Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3GS w Orange

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
431 odpowiedzi w tym temacie

#376 lucekh

lucekh
  • 1 postów

Napisano 27 października 2009 - 16:03

Wie ktoś może jak jest na dzień dzisiejszy z dostępnością w salonach we Wrocławiu?

#377 robalcfg

robalcfg
  • 495 postów

Napisano 27 października 2009 - 16:14

Zastanawiam się, czy ludzie, którzy wstawiają na orange.pl informację o dostępności 3gsów robią zakłady w jak krótkim czasie ludzie je kupią? Dzisiaj zniknęły w ciągu ilu? niecałej godziny?? W jakim kraju my żyjemy... :(

Zamiast zwalać na kraj, polecam nie próbować na siłę podpisywać umowy z Orange, tylko z normalnym operatorem:]

#378 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 27 października 2009 - 16:24

Zamiast zwalać na kraj, polecam nie próbować na siłę podpisywać umowy z Orange, tylko z normalnym operatorem:]

Nie widzę potrzeny przenoszenia kilku numerów i całej oferty biznesowej do Ery. Wolę poczekać trochę niż pakować się w jakieś niepotrzebne komplikacje.

#379 robalcfg

robalcfg
  • 495 postów

Napisano 27 października 2009 - 17:07

Nie widzę potrzeny przenoszenia kilku numerów i całej oferty biznesowej do Ery. Wolę poczekać trochę niż pakować się w jakieś niepotrzebne komplikacje.

Cóż, dwóch moich znajomych ostatnio pożegnało się Orange dla firm, po tym jak pokazałem im, jak Orange robi ich w jajo ze swoimi nowymi "atrakcyjnymi" ofertami, przy przedłużeniu umowy.

#380 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 27 października 2009 - 17:17

@robalcfg
To może podzielisz się tym z nami?
1,22 zł za iPhone 3gs 32gb na 24 mce, no nie wiem czy robią mnie w konia.

#381 Kris_

Kris_
  • 3 postów

Napisano 27 października 2009 - 17:49

A czy były dzisiaj dostępne białe Iphony?

#382 marcinps

marcinps
  • 86 postów

Napisano 27 października 2009 - 17:52

ja tam wole Erowego przynajmniej ma wiecej pamieci ;)

Dołączona grafika

#383 zizol

zizol
  • 18 postów

Napisano 27 października 2009 - 18:20

Nie tylko czarne.

#384 scadia

scadia
  • 13 postów
  • SkądKatowice

Napisano 27 października 2009 - 19:30

No fajne fajne - rzeczywiście w Orange takich edycji nie mają ;)

#385 bh7

bh7
  • 74 postów

Napisano 28 października 2009 - 21:00

P.S. Jak ma się ta sprawa w Erze?

Strona główna i kupujesz :)

#386 lypsky

lypsky
  • 11 postów

Napisano 29 października 2009 - 09:38

ja pierdziele, całe to Orange to żenada !! cała sytuacja z 3GS jest żywcem wzięta z PRL - kolejki, zapisy, nie ma, nie wiadomo kiedy będzie, nie wiadomo ile będzie i jakie.... porażka, coraz bardziej zastanawiam się nad przejściem do Ery, na szczęście jeszcze tylko 2 miesiące umowy mam...

#387 adesina

adesina
  • 5 postów

Napisano 30 października 2009 - 00:03

Ja wczoraj po przeczytaniu tych prawie 40 stron komentarzy o dostępności iPhone spać w nocy nie mogłam. O telefonie marzyłam od wprowadzenia na rynek i czekałam na ludzi z Orange i ich propozycje, bo kończy mi się umowa w grudniu. Niestety dla starych abonentów oferta nie jest korzystna ani trochę (mój mąż w zeszłym roku dostał u nich nowiutkiego 3g 16gb za 120 zł!). Zdecydowałam się na przejście do Ery. Zadzwoniłam rano do ich biura obsługi klienta i poinformowano mnie, że na magazynie centralnym nie ma ani sztuki ale w sklepach się zdarzają. Miła Pani podała mi adresy sklepów w Krakowie najczęściej zamawiających telefony. Zadzwoniłam do dwóch i kiszka, już był plan żeby wziąć wolne i dzwonić po całym małopolskim. Opowiadałam całe perypetie przyjaciółce w pracy a ona wybierała się właśnie do Galerii Krakowskiej. 20 minut po rozmowie zadzwoniła i powiedziała, że czeka na mnie odłożony 3gs 32gb czarny :). W godzinę później miałam podpisaną umowę :)))) No i właśnie się synchronizuje :)))). Jeżeli ktoś w Krakowie czeka na 32gb i nie może upolować, to dostali do tego sklepu dwa i możliwe, że drugi jeszcze jest.

#388 Kris_

Kris_
  • 3 postów

Napisano 30 października 2009 - 22:39

A ja dzisiaj dostałem sms od orage.pl że własnie wysłali do mnie zamówionego 3gs 16gb i bedę szczesliwym posiadaczem juz w poniedziałek :) Nie mogę sie doczekać....troche to trwało...najpierw po tygodniu polowania udało mi sie zamówić, nawet dwa przez przypadek, po 3 dniach oba zamówienia mi odrzucili....udało mi sie i trzecie zamowienie złozyc i teraz juz czekam na kuriera :)

#389 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 31 października 2009 - 00:48

A ja mam taki maly offtop.Mam 3G z Orange juz po gwarancji.Co potrzebuje aby oddać go im do naprawy na mój koszt procz pudelka i telefonu:-).I chce aby trafil do Regeneris-mam tam znajomego akurat.

#390 DannyIG

DannyIG
  • 1 postów

Napisano 31 października 2009 - 12:26

Już sama dostępność iPhone’ów w Orange jest skandaliczna. Zapisy, kolejki, nie ma, nie wiadomo kiedy będzie, ile i jakie. Gdyby jednak ktoś opowiedziałby mi to, co przydarzyło się mi samemu wczoraj, zareagowałbym pustym śmiechem lub po prostu nie uwierzył. W dniu 29 października o godzinie 18:03 w rozmowie telefonicznej z pracownicą salonu Orange w CH Platan w Zabrzu, która nota bene nie ma zwyczaju się przedstawiać, zarezerwowałem, podając swe dane osobowe iPhone'a 3GS 16GB. Nareszcie – był to jedyny salon w GOPie, który telefon w tej wersji posiadał. Miałem odebrać go kolejnego dnia, 30 października 2009 roku. O godzinie 17:31, po pokonaniu kilkudziesięciu kilometrów aby tylko odebrać telefon oraz odczekaniu 30 minut w kolejce, pani konsultantka z miłym uśmiechem i bezczelnie kłamiąc poinformowała mnie, iż telefon został rzekomo zarezerwowany do godziny 15 i tym samym już go sprzedano. Podczas rozmowy dnia poprzedniego, nie była określona pora odbioru zamówienia, a jedynie godziny otwarcia salonu. Zamiast towaru, czekała na mnie niekompetencja, nieżyczliwość oraz skrajne lekceważenie. Na prośbę o kontakt z kierownikiem, najpierw stwierdzono, że zaraz przyjdzie, a następnie – iż go nie ma. Pomijając już to, że w takiej „poważnej” firmie, aby otrzymać telefon trzeba dzwonić i dowiadywać się o dostępności iPhone’a praktycznie codziennie – takie traktowanie klientów jest po prostu nie do uwierzenia. Zastanawiam się teraz tylko, czy aby na pewno żyję w 2009 roku w kapitalistycznym kraju, czy może w latach 60. w ZSRR. PS Tydzień temu w salonie w Chorzowie powiedziano mi, że nie sprzedany mi zostanie iPhone, ponieważ zamykają za... 15 minut!

#391 Chattab

Chattab
  • 34 postów

Napisano 31 października 2009 - 19:56

DannyIG: miałeś pecha po prostu (dwukrotnego). Też jestem ze Śląska i też wydzwaniałem po całym regionie. W końcu znalazłem 1 szt. 3GS 16 GB w Bytomiu przy Dworcowej. Dzwoniłem tam kilka razy, chciałem zarezerwować, za każdym razem coś mnie rozłączało. Następnego dnia pojechałem w ciemno i... usłyszałem: "O, to pan do nas wczoraj wydzwaniał. Domyśliliśmy się, że panu zależy, więc odłożyliśmy tę ostatnią sztukę". Byłem w szoku! Mało tego, ponieważ dwóch konsultantów było akurat na zwolnieniu, obsłużyła mnie sama kierownik salonu, który wylazła specjalnie w tym celu ze swojej kanciapy na zapleczu. Wszystko z uśmiechem, pełna kultura. Czyli da się. Co nie zmienia faktu, że sama dostępność iPhone'ów w Orange jest skandaliczna! PS. W głównym salonie Orange w Katowicach przy 3 Maja na moje pytanie: "Czy są są iPhone'y i dlaczego nie ma?" konsultantka z przejęciem powiedziała: "A chce pan, żeby panu przy uchu eksplodował?!". Sturlałem się z krzesła...

#392 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 31 października 2009 - 22:05

DannyIG: miałeś pecha po prostu (dwukrotnego). Też jestem ze Śląska i też wydzwaniałem po całym regionie. W końcu znalazłem 1 szt. 3GS 16 GB w Bytomiu przy Dworcowej. Dzwoniłem tam kilka razy, chciałem zarezerwować, za każdym razem coś mnie rozłączało. Następnego dnia pojechałem w ciemno i... usłyszałem: "O, to pan do nas wczoraj wydzwaniał. Domyśliliśmy się, że panu zależy, więc odłożyliśmy tę ostatnią sztukę". Byłem w szoku! Mało tego, ponieważ dwóch konsultantów było akurat na zwolnieniu, obsłużyła mnie sama kierownik salonu, który wylazła specjalnie w tym celu ze swojej kanciapy na zapleczu. Wszystko z uśmiechem, pełna kultura. Czyli da się. Co nie zmienia faktu, że sama dostępność iPhone'ów w Orange jest skandaliczna!

PS. W głównym salonie Orange w Katowicach przy 3 Maja na moje pytanie: "Czy są są iPhone'y i dlaczego nie ma?" konsultantka z przejęciem powiedziała: "A chce pan, żeby panu przy uchu eksplodował?!". Sturlałem się z krzesła...

Z Orange jesteś? Po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że tak. Na dodatek twierdzę, że pracujesz w wymienionym salonie w Bytomiu...

P.S. Bez urazy dla wszystkich pracowników Orange, ale wypowiedź Chattab totalnie rozłożyła mnie na łopatki :lol: :-D

#393 LukaS92

LukaS92
  • 319 postów
  • SkądCzersk, Warszawa

Napisano 31 października 2009 - 23:19

Wydaje ci się.. Pewnie nie jest z Orange tylko na prawdę spotkał się z kompetencją pracowników. Sam też się spotkałem z tym samym. Mnie rozwalił ten kawałek: "W głównym salonie Orange w Katowicach przy 3 Maja na moje pytanie: "Czy są są iPhone'y i dlaczego nie ma?" konsultantka z przejęciem powiedziała: "A chce pan, żeby panu przy uchu eksplodował?!". Sturlałem się z krzesła... " :) :) :)

#394 Chattab

Chattab
  • 34 postów

Napisano 01 listopada 2009 - 18:21

misiekgruby: na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad zmianą ksywy na "misieksfrustrowany". Nie jestem z Orange, ani z Bytomia. Jestem dziennikarzem i mieszkam w Katowicach. Chciałem po prostu pokazać, że skomlenie na forum i biadolenie (że nie ma) na niewiele się zda. I że nie wszędzie pracują niekompetentne chamy. Trzeba poszukać i iPhone się w końcu znajdzie (albo przejść do Ery). Jakbym go znalazł w Zwardoniu albo Skoczowie, to bym pojechał tam, bo mi zależało.

#395 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 listopada 2009 - 20:46

misiekgruby: na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad zmianą ksywy na "misieksfrustrowany"..

Za mało argumentów z Twojej strony, nie przekonywują mnie do zmiany.
Uzasadnij proszę dokładniej czym się przejawia moja frustracja ;)

#396 jaco

jaco
  • 73 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 10:13

Są "już" dostępne na stronie Orange...

#397 AVALON

AVALON
  • 465 postów
  • SkądUK

Napisano 09 listopada 2009 - 10:28

Dzięki już*zamówiony

#398 myokine