodzą. Rozumiem więc, że w takim wypadku korzystniejsza wydaje się być oferta indywidualna?
Napisano 05 sierpnia 2009 - 22:50
Napisano 05 sierpnia 2009 - 22:53
Dlaczego będziesz płacił z VATem za firmowy telefon?
Firma nie jest moja. Ktoś kto bierze mi ten telefon na firmę zamknie tą działalnośc gospodarczą za 1-2 miesiące
Napisano 05 sierpnia 2009 - 22:56
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych