Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Uwaga na nową wersję iTunes 8.2

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#26 TheHX

TheHX
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 09 czerwca 2009 - 09:00

Nadel, używałeś jakiegoś alternatywnego softu do zarządzania wnętrzem ipka ?

#27 ozzy33

ozzy33
  • 93 postów
  • SkądJurata

Napisano 13 czerwca 2009 - 17:21

mi pomógł ten programik

Disk Mode for your iPhone or iPod Touch ? - Download DiskAid for PC Windows and Mac OSX

#28 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:07

Nowa wersja zmienia sposób komunikowania się z urządzeniem.POPRAWIŁEM TREŚĆ : - 8.2 jest odpowiedzią na możliwość synchronizacji palmfonu Pre z iTunes.
Najnowsza wersja iTunes nie pozwoli na użycie QuickPwn, PwnageTool, oraz iPhone Tunneling Suite (poprzez ssh czy usb) Pre także odpada już z zawodów...
Więc wg iPhone-Dev Team jeśli ktoś planuje JB, to niech wstrzyma się z update iTunes do 8.2

Posiadam iP 2G. Zaktualizowałem iTunes do wersj 8.2. Zrobiłem restore (soft 2.2.1). Użyłem do tego PC i QuickPwn-225-2. Nie zauważyłem żadnych anomalii. JB śmiga, telefon odblokowany.
Nie potwierdzam tych rewelacji o niedogodnościach updatu do 8.2. Chyba, że użytkownicy iP 3G coś potwierdzają.

#29 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 14 czerwca 2009 - 23:01

Posiadam iP 2G. Zaktualizowałem iTunes do wersj 8.2. Zrobiłem restore (soft 2.2.1). Użyłem do tego PC i QuickPwn-225-2. Nie zauważyłem żadnych anomalii. JB śmiga, telefon odblokowany.
Nie potwierdzam tych rewelacji o niedogodnościach updatu do 8.2. Chyba, że użytkownicy iP 3G coś potwierdzają.

To spróbuj teraz użyć np iPhoneBrowser
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych