http://www.nvu.pl/
Graficzny edytor HTML
Autorzy lokalizacji: zespół AviaryPL

Nvu - freeware
Rozpoczęty przez
Heidi
, 02 sie 2005 00:32
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 sierpnia 2005 - 00:32
Napisano 06 sierpnia 2005 - 20:55
sciagnalem, zaintalowalem, odinstalowalem...
jakbym pracowal we m$ frontpage. mamo, czemu to cos chce miec zawsze ostatnie slowo????
nienawidze programow, ktore wiedza lepiej co chce zrobic. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
midnight comandir roxxx!!!!
btw: bardzo doceniam wasza prace poswiecona spolszczaniu programow, ale nvu mnie rozbroil.
Napisano 06 sierpnia 2005 - 21:06
Mnie tez rozbroil.
Szczegolnie klawiszami skrotu.
Funkcja "Cofnij" (japco+Z) pokrywa sie z funkcja "Zakoncz" (zwykle japco+Q a w Nvu - japco+Z)
Nie mam pytan.
Blad ten nie wystepuje w wersji angielskiej aplikacji.
Napisano 06 sierpnia 2005 - 22:07
Błąd znany i zgłoszony. Niestety zostanie poprawiony dopiero przy wydaniu następnej wersji.Mnie tez rozbroil.
Szczegolnie klawiszami skrotu.
Funkcja "Cofnij" (japco+Z) pokrywa sie z funkcja "Zakoncz" (zwykle japco+Q a w Nvu - japco+Z)
Nie mam pytan.
Blad ten nie wystepuje w wersji angielskiej aplikacji.
Błędy można zgłaszać na stronie Bugzilli - tak będzie szybciej, bo osoby odpowiedzialne za QA danego programu od razu dostaną informację.
Napisano 07 sierpnia 2005 - 20:34
Użytkownicy nielegalnych kopi windows przywykli do nie "wysyłania błędów" z obawy o wykrycie piractwa i przenoszą ten zwyczaj na legalne oprogramowanie. Przez co programiści nie wiedzą o problemach lub nie zdają sobie sprawy z ich uciążliwości. Namawiam do wysyłania informacji o błędach w oprogramowaniu do autorów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych