Głównie z tego powodu, że gdy szybko piszę, nie mam żadnego feedbacku ze strony urządzenia, że coś już zostało wykryte jako wciśnięte.
Masz nawet domyslnie wlaczony dzwiek klawiszy.
Pozatym literka "wyskakuje" do gory na chwile.
Oczywiscie dzwiek nie jest dobrym rozwiazaniem, gdy chcemy uzywac tel po cichu. Dla mnie jednak wygodniej sie pisze na iPhone niz na fizycznej klawie, z tego wzgledu ze nie wymaga to "klikania" tylko dotkniecia.
W zasadzie rzadko uzywam juz klawy poziomej w iphone, ta pionowa mi wystarcza, pozatym swietnie pisze sie na niej jedna reka, co wg mnie jest bardzo wazne, Palm PRE w tej kwestii przegrywa bo na jego klawie sie tego zrobic nie da. Co za tym idzie nie wykorzystamy tel np w samochodzie.
Sprzedaz 3GS nie robi takiej furory jak rok temu 3G z prostej przyczyny - to nie jest zaden nowy model. To kontynukacja z poprawkami, Apple nie potrzebuje teraz wprowadzac fajerwerkow bo sprzedaz iPhona rosnie i rosnie, wiec po prostu ludzie ktorzy beda chcieli, kupia juz nowy model teraz, jedyne co im zwiekszy sprzedaz teraz drastycznie to wlasnie stary 3g za pol ceny.