Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Spis aplikacji z Cydii działających na OS 3.0

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
194 odpowiedzi w tym temacie

#126 pekin7

pekin7
  • 195 postów

Napisano 22 czerwca 2009 - 20:39

Dziala: iFile MemTool Niedziala: SBSettings :( ktos wie co mozna z tym zrobic? Mam Icy i wywala blad przy instalacji.

#127 Olek4

Olek4
  • 592 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 22 czerwca 2009 - 21:03

Witam!
Wgrałem sobie softa 3.0, i jb. Niestety w domu, ani gdzie indziej nie mam dostępu do Wi-Fi. Jest jakiś sposób na wgrywanie aplikacji z Cydii poprzez usb? mam cydera, ale coś nie chodzi. Nie wiedziałem gdzie to napisać, jak w złym temacie to przepraszam. Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam
Wuma

@edit
może da rade jakoś ściągnąć przez neta applikacje i do autoinstaller folderu dodać czy coś takiego jest ;d? przez iphone browser etc?

To ja może też wystąpię jako strażnik forumowego porządku :-)

Ten wątek nie służy do zadawania pytań.

#128 Pablowej

Pablowej
  • 531 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 22 czerwca 2009 - 21:26

SwirlyMMS 1.2.15 dziala !!! :D

A po co SwirlyMMS skoro można z poziomu Wiadomości wysyłać MMSy?

---- Dodano 22-06-2009 o godzinie 22:28 ----

Dziala:
iFile
MemTool

Niedziala:
SBSettings :( ktos wie co mozna z tym zrobic? Mam Icy i wywala blad przy instalacji.

SBSettings działa! Jest wersja 3.0-1 do pobrania z Cydi ( w Icy nie ma)

#129 djKristo

djKristo
  • 899 postów

Napisano 22 czerwca 2009 - 21:31

A po co SwirlyMMS skoro można z poziomu Wiadomości wysyłać MMSy?

kolega ma iPhone`a 2G

#130 vojtek

vojtek
  • 7 postów

Napisano 22 czerwca 2009 - 21:51

połącznie z WinSCP stracone mimo prawidłowych pozostałych ustawień

#131 Pikorek

Pikorek
  • 83 postów

Napisano 22 czerwca 2009 - 23:42

Mobilelog - działa i nie dział :( bez aktywacji działa - jak z aktywuje to nie mogę wejść do telefonu, kontaktów. Odinstaluję - wszystko ok, a może kość zna rozwiązanie? Drugi program to intelliscreen. Zainstalowałem ok, ale jak chce kupic to w ich sklepie rock wpisuje do koszyka, jak przechodzę do checkout to mi znika z koszyka :) nie chcą sprzedać czy co?

#132 Jabba

Jabba
  • 34 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 czerwca 2009 - 00:00

Działa: Cycorder Docs Insomnia MobileTerminal OpenSSH iFile - całkiem niezła alternatywa na MobileFindera :-) SysInfoPlus SBSettings Winterboard - tylko musiałem zrobić full respirng przy pomocy jeszcze BossPrefs (taki respiring, że mi appzy alfabtycznie poukladal :-) ) MobileSubstrate APN Settings (P.S. przydatne dla tych co chcą w Orange zmienić ustawienia APN np. na vpn ;-) ) NIe działa: videorecoder3g - wywala sie po uruchomieniu MobileFinder W Cydii nie działa przewijanie po alfabecie.

#133 bispawel

bispawel
  • 120 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 czerwca 2009 - 00:16

jaka jest alternatywa dla Notifier'a ? bo ten jak wiadomo nie działa....

#134 tomurbanowicz

tomurbanowicz
  • 58 postów
  • SkądStaszów

Napisano 23 czerwca 2009 - 07:02

Przepraszam za mały OT, ale jak zainstalować Cydie? JB zrobiłem redsnOw 0.7.1 i 0.7.2 (drugi raz po restore) i Cydia nie została zainstalowana (Icy jest).

#135 tukan

tukan
  • 772 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 12:32

witam tak sie zastanawiam w jaki sposob mozna sprawdzic czy aplikacja jest kompaktybilna z softem 3.0?? dzieki ps. nie posiadam polskiego ukladu klawiatury...

#136 Frails

Frails
  • 37 postów
  • SkądKatowice

Napisano 23 czerwca 2009 - 15:27

Jeśli chodzi o działające to nie mam problemów z : SSH SBSettings Winterboard Docs żauważyłem natomiast dziwną rzecz przy instalacji Cycorder. Kiedy ściągnąłem ją przez ICY nie dało się jej włączyć (wywala do SB). Sprawdziłem jak sprawa ma się w Cydii ( znalazłem app bez wyinstalowania wcześniej przez ICY) i ku mojemu zdziwieniu była możliwość upgrade'u. Po upgrade Cycorder chodzi bez problemu. Natomiast nie chodzi mi SwirlyMMS. cyt."Depends on Iphone Firmware <3.0". Dlatego dziwię się że uruchamia się Bargolen. Pozdr

#137 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 23 czerwca 2009 - 15:35

U mnie po zmianie na 3.0 i JB 0.7.1 telefon po respringu robi sie caly czarny i po chwili wchodzi w normalny tryb Nie instalujcie tylko mcooliphone totalnie zawiesza telefon podczas rozmowy ba wylacza go i resetuje Mialem nawet tak ze aplikacje z APP STORE niektore mialy calkiem inne ikonki uruchomialy sie ale mialy ikonki takie przygasniete i nie swoje tylko maja innych aplikacji zainstalowanych LIPA ten soft i ten redsn0w :) czekam i chyba zrobie restore na czysty soft bo Cydia kuleje i cala reszta tez :)

#138 yoti93

yoti93
  • 30 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 15:53

Przepraszam za mały OT, ale jak zainstalować Cydie? JB zrobiłem redsnOw 0.7.1 i 0.7.2 (drugi raz po restore) i Cydia nie została zainstalowana (Icy jest).

wyszukaj w Icy "Cydia Installer" i zainstaluj. xd

#139 Buebaka

Buebaka
  • 586 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 17:27

Videorecorder ma już aktualizację - działa na sofcie 3.0.

#140 yoti93

yoti93
  • 30 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 17:48

Małe podsumowanko. (v2) + - bangla ~ - nie bardzo x - nie bangla + 5-Row SpringBoard + Abaia + AppFlow + asBattery + BiteSMS + BossPrefs + BossTool + CallMe + Categories + Cycorder + CyDelete + Cydia + Cyntact + Docs + dTunes + Five Icon Dock + Flashlight + iBirthdays + Icy + iDA + iFile + Intelliscreen + Insomnia (wersja >=3.0.2) + Installous + iPhone Tool + iRealSMS + LiveClock + Lock Calendar + MakeItMine + MCleaner + MemTool + MobileSubstrate + MobileTerminal (problemy ze złapaniem orientacji, ale działa) + MxTube + OpenSSH + PdaNET + Poof + PowerTool + Reflective Dock + Respring + Rotation Inhibitor + SBSettings + Swap Tunes + SwirlyMMS + SwirlyMMS2 + SysInfoPlus + ToggleSSH + Video Recorder for 3G (>=3.0.6-1) + Weathericon + WeDict + WinterBoard + xdrive + xGPS ~ Erica Utilities (dużo komend nie działa, np. launch czy badge) ~ iBluetooth ~ Lockdown ~ MacSergey Preferences (dużo funkcji się nie pojawia) ~ MobileLog ~ StatusNotifier x AptBackup x Backgrounder x FontSwap x iComic x iLog x iRealQuickSMS x KeepAwake (ikonka się wyświetla ale nic to nie daje) x mCooliPhone x MobileFinder x mxBackup x QuickGold x scrobble x Scrobbled x Snapture x SpinBoard x Veency x vWallpaper

#141 Wuma

Wuma
  • 61 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 18:57

Działa -irealSMS -Bossprefs -Sbsettings Nie wiem dlaczego, ale gdy ustawiam motyw w Winterboardzie zmienia mi ikonki, lockscrena ale nie zmienia mi tła pod ikonkami na SB? miał ktoś taki problem?

#142 DaddyO

DaddyO
  • 11 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 19:14

A działają wam wszystkie motywy, klawiatury itp. na OS 3.0?? Bo mi żadne moje stare z cydii nie chcą działać ; / :sad:

#143 Buebaka

Buebaka
  • 586 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 19:44

Keep awake działa - zainstalowane i sprawdzone.

#144 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 23 czerwca 2009 - 20:27

Snapture działa

#145 Aryman

Aryman
  • 678 postów
  • SkądEdinburgh

Napisano 23 czerwca 2009 - 20:30

reflective dock :)

---- Dodano 23-06-2009 o godzinie 19:30 ----
jeśli chodzi o motywy, to działają, tylko brzydko wygląda spotlight...

#146 DaddyO

DaddyO
  • 11 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 21:34

a może ktoś sprawdzić czy działa ineon sms? strasznie proooszę ; )

#147 Piotrex

Piotrex
  • 877 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 21:39

A co z iHome??... bo jego późniejszy i płatny odpowiednik mQuickDo "nie bangla" ale ma niedługo "banglać". Tylko co z iHome?? Oraz jak się sprawa ma z: -AppLinks -Wtyczkami do SBSettings takimi jak: Autocorrection, Autolock, CloseButton, SyslogTogle -ClearCam -SiAX -iSmart Dialer -iTalk -Offline Maps -Siphon -Stumbler Plus ???

#148 RiQ

RiQ

• 2 567 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 czerwca 2009 - 21:46

NIE DZIAŁA :
Cycorder (po wlaczeniu od razu wychodzi)
Video Recorder for 3G
iBluetooth

mi tam CYC działa :)

#149 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 21:59

O co chodzi z Lockdown, bo u mnie po zainstalowaniu, tel od razu pamietałktóre aplikacje miałem zablokowane ( mimo softu 3,0) a jak usiłuję w nie wejść kręci sie kółeczko Ip się blokuje i pojawia sie napis "exit safety mode".Ktoś coś podpowie? potwierdzam też działanie "Lockdown"[/QUOTE]

#150 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 23 czerwca 2009 - 22:06

Lockdown właśnie w chwili obecnej powoduje safe mode. A poblokowanesz masz bo zrobiłeś: -update z 2.x lub -wgrałeś czysty soft 3.0 i przywróciłeś kopię zapasową. Poza tym jest topic o lockdown, ale po co sobie zadawać trudu i go znaleźć, prawda?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych