Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Spis aplikacji z Cydii działających na OS 3.0

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
194 odpowiedzi w tym temacie

#51 Piotr.pot

Piotr.pot
  • 226 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 18:38

dziękuję, zaraz sprawdzę czy to coś zmieni
--------------------------
pomogło, jest ikonka WB w ustawieniach, wystarczyło zainstalować sam pakiet WB setting :)

No to spoko;)

#52 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 czerwca 2009 - 18:55

Warto zaznaczyć, że sama Cydia działa jakby chciała a nie mogła i nie mówię tu o "Unable to load". Co chwilę wywala do SB przy instalacji/deinstalacji czegokolwiek. Nie dziwię się, że przy PwnageTool było dodawane ICY. Wpierw niech usprawnią Cydię. Na razie pozostaje przy ICY. edit: dodatkowo przy odświeżeniu w Cydii nie pokazuje aplikacji w "Changes".

#53 Diwi

Diwi
  • 231 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 18:58

Mam prośbę, jeśli piszecie że jakiś soft działa lub nie działa to piszcie też czy robiliście update czy też restore

#54 haro

haro
  • 428 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:00

wczoraj cydia działała elegancko. Dzisiaj ma problemy pewnie przez to, że ludzie się rzucili na jb po redsnow.

#55 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:05

wczoraj cydia działała elegancko. Dzisiaj ma problemy pewnie przez to, że ludzie się rzucili na jb po redsnow.

Możliwe, że jest tak jak mówisz.

#56 zeniTh

zeniTh
  • 22 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:16

mógłbym prosić o jakieś repo do xGPS ? iBeer, iPiano, poziomicy ? i jakichś fajnych gier ? pozdrawiam

#57 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:18

mógłbym prosić o jakieś repo do xGPS ? iBeer, iPiano, poziomicy ? i jakichś fajnych gier ?
pozdrawiam

Wszystko masz na appstore.

#58 ferrari

ferrari
  • 818 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:19

mógłbym prosić o jakieś repo do xGPS ? iBeer, iPiano, poziomicy ? i jakichś fajnych gier ?
pozdrawiam

to nie 1.1.4 to 3.0 wszystko masz w AppStore ;)

#59 zeniTh

zeniTh
  • 22 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:33

sorki, że tak głupio pytam, ale tam trzeba mieć konto ? trzeba płacić za programy ? możecie mi podpowiedzieć ? jestem laikiem w tej dziedzinie, iphona mam od paru dni :P pozdrawiam

#60 Buebaka

Buebaka
  • 586 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:46

Trzeba mieć konto. W iTunes store jest podział na programy bezpłatne i płatne, więc na początek na pewno znajdziesz sobie coś darmowego.. Ps. Mogę potwierdzić póki co działanie: -OpenSSH -SBSettings -MobileTerminal -KeepAwake

#61 mateush90

mateush90
  • 170 postów
  • SkądPOZNAŃ

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:48

sorki, że tak głupio pytam, ale tam trzeba mieć konto ? trzeba płacić za programy ?
możecie mi podpowiedzieć ? jestem laikiem w tej dziedzinie, iphona mam od paru dni :P

pozdrawiam

masz katergorię bezpłatne i płatne aplikacje:wink: konto musisz założyć*sobie poprzez iTunes i tymi danymi tam się logować w AppStore na iPhonie.

jeśli chodzi o aplikacje z cydii to u mnie kilka aplikacji nie chciało zainstalować np. OpenSSH, po upgrade w cydii instaluje mi wszystkie aplikacje które potrzebowałem :P

potwierdzam też działanie "Lockdown"

#62 FlashGordon

FlashGordon
  • 196 postów
  • SkądPoznan, Wielkopoland, Poland

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:49

Może to drobiażdżek, ale dla mnie kluczowa aplikacja - działa Flashlight ;) - jedyna latarka, która sama ustawia jasność ekranu na maksa. Poza tym działa: Mobile terminal - konieczność, bo dzięki niemu można zmienić hasło do ssh z alpine na inne BiteSMS (uff, licencja nie przepadła - nadal deklasuje wbudowaną alikację) Five Icon Dock Status Notifier (potwierdzam opinię, że działa, ale nie da się wejść do konfiguracji) Intelliscreen MXTube SBSettings Nie działa zaś Swirly, na którego mam licencję... będzie działała wersja 2, za parę dni pewnie, ale będę musiał dopłacić te 6 dolków. Tylko sama Cydia działa trochę wolno i kulawo (wchodzenie w aplikację z listy, scrollowanie się przycina...). Pewnie update rozwiąże problem :P --- ZeniTh - poszukaj w dziale technicznym - jest wątek jak założyć konto. Da się założyć takie, które pozwala na zakupy za free i to bez konieczności rejestrowania karty kredytowej.

#63 Pablowej

Pablowej
  • 531 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 czerwca 2009 - 19:54

sorki, że tak głupio pytam, ale tam trzeba mieć konto ? trzeba płacić za programy ?
możecie mi podpowiedzieć ? jestem laikiem w tej dziedzinie, iphona mam od paru dni :P

pozdrawiam

A jak długo siedzisz na tym forum? Może najpierw poczytaj jeśli nie chcesz dostać bana!

#64 borsuk1

borsuk1
  • 1 450 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 czerwca 2009 - 20:04

Proponuje, aby w pierwszym poście była taka lista cała jak teraz tyle, że aktualizowana, przez autora lub jakiegoś moda. Bo tak to się bałagan robi. Przeczytał 7 stron i na każdej było, że SBS działa :] pozdr0

#65 garrett

garrett
  • 29 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 20:15

MCleaner, działa takoż.
Five Icon Dock+ reflective dock- bez problemu.
OT:
P.S. Czy pakiet z logiem Orange dostępny niegdyś w repo myapple.pl istnieje gdzieś w sieci:)?

#66 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 20 czerwca 2009 - 20:20

Lockdown - nie działa jtimetable - działa

#67 mamba4

mamba4
  • 201 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 20:45

dziala Wam fontswap ?? Bo mi kurczaki program sie wlancza ale czcionki juz nie zmienia mimo wielu respringow :(

#68 klimsonpl

klimsonpl
  • 174 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 20:52

mam to samo(fontswap)

#69 mateush90

mateush90
  • 170 postów
  • SkądPOZNAŃ

Napisano 20 czerwca 2009 - 20:55

Lockdown - nie działa

dziwne :) bo u mnie wszystko ładnie śmiga:-)

#70 pablo88r

pablo88r
  • 56 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 21:35

snapturenie dziala !!!! a jak u was ?

#71 Olek4

Olek4
  • 592 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 20 czerwca 2009 - 21:51

iDA - działa (ktoś pytał) Notifier - działa ale nie za bardzo. Cały czas widać ikonkę nowego emaila choć nie ma żadnego nowego. Nie da się tego wyłączyć, w dodatku powiadamia dźwiękiem czego również nie można wyłączyć. Po jakimś czasie pojawiła się również ikonka i dźwięk nowego SMSa, chociaż żadnego nowego nie było. Po drugim restarcie ikonki zniknęły, ale niesmak zostaje.

#72 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 20 czerwca 2009 - 21:56

dziwne :) bo u mnie wszystko ładnie śmiga:-)

U mnie po wpisaniu kodu przy uruchamianiu biteSMS wywala SB do safe mode.

#73 nicp2

nicp2
  • 336 postów
  • Skądinąnd

Napisano 20 czerwca 2009 - 21:57

kurde dlaczego niektorym programy dzialaja a innym te same nie dzialaja? :( Cycorder mi nie dziala! taka szkoda! No i nie dziala mi mxBackup przez co stracilem wszystkie filmy z mxtube :( iphone 2G

#74 skc

skc
  • 925 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 21:59

Może każdy pod swoją lista aplikacji które mu działają niech napisze czy ma 2G czy 3G.

#75 mateush90

mateush90
  • 170 postów
  • SkądPOZNAŃ

Napisano 20 czerwca 2009 - 22:08

U mnie po wpisaniu kodu przy uruchamianiu biteSMS wywala SB do safe mode.

a próbowałeś na inne aplikacje? mi np. na zdjęcia i sms'y działa:wink:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych