iPhone OS 3.0 - informacje, jailbreak, data premiery
Napisano 18 czerwca 2009 - 20:37
Napisano 18 czerwca 2009 - 20:38
Nie odbiegając od tematu na blogu Dev-Team można wyczytać:
"Update 2 (Thursday morning):
było dwie strony temu

Napisano 18 czerwca 2009 - 20:40
Ja nie mam teraz 3.0 musze czekac na JB bo mam Iphone-a z usa i nie moge aktywowac mam 2.2.1 i normalnie oglondam od kad mam IP przez nie tube tak jak bym przegladal je na kompie.Co prawda to fakt kiedys to nie dzialalo ale jakis czas temu tube przerobilo wszystkie swoje filmy na mp4 (znaczy sa teraz w dwuch formatach flv i mp4) to ten Quicktime co jest wpudowany w IP normalnie je otwiera sprubuj sobie tez sie kiedys zdziwilem.Co prawda kiedys byly do tego potrzebna taka ftyczka z cydi co pozwalala otwierac tube przez safari ale wczoraj zrobilem downgrade z 3.0 na 2.2.1 spowrotem bo sie pospieszylem z update i nie zainstalwalem tej wtyczki i smiga
Kolega, który nazwał Twój język chińskim z domieszkami gwary mongolskiej trochę się mylił. Czas zacząć nazywać rzeczy po imieniu. Jesteś NIEUKIEM i proszę Cię kolego, powstrzymaj się od pisania, bo po prostu wstyd! -->
Ftyczka
Widzisz i nie grzmisz!
Napisano 18 czerwca 2009 - 20:54
Należy dopić herbatę i rozpocząć wróżenie. Wszystkim nam pojawia się ta sama informacja na stronie devteamu, więc skąd inni mają wiedzieć skoro Ty z tej informacji nie dowiadujesz się o dacie?Czy zgodnie z powyższym na światło dzienne planowane narzędzia do jailbreak'a i odblokowywania OS 3.0 pojawią się w piątek czy należy spodziewać się kolejnego opóźnienia?
Napisano 18 czerwca 2009 - 20:54
Sorry za offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać na tak rażące naruszenie Ustawy o języku polskim.
Kolega, który nazwał Twój język chińskim z domieszkami gwary mongolskiej trochę się mylił. Czas zacząć nazywać rzeczy po imieniu. Jesteś NIEUKIEM i proszę Cię kolego, powstrzymaj się od pisania, bo po prostu wstyd! -->
Widzisz i nie grzmisz!
Ludzie odpuście sobie. Jak macie jakieś problemy związane z jego pisownią to napiszcie PW, a nie robicie bałagan w temacie!
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:12
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:13
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:17
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:17
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:18
Przypomnijcie mi czy jeśli teraz zainstalwoałem sobie 3.0 i powgrywam sobie "różne rzeczy" do niego ,to jak wyjdzie Jailbreak to on mi wszystko wymaże z telefonu? czy poprostu doda cydie itp?
iTunes zrobi kopie zapasowa twojego iPhone, wiec po JB bedzie opcja "odtworzenia" ustawień(gry/aplikacje/kontakty/notatki/itp.)
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:18
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:20
Tylko doda cydie, nic nie pousowa..
thanks ^^
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:20
[Win xp]
Czy ktos wie jak na w/w systemie robi sie restore w programie iTunes... ?
Restore z mozliwoscia wybrania wlasnego pliku, W Macu z shiftem dziala a w PC ?
Ctrl
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:23
Wychodząc z założenia, że strona dev-team'u nie jest jedynym źródłem informacji o postępach nad jailbreak'iem OS 3.0 postanowiłem zapytać o jakieś konkrety w temacie na łamach forum - a nóż, widelec ktoś wie coś więcej- w końcu od tego jest forum. Nie przesiaduje 24h na dobę przed komputerem w poszukiwaniu takich informacji- więc na forum zadaje więcej pytań, niż udzielam odpowiedzi.Należy dopić herbatę i rozpocząć wróżenie. Wszystkim nam pojawia się ta sama informacja na stronie devteamu, więc skąd inni mają wiedzieć skoro Ty z tej informacji nie dowiadujesz się o dacie?
Nie szukam wróżki, tylko sensownej odpowiedzi i nie widzę sensu robienia dalszego offtopa.
Napisano 18 czerwca 2009 - 22:05
Sorry za offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać na tak rażące naruszenie Ustawy o języku polskim.
Widzisz i nie grzmisz!
Moze ja nie umiem pisac ale ty najwyrazniej nie umiesz czytac ze zrozumieniem bo to o mongolskiej gwarze bylo nie o moim poscie a co do mojej wlasnej gwary to jak ci sie nie podoba to nie czytaj
a co do ciaglych pytan kiedy bedzie ten nowy JB to tu macie link do twittera dev teamu tam jest zdawana relacja z przebiegu prac
MuscleNerd (MuscleNerd) on Twitter
Napisano 18 czerwca 2009 - 22:24

Napisano 18 czerwca 2009 - 22:30
Napisano 18 czerwca 2009 - 22:48
Witaj,rewelacja
ale... ktos pisal ze jest szansa ze iPhonik co jest w erze po restorze nie bedzie mial simlocka... ja w swoim iPhonie z ery mam caly czas simlocka na ere :/ myslalem ze jak updejtne soft to bedzie to samo co restore i mi zdejmie simlocka ale nie zdjelo. i raczej nigdy nie zdejmie ;( co za nonsens :/
miałem ten sam problem, ale zadzwoniłem na infolinię do Ery, podałem IMEI iphona, inne dane i mi "zdalnie" zdjęli sima, bo ponoć jest takie prawo, że od 23 stycznia muszą sprzedawać telefony bez simlocka. Podłączyłem tylko do iTunsa i ok, sima nie ma.
Natomiast mój drugi iPhone z Orange: chciałem zrobić tak samo, z kolei powiedzieli mi na infolini Orange, że g...., bo oni tego nie robią, bo to nie legalne. (przypomniałem sobie, że żyjemy w naszym cudownym kraju)
Napisano 18 czerwca 2009 - 22:59
Napisano 18 czerwca 2009 - 23:04
Napisano 19 czerwca 2009 - 02:22

Napisano 19 czerwca 2009 - 02:48

Napisano 19 czerwca 2009 - 09:29
Napisano 19 czerwca 2009 - 09:37
a co z tym kasowanie pojedynczych smsów? miało być pokazywali z tego co pamiętam a tu lipa?!?
edutujesz chat ktory z kims prowadzilws i jest usun
Napisano 19 czerwca 2009 - 10:07
okej, jednak nie wszystko ok po updatecie :/ nie dziala mi internet (edge/3g) APN mam wpisany (siec: Plus) ktos mial podobny problem?
chyba ze istnieje prawdopodobienstwo ze wraz ze zmiana softu usunely mi sie te konfiguracje (chodzi mi o te ktore trzeba bylo wyslac smsa i czekac na zwrotnego - nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa)
Mi nie dzialal internet ale APN CHANGER zalatwil sprawe.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)