w koncu (odpukac) udalo mi sie porozumiec z kims rozsadnym i zostalem zapewniony ze piesmne wyjasnienie zostanie do mnie wyslane w przeciagu tygodnia oraz dostane plan ktory zamawialem czyli 240minut 100smsow business everywhere standard za 107 brutto. Pozostaje trzymac kciuki ze dotrzymaja slowa bo od 3 tygodni czekam na ruch z ich strony i chyba z 10 raz rozmawialem z konsultantem przed chwila
iPhone 3GS w Orange
Rozpoczęty przez
dr_witt
, 30 lip 2009 11:14
431 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 listopada 2009 - 17:50
Napisano 17 listopada 2009 - 20:24
jamiro, jesteś pewien, że ten abonament wyniesie 107 zł brutto, a nie 122 zł brutto ? oraz dzisiaj rozmawiałem na infolinii z bardzo konkretnym pracownikiem, który mi powiedział, że dostawy IP zostały zwiększone (oby była to prawda) oraz powiedział mi, że błąd z aneksami wcale nie został poprawiony i nadal u niektórych klientów przedłużających umowę występuje i dotyczy to głównie klientów wybierających IP jako aparat...
Napisano 17 listopada 2009 - 22:46
ja mam nadzieje!!!
po rozmowie z BOK poprosilem kobitke zeby mi jeszcze raz sprawdzila warunki oferty i dostalem taka informacje: "Nowy orange dla firm 160" (160 minut) za 107,36 bodajze
Zwatpilem i zapytalem ale co z moim planem 240 minut BE i 100 smsami i tu dostalem informacje ze plan zawiera 160 minut PLUS 80 minut plus 100sms oraz BE oraz usluge tanie rozmowy z powodu zamowienia przez orangeonline. To jest zupelnie inna oferta niz to co mozna dostac przez salon albo podpisujac nowa umowe, sprawdzcie
-Nowy plan dla firm 110 (ten dostepny z iphone i ten myslalem ze zamawiam)
-Nowy orange dla firm 160 ([url]http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/3909/4003642.pdf[/url])
czyli nie jest najgorzej, jedyne 2 'ale' to:
- nie pamietam czy na stronie nie bylo napisane ze te smsy sa wymienne na mmsy (bo wg cennika to chyba nie)
- ceny polaczen po przekroczeniu limitu to jakas masakra 0.67g/min to podchodzi pod rozboj
---- Dodano 17-11-2009 o godzinie 22:48 ----
AHA i jeszcze jedna wazna wiadomosc!!! (ja sie dowiedzialem wczoraj wiec to raczej swieza sprawa)
Business Everywhere Standard to teraz 4GB limitu miesiecznie a nie 1GB
BE mini to 2GB i HSDPA zamiast 0.5GB i EDGE
po rozmowie z BOK poprosilem kobitke zeby mi jeszcze raz sprawdzila warunki oferty i dostalem taka informacje: "Nowy orange dla firm 160" (160 minut) za 107,36 bodajze
Zwatpilem i zapytalem ale co z moim planem 240 minut BE i 100 smsami i tu dostalem informacje ze plan zawiera 160 minut PLUS 80 minut plus 100sms oraz BE oraz usluge tanie rozmowy z powodu zamowienia przez orangeonline. To jest zupelnie inna oferta niz to co mozna dostac przez salon albo podpisujac nowa umowe, sprawdzcie
-Nowy plan dla firm 110 (ten dostepny z iphone i ten myslalem ze zamawiam)
-Nowy orange dla firm 160 ([url]http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/3909/4003642.pdf[/url])
czyli nie jest najgorzej, jedyne 2 'ale' to:
- nie pamietam czy na stronie nie bylo napisane ze te smsy sa wymienne na mmsy (bo wg cennika to chyba nie)
- ceny polaczen po przekroczeniu limitu to jakas masakra 0.67g/min to podchodzi pod rozboj
---- Dodano 17-11-2009 o godzinie 22:48 ----
AHA i jeszcze jedna wazna wiadomosc!!! (ja sie dowiedzialem wczoraj wiec to raczej swieza sprawa)
Business Everywhere Standard to teraz 4GB limitu miesiecznie a nie 1GB
BE mini to 2GB i HSDPA zamiast 0.5GB i EDGE
Napisano 18 listopada 2009 - 08:50
a widzisz... to ciekawe, gdyż mi mówiono to samo ale, że abonament wynosi 122zł brutto, dokładnie ten sam plan... 'nowy orange dla firm 160' faktycznie kosztuje 107 zł ale to jest ogólna promocja pod IP teraz i razem z BE i tymi dodatkowymi minutami kosztuje to 122zl właśnie... jestem bardzo ciekawy jak to jest naprawdę
Napisano 17 grudnia 2009 - 15:14
Mam pytanie. Czy sklep Orange na pl. Konstytucji (MDM) jest jeszcze sprzedaży iPhone 3GS (nie dotyczy starszy 3G)? Ja sprawdziłem na on-line w internetowej Orange, jeszcze nie ma.
Napisano 26 stycznia 2010 - 20:38
Ja mam pytanie odnosnie Orange Free 39,5 ??
Troche duzo jak na internet w tele a nie widzie zadnych mniejszych pakietow
Niby do wykorzystania jest 2GB!! Co ja z tym mam niby zrobic !?
Ktos kozysta z tego pakietu? Jest zadowolony ?
Link do strony orange: Telefony komórkowe Orange - abonament, mix, karta i internet
Troche duzo jak na internet w tele a nie widzie zadnych mniejszych pakietow
Niby do wykorzystania jest 2GB!! Co ja z tym mam niby zrobic !?
Ktos kozysta z tego pakietu? Jest zadowolony ?
Link do strony orange: Telefony komórkowe Orange - abonament, mix, karta i internet
Napisano 26 stycznia 2010 - 23:30
ja mam 1gb i nie wiem jak to przerobic
ale czasem problemem w orange jest slaby zasieg 3g ;/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych