Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

MobileNavigator (NAVIGON) na iPhone 3G/3GS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1023 odpowiedzi w tym temacie

#576 mantis30

mantis30
  • 1 386 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 17:56

mam problem mam navigona 1.0.1 i chce go zsynchronizowac dodaje go do itunes i daje synchronizuj i gdy juz skonczy sychronizowac nie ma navigona w iphonie

Pirat czy legal?

#577 viacom

viacom
  • 19 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:03

Pirat czy legal?

nie legal

#578 mantis30

mantis30
  • 1 386 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:07

Nie bardzo rozumiem: "nie legal" czyli kupiony czy "nielegal" znaczy się pirat?

#579 viacom

viacom
  • 19 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:13

Nie bardzo rozumiem: "nie legal" czyli kupiony czy "nielegal" znaczy się pirat?

tak pirat

#580 req

req
  • 163 postów
  • SkądOln

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:17

To kup oryginał z AppStore jak normalny człowiek... nie podzielamy tu piractwa.

#581 viacom

viacom
  • 19 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:19

Właśnie normalni nie płacą kupe kasy za navigona tylko maja za free i to samo.

#582 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:31

Normalni czytają regulamin i nie robią z siebie idioty.

#583 viacom

viacom
  • 19 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:36

znam regulamin ale jak kazdy mowi o jb to i ja tez

#584 req

req
  • 163 postów
  • SkądOln

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:38

Słuchaj, to nie miejsce na takie podjazdy, ale poziom tego forum niestety coraz bardziej spada przez właśnie takie osoby jak Ty. Jeszcze w momencie, kiedy rejestrowałem się na tym forum było spokojnie, mogłem znaleźć na prawde fajne treści i na prawdę fajnie rozwinięte tematy, gdzie przejrzenie całego tematu to była istna przyjemność i kopalnia wiedzy na temat iPhone'a i OSX'a. A teraz? Oczy mnie bolą jak patrzę na kogoś takiego, kto uważa za frajera kogoś, kto płaci za ciężką pracę twórców, a siebie ma za gościa, bo "ooooo, ale przykozaczyłem, mam appy za 5000zł a nie wydałem ani grosza". Twój prosty tok myślenia ogranicza Cię na tyle, że nie wyobrażasz sobie jak długo trwa przygotowanie takiej jednej głupiej aplikacji i jak długi i żmudny jest to proces. Ogarnij się i wracaj na tą swoją wieś.

#585 TommyVip

TommyVip
  • 7 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:49

Mam Navigona i iGO, wiecie może jak wyznaczyć trasę w tych nawigacjach tak, żeby np. przejechać przez konkretne miasto? Do Navigona jak dodam miasto to zamiast kierować mnie przez nie najlepszą drogą, każe mi zboczyć z trasy i jechać w konkretne wymyślone przez siebie miejsce w mieście (chyba centrum) a potem dalej. iGO dopiero zakupiłem i dopiero testuje, ale nie widzę takiej opcji...

#586 viacom

viacom
  • 19 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:49

mieszkam w mieście i głupotą jest przepłacanie bogaczu

---- Dodano 06-08-2009 o godzinie 19:53 ----
gdyby aplkacje w appstore miały normalne ceny to i by też każdy kupił i nie było by piractwa

#587 req

req
  • 163 postów
  • SkądOln

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:56

Nie rozumiesz idei Jailbreak'a. Co z tego, że wszyscy o tym mówią. To poszerzenie możliwości, ale absolutnie nie powinien oznaczać dla Ciebie łamania prawa i piractwa. Jeśli chcesz być piratem - Twój wybór, ale nie noś się z tym na forum i nie zadawaj pytań odnośnie tego.

#588 Diwad

Diwad
  • 182 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:57

mieszkam w mieście i głupotą jest przepłacanie bogaczu

---- Dodano 06-08-2009 o godzinie 19:53 ----
gdyby aplkacje w appstore miały normalne ceny to i by też każdy kupił i nie było by piractwa

Nie...glupota jest zlodziejstwo:)

Potestowac mozna...np zeby zobaczyc czy ci sie spodoba, ale uszanuj to ze grupa ludzi spedzila cale miesiace na napisaniu TEGO CZEGOS, a jesli naprawde nie masz kasy to nie obnos sie z tym ze umiesz scianac aplikacje bo nic w tym wielkiego;)

PEACE...

#589 TommyVip

TommyVip
  • 7 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 18:57

I jeden i drugi ma trochę racji, ale dajcie se spokój i pomóżcie mi. Po to jest m. in. to forum ;)

#590 midar

midar
  • 38 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 19:01

Też mieszkam w mieście, ale mam nadzieję, że nie w tym samym co ty. Dzisiaj kradniesz programy, a jutro pewnie ukradniesz komuś samochód bo producenci mają ceny z księżyca. Ale po co w ogóle z tobą dyskutować. Lepiej zmień forum, gdzie "normalni" kradną i mają z tego wiele radości.

#591 viacom

viacom
  • 19 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 19:03

Ja mam wszystkie org gry i wind jeśli chodzi o piractwo to jedynie o iphonie mowie i robie i nigdy nie będe złodziejem samochodów itp koniec off top

#592 mantis30

mantis30
  • 1 386 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 19:07

Jakie ma znaczenie co kradniesz? Złodziej to złodziej. PLONK

#593 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 06 sierpnia 2009 - 19:43

Możecie się już zamknąć? Sprawa jest prosta, nikt Ci nie pomoże bo regulamin forum zabrania tego. Jeżeli Ci nie pasuje napisz do admina skargę, albo prośbę o usunięcie konta. To nie jest temat o tym co jest legalne, a co nie. Jeżeli chcecie mu przedstawić swój punkt widzenia to na priv,

#594 shivan

shivan
  • 1 141 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 sierpnia 2009 - 19:43

omg...przestancie mu cisnac ze jest zlodziejem;]

lepiej zastanowic sie jak bardzo trzeba byc ograniczonym zeby nie potrafic zdobyc takiej wiedzy
uzywajac Google ;]]]?

a tak wogole to gdzie warn dla tego pana za piractwo?
moderatorzy spia gdy im ludzie poziom forum zanizaja?;D

#595 TommyVip

TommyVip
  • 7 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 19:53

Pomoże ktoś???

#596 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 06 sierpnia 2009 - 19:58

Jak nie uzbroisz się w cerpliowość i będziesz pytać co chwilę to wątpię, że Twoje konto na tym forum doczeka odpowiedzi.

#597 plato

plato
  • 252 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 20:13

Jestem tylko ciekawy czy wszyscy oburzeni posiadają oryginalnego Windowsa. Oczywiście,że nie powinien pisać tutaj o piratach,ale to nie jest powód do "jechania" po kimś. Od upominania jest moderator i administrator.

#598 viacom

viacom
  • 19 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 20:16

Jestem tylko ciekawy czy wszyscy oburzeni posiadają oryginalnego Windowsa. Oczywiście,że nie powinien pisać tutaj o piratach,ale to nie jest powód do "jechania" po kimś. Od upominania jest moderator i administrator.

oczywiście ciekawe

#599 shivan

shivan
  • 1 141 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 sierpnia 2009 - 20:19

to forum mialo zasade...ktora mimo wszystko rozumialem i szanowalem

nie wspiera piractwa;]

Mam Navigona i iGO, wiecie może jak wyznaczyć trasę w tych nawigacjach tak, żeby np. przejechać przez konkretne miasto? Do Navigona jak dodam miasto to zamiast kierować mnie przez nie najlepszą drogą, każe mi zboczyć z trasy i jechać w konkretne wymyślone przez siebie miejsce w mieście (chyba centrum) a potem dalej. iGO dopiero zakupiłem i dopiero testuje, ale nie widzę takiej opcji...

navigon nie wiem...skonczylem testy szybko bo do niczego sie nie nadaje

co do igo testuje go od 2 godzin...w tej chwili moge ci pomoc tak:

wyznacz ze ma jechac do punktu na mapie;] znajdz sobie centrum miasta i zaznacz;]

troche prymitywne rozwiazanie ale dziala...moze jutro opracuje ten app troche lepiej

#600 TommyVip

TommyVip
  • 7 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 20:30

Lub jak w ogóle w iGO dodawać punkty przelotowe? Czy to przez wpisanie miasta czy pokazanie na mapie?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych