Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Sims 3

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#101 emanos

emanos
  • 20 posts

Posted 06 June 2009 - 09:02

Wyjść za mąż/ożenić się można. Mieszkać razem też można. Podwyżkę też można dostać. Ale co do dzieci właśnie próbuję rozkminić ale też mi się zdaje że chyba nie można mieć. No chyba że ktoś coś takiego znajdzie ;p

#102 bady93

bady93
  • 138 posts
  • SkądOtwock

Posted 06 June 2009 - 09:47

ja już jakieś relacje patrner zbudowałem na razie jeszcze nie użyłem opcji married czy jakoś tak xD WooHoo też zaliczyłem nawet 3 razy pod rząd xD ale jak przychodze do sąsiada to patrzeć nie mogę ;/ chata taka odwalona że WooHoo. Co można zrobić żeby szybko jakąś sporą kasę udźwignąć? W pracy max dostawałem 200 rybki łowie i sprzedaje zamierząłem też uprawiać w ogdódku chwasty ale nie mogę ich podlewać i nie wiem o co kaman komunikat "Action Failed:Your Sim needs a watering can and some fertilizer to tend plants"

#103 karczi

karczi
  • 72 posts

Posted 06 June 2009 - 10:37

musisz w skpepie kupic watering can czyli konewke ;)

#104 imbackingame

imbackingame
  • 640 posts

Posted 06 June 2009 - 11:00

pod repo www.iphone.org.hk/apt/ masz cheaty

#105 bady93

bady93
  • 138 posts
  • SkądOtwock

Posted 06 June 2009 - 11:05

musisz w skpepie kupic watering can czyli konewke ;)

no tylko że już ją dawno mam i udało mi się podlać kilka razy a teraz ten komunikat ciągle wyskakuje

#106 karczi

karczi
  • 72 posts

Posted 06 June 2009 - 11:19

a nuz sie zniszczyla? :)

#107 velchinaski

velchinaski
  • 329 posts
  • SkądNowa Alexnadrya

Posted 06 June 2009 - 13:33

ale jak w jaki sposób zrobiłeś ,że mialeś żonę czy na początku można to ustawić tak jak w simsach na PC ?

#108 Wu70

Wu70
  • 40 posts

Posted 06 June 2009 - 16:21

Wiele elementów jest zablokowanych, jak to idzie odblokować?

#109 Meo

Meo
  • 409 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 June 2009 - 12:14

Odkąd Simsy wywalają mnie do menu głownego i wprowadzają w Safe Mode, gra zaczęła chodzić bez problemów, nawet się nie zacina. :D Niezła gierka, szkoda, że nie można (a może już można?) pogrzebać i tworzyć własne rzeczy dla Simów, jak na PCie. Choćby kilka fryzur, żadne włosy mi nie odpowiadają, te męskie jeszcze jak mogę, ale kobiece? -.-; (tak, muszę sobie pomarudzić..). Brakuje mi też możliwości utworzenia rodziny (tak, wiem, mogę sobie kogoś znaleźć, ale chciałabym zacząć grę z mężem/żoną lub kochanką, sąsiedzi są mało interesujący). :) Grafika świetna, wszystko płynnie, szybko, bez lagów. Najlepsza gra na iP, w jaką grałam.

#110 lulek321

lulek321
  • 21 posts

Posted 07 June 2009 - 13:59

Witam. Kupiłem sobie gierkę zainstalowała się i wszystko gra. Jest jednak problem gdy dochodzę do momentu wpisania imienia sima wyskakuje mi klawiatura na 1/4 ekranu a gdy wpisze imię nie ma ani enter ani ok. Telefon się nie wiesza ale nic nie mogę nacisnąć wie ktoś o co tu chodzi? ;/ pzdr

#111 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 07 June 2009 - 14:27

Spróbuj zrestartować fona. Wciskasz Name Your Sim, wyskakuje klawiatura, wpisujesz imię i wciskasz Gotowe, a pózniej zielone kółeczko w prawym dolnym rogu ekranu.

#112 lulek321

lulek321
  • 21 posts

Posted 07 June 2009 - 14:55

Niestety reset i reinstall też nic nie daje. Po wciśnięciu wpisaniu imienia sima nie ma przycisku gotowe ani też zielonego kółeczka ;/

#113 velchinaski

velchinaski
  • 329 posts
  • SkądNowa Alexnadrya

Posted 07 June 2009 - 17:56

POLECAM DLA GRAJACYCH zainstalowanie programu z Cydia o nazwie SwapMode dzieki temu małemu programikowi wszystko na kazdej grze chodzi :) wystarczy przesunąc suwaczek na GameMode i TYLE :) Dla zainteresowanych powiem ,że opcja ta wyłacza SpringBoard SBSetings i iHome aplikacje ktore pożerają pamieć a pozniej mozna równie szybko wrocic do normalnych ustawien bez restartu IP ,chyba ,że komus się zdarzy to trzeba wtedy wykonać jak do tej pory działają gry ślicznie pozdr

#114 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 07 June 2009 - 18:14

POLECAM DLA GRAJACYCH zainstalowanie programu z Cydia o nazwie SwapMode dzieki temu małemu programikowi wszystko na kazdej grze chodzi :) wystarczy przesunąc suwaczek na GameMode i TYLE :)
Dla zainteresowanych powiem ,że opcja ta wyłacza SpringBoard SBSetings i iHome aplikacje ktore pożerają pamieć a pozniej mozna równie szybko wrocic do normalnych ustawien bez restartu IP ,chyba ,że komus się zdarzy to trzeba wtedy wykonać jak do tej pory działają gry ślicznie pozdr

Już to zainstalowałem i i tak po jakimś czasie wywala do menu. Ale gra działa dłużej niż normalnie. Może to dlatego, że mam zawalonego Iphone'a ? Ale nieważne. Jak dla mnie to da sie grać :)

#115 Karolus

Karolus
  • 12 posts

Posted 07 June 2009 - 19:54

Witam mam takie pytanie co musze zrobic aby zainstalowac na iPhona gre Sims 3 ponieważ cały czas wyświetla mi napis: Program The sims 3 nie został zainstalowany na iPhona ponieważ nie jest z nim zgodny ?

#116 Meo

Meo
  • 409 posts
  • SkądWarszawa

Posted 08 June 2009 - 06:21

Może masz starą wersję softu albo uszkodzony plik .ipa, @Karolus?

#117 Makowiec_Michal

Makowiec_Michal
  • 77 posts
  • SkądLeszno

Posted 08 June 2009 - 06:44

Mam do was pytanie , czy ktoś mógł by mi podać CD - KEY , ponieważ kupiłem tydzień temu zainstalowałem na PC a teraz chcę też na macbooku a zgubiłem CD-Key , jeśli był by ktoś tak dobry i podał proszę pisać na PW ewentualnie zapłacę , wiem wiem że w necie jest ich pełno ,ale to nie legalne ... Sory , tu jest o grze na iPhone ... Mój błąd!

#118 Bekas

Bekas
  • 548 posts
  • SkądWarszawa

Posted 08 June 2009 - 14:02

Witam
mam takie pytanie co musze zrobic aby zainstalowac na iPhona gre Sims 3 ponieważ cały czas wyświetla mi napis: Program The sims 3 nie został zainstalowany na iPhona ponieważ nie jest z nim zgodny
?

A kupiłeś ją w appstore? Bo nie wydaje mi się.

#119 Karolus

Karolus
  • 12 posts

Posted 08 June 2009 - 15:19

gra została kupiona w appstore i wydaje mi sie ze jest to spowodowane tym ze mam oprogramowanie 2.1

#120 adrianopel

adrianopel
  • 1451 posts

Posted 08 June 2009 - 15:47

gra została kupiona w appstore i wydaje mi sie ze jest to spowodowane tym ze mam oprogramowanie 2.1

Gra jest przeznaczona na soft 2.2 lub nowszy.

#121 metalic69

metalic69
  • 522 posts

Posted 10 June 2009 - 06:21

hm...Czyli nie da się wybrać do łóżka z kims w tej grze?

#122 _krzysiek

_krzysiek
  • 1971 posts
  • SkądŁódź

Posted 10 June 2009 - 09:12

metalic69 napewno się*jakoś da, ale nic od razu, nie miałem okazji grać, ale z pewnością są łóżka dwuosobowe. Ale raczej wątpie abyś mógł z nią/nim*pogrzeszyć w pozycji 69.

Dla mnie simsy są nudną grą, ponieważ nic na mnie nie ciąży, żaden cel. Jak grałem na PC w simsy lubiłem zbudować sobie sympatyczną wille i to wszystko.

osobiście przydałyby się jakieś proste cele:
- zostań generałem
- upiecz przez pożar mieszkanie sąsiadów przy okazji nawiązując flirt ze strażakiem
- umów złodzieja i komornika tego samego dnia i zadzwoń po policję

#123 Quimeen

Quimeen
  • 1004 posts
  • SkądTrzebinia

Posted 10 June 2009 - 10:31

Przecież właśnie w Simsach są takie cele.

#124 macendrju

macendrju
  • 358 posts

Posted 13 July 2009 - 20:45

no tylko że już ją dawno mam i udało mi się podlać kilka razy a teraz ten komunikat ciągle wyskakuje

bo jeszcze potrzebujesz z hobbyshop fertilizer

---- Dodano 13-07-2009 o godzinie 19:46 ----

pod repo www.iphone.org.hk/apt/ masz cheaty

co to znaczy? jakie cheaty? idzie jakos wgrac kase simowi? jesli tak to jak?

#125 ed00c

ed00c
  • 2404 posts
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Posted 14 July 2009 - 11:29

Wejdź sobie w to repo i poszukaj cheat'ów, będą opisane, a kasa na pewno się pojawi ;]. pozdrawiam, ed00c

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users