Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

the sims 3 na mac os x

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
178 odpowiedzi w tym temacie

#76 Piterson

Piterson
  • 224 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 14 czerwca 2009 - 11:20

potrzebuje crack pod max osx - ktos wie skad mozna go wziac?
bo to są różne cracki pod win i mac?

Złodziejka, jak Ci nie wstyd... powinnaś oblać się rumieńcem. Żeby szkoda Ci było 100zł wydać na grę... a mówicie, że jak kraść to miliony, jak kochać to księcia z bajki... a tutaj 100zł ukradłaś... :roll:

#77 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 11:33

fakt, 100 zł to majątek... :???:

Gdzieś wyczytałem, że sims 3 to jedna z najbardziej pobieranych nielegalnie gier...

#78 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 czerwca 2009 - 14:32

Żenada... Nie dość, że grę można legalnie dostać za ok. 100 zł (w zasadzie max 130 zł), można ją instalować*i na Maku i na PC, to jeszcze cracków szukają... Nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego niektórym tak trudno coś*po prostu kupić...

#79 hazel

hazel
  • 20 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 czerwca 2009 - 14:40

hmm.. znalazłam info.plist, show package contents ale minimum system version nie daję rady :)

#80 Riddle

Riddle
  • 1 631 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 czerwca 2009 - 14:43

Wiecie, nie krytykujcie tak od razu, być może gra została kupiona, ale jej nie chce się żonglować płytami. Sam używam cracków, mimo, że wszyściutkie gry mam oryginalne. A swoją drogą, co myślicie o ostatnich plotkach o chęci przejęcia EA przez Apple?

#81 wannamb

wannamb
  • 249 postów
  • SkądKalisz

Napisano 14 czerwca 2009 - 14:48

jak by apple przejeło EA było by wiecej gier na maca:D

#82 Piterson

Piterson
  • 224 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 14 czerwca 2009 - 14:52

jestem ciekaw za co oni przejmą EA ;D w sumie teraz EA teraz to marka tylko, oni tylko wydają gry. Większość tytułów jest robiona pod ich zamówienie i sprzedawana pod ich szyldem.

#83 Brzuch

Brzuch
  • 32 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 czerwca 2009 - 14:58

Mam Macbooka Pro z zeszłego roku i grając w sims3 nagrzewa się do 80 Stopni Celcjuesza, Wytrzymać nie można. To normalne?

#84 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 16:11

Wiecie, nie krytykujcie tak od razu, być może gra została kupiona, ale jej nie chce się żonglować płytami. Sam używam cracków, mimo, że wszyściutkie gry mam oryginalne.

A swoją drogą, co myślicie o ostatnich plotkach o chęci przejęcia EA przez Apple?

Gratuluję. To jest dopiero Think Different... :lol:

#85 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 czerwca 2009 - 16:18

hmm.. znalazłam info.plist, show package contents ale minimum system version nie daję rady :)

ale w sensie, że nie dajesz rady odpalić zainstalowanej gry, czy w ogóle nici z instalacji?

...ten trick często działa z grami zrobionymi w ciderze.

#86 hazel

hazel
  • 20 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 czerwca 2009 - 16:22

nie, poprostu nie mogę znaleźć. gdy wchodzę w info.plist to pokazuje mi się coś takiego - CFBundleDevelopmentRegion English - CFBundlePackageType APPL - NSMainNibFile MainMenu - CFBundleDisplayName The SIMS™ 3 Install - CFBundleSignature TGIN - NSPrincipalClass tgApplication - CFBundleExecutable tgInstall - CFBundleIdentifier com.transgaming.tginstall-sims3-sku2 - CFBundleInfoDictionaryVersion 6.0 - CFBundleIconFile tgInstall - CFBundleName The Sims\u2122 3 Installer - CFBundleVersion 1.0 - LSHasLocalizedDisplayName 1 upps trochę źle widać..

#87 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 czerwca 2009 - 16:38

faktycznie dziwne... ale jak rozumiem, to jest info.plsit instalatora? spróbuj może od kogoś skopiować zainstalowane sims3 na leo, przenieść na tigera i zedytować info.plist samej aplikacji.

#88 kasiax

kasiax
  • 8 postów
  • SkądPOZ - know how :)

Napisano 14 czerwca 2009 - 17:40

Mam Macbooka Pro z zeszłego roku i grając w sims3 nagrzewa się do 80 Stopni Celcjuesza, Wytrzymać nie można. To normalne?

Niestety jeśli chodzi o the sims 3 to normalne, zero przyjemności z grania, strata kasy

#89 hazel

hazel
  • 20 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:17

faktycznie dziwne...

ale jak rozumiem, to jest info.plsit instalatora?

spróbuj może od kogoś skopiować zainstalowane sims3 na leo, przenieść na tigera i zedytować info.plist samej aplikacji.

tak, instalatora :)

skopowiać? czyli pożyczyć płytkę? przepraszam ale ja się trochę nie orientuję w tych sprawach ;)

#90 Iro

Iro
  • 6 955 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:26

Tak, to normalne.
Te typy przy wykorzystaniu proca i grafiki tak mają.
Co się martwisz, jak się spali, to do 2 lat Apple je wymienia.

#91 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:32

Tak, to normalne.
Te typy przy wykorzystaniu proca i grafiki tak mają.
Co się martwisz, jak się spali, to do 2 lat Apple je wymienia.

Chyba do roku :) gwarancja jest na 12 miesięcy. Temperatura jak najbardziej normalna.

#92 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 15 czerwca 2009 - 08:40

tak, instalatora :)

skopowiać? czyli pożyczyć płytkę? przepraszam ale ja się trochę nie orientuję w tych sprawach ;)

skopiować czyli np. idź do kogoś znajomego z leo, zianstaluj i potem zainstalowaną grę przenieś sobie na dvd/dysku sub/czymkolwiek i u siebie zmodyfikuj już info.plist samej aplikacji

#93 alicjag3

alicjag3
  • 676 postów
Napisano 15 czerwca 2009 - 23:21

mam pytanie - czy u Was również simsy 3 tak wolno chodzą? Mam karte graf GMA X3100 czyli chyba najsłabszą jaka z tą grą współpracuje. Czy to może być kwestia karty graficznej czy tak ogólnie raczej?

#94 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 16 czerwca 2009 - 07:07

mam pytanie - czy u Was również simsy 3 tak wolno chodzą? Mam karte graf GMA X3100 czyli chyba najsłabszą jaka z tą grą współpracuje. Czy to może być kwestia karty graficznej czy tak ogólnie raczej?

To na 100% jest kwestia tej karty graficznej. Zjedz z detalami na minimum.

#95 quaint

quaint
  • 250 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 16 czerwca 2009 - 12:14

zeby rozwiac watpliwosci, bo widze, ze niektorzy pisza o rzeczach, ktorych nawet nie sprawdzili. gre uruchomilem bez najmniejszych problemow na mini z core solo 1,5ghz, 2gb ramu i intelem gma950. bledow w wyswitlaniu grafiki nie stwierdzilem, jedynie szybkosc dzialania pozostawiala sporo do zyczenia.

#96 Makowiec_Michal

Makowiec_Michal
  • 77 postów
  • SkądLeszno

Napisano 16 czerwca 2009 - 12:16

A ja już na moim mb XgMA3100 gram i przyznam że jest do d...

#97 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 16 czerwca 2009 - 15:24

To mamy jasność w 101 % - Grafika wymagana troszkę ponad zintegrowane układy INTEL'a ;)

#98 alicjag3

alicjag3
  • 676 postów
Napisano 16 czerwca 2009 - 21:17

czyli co? zmiana karty na lepsza nic nie da?

#99 alicjag3

alicjag3
  • 676 postów
Napisano 18 czerwca 2009 - 18:40

???

#100 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 18 czerwca 2009 - 19:19

a jak sobie wyobrażasz zmianę karty na lepszą w komputerze innym niż mac pro?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych