Uwaga na nową wersję iTunes 8.2
Napisano 09 czerwca 2009 - 09:00
Napisano 13 czerwca 2009 - 17:21
Disk Mode for your iPhone or iPod Touch ? - Download DiskAid for PC Windows and Mac OSX
Napisano 14 czerwca 2009 - 22:07
Nowa wersja zmienia sposób komunikowania się z urządzeniem.POPRAWIŁEM TREŚĆ : - 8.2 jest odpowiedzią na możliwość synchronizacji palmfonu Pre z iTunes.
Najnowsza wersja iTunes nie pozwoli na użycie QuickPwn, PwnageTool, oraz iPhone Tunneling Suite (poprzez ssh czy usb) Pre także odpada już z zawodów...
Więc wg iPhone-Dev Team jeśli ktoś planuje JB, to niech wstrzyma się z update iTunes do 8.2
Posiadam iP 2G. Zaktualizowałem iTunes do wersj 8.2. Zrobiłem restore (soft 2.2.1). Użyłem do tego PC i QuickPwn-225-2. Nie zauważyłem żadnych anomalii. JB śmiga, telefon odblokowany.
Nie potwierdzam tych rewelacji o niedogodnościach updatu do 8.2. Chyba, że użytkownicy iP 3G coś potwierdzają.
Napisano 14 czerwca 2009 - 23:01
Posiadam iP 2G. Zaktualizowałem iTunes do wersj 8.2. Zrobiłem restore (soft 2.2.1). Użyłem do tego PC i QuickPwn-225-2. Nie zauważyłem żadnych anomalii. JB śmiga, telefon odblokowany.
Nie potwierdzam tych rewelacji o niedogodnościach updatu do 8.2. Chyba, że użytkownicy iP 3G coś potwierdzają.
To spróbuj teraz użyć np iPhoneBrowser
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych