Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[Windows] Konwersja filmów do formatu MP4 z napisami i polskimi znakami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
104 odpowiedzi w tym temacie

#101 tasiu

tasiu
  • 546 postów
  • Skądokolice Cieszyna

Napisano 07 maja 2012 - 09:41

Da sie to jakos naprawic?

Da się. Przekonwertuj film do prawidłowej rozdzielczości - 640 x XXX. Do tego celu polecam użyć VidCoder.

#102 Spider12

Spider12
  • 1 postów

Napisano 17 października 2012 - 11:52

Witam, jestem nowym uzytkownikiem forum oraz posiadaczem ipad 3. Nie mam zadnych zastrzezen do tego poradnika ale czy da sie w tych programach ustawic liste aby nie bylo konieczne zmienianie co jeden plik wszystkiego od nowa. Pytam bo chcialem sobie serial wgrac na ipada? Pozdrawiam

#103 iklosu

iklosu
  • 172 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 października 2012 - 20:00

Po prostu dodaj kilka plików na raz i wszystkie skonwertują się zgodnie z tymi samymi ustawieniami

#104 bacanski

bacanski
  • 30 postów

Napisano 27 marca 2013 - 21:31

Dzialam programem Handbrake i mam taki problem, ze podczas konwertowania filmu wszystko idzie ladnie i o dziwo dziala ale podczas ogladania filmu wyswietla pierwszy tekst i na tym koniec. Mam film mkv z wbudowanymi napisami, wtedy pokazuje sie tylko pierwszy tekst. Tworzenie z zewnetrznymi napisami srt w tej opcji juz w ogole sie nie pojawia. ktos ma jakies pomysly?

#105 ar3kb

ar3kb
  • 4 635 postów
  • SkądSchlesierland - Königshütte/Laurahütte

Napisano 27 marca 2013 - 22:05

Po co zewnętrzne napisy? Mozesz spokojnie na ścieżce video zapisać też napisy. Jak konwertować filmy w HandBrake pisałem już wiele razy. Poszukaj na Forum.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych