Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3.0 - relacja na żywo na MyApple.pl

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
618 odpowiedzi w tym temacie

#276 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8 114 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:46

no ale dajcie także linki do oprogramowania dla iPoda 1G & 2G

#277 troy

troy
  • 91 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:46

bardzo fajnie zapowiada sie nowy soft. A wiecie moze czy beda raporty sms? przydałoby sie. jak zlotowka sie umocni to moze sciagne sobie w koncu iP z usa :)

#278 BlackGhost

BlackGhost
  • 64 postów
  • Skądmiałem wiedzieć , że jest niepełnoletnia ;/

Napisano 17 marca 2009 - 21:49

Jak myślicie, czy ta beta będzie darmowa też dla iToucha 2G ??
Jeżeli tak proszę też kogoś o upload :D

#279 clr

clr
  • 1 326 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:49

@Igor_g

Chyba nie wiesz co to spam:D
nie spamuje tylko wyrazam opinie o jakosci tematu i relacji iPhone 3.0 - relacja na żywo na MyApple.pl
pisze to co moge jeszcze pisac, chyba nie zabronisz mi?:D ani zaden moderator? moge polecic inne serwisy jesli wolisz,Gizmodo jest dla mnie najlepsze dlatego zachecam do wizyty.
Twoja troske o porzadek na forum mozesz zawsze przelac na link "zgloś wpis moderatorom"

#280 nevoX

nevoX
  • 855 postów
  • SkądTorun, Poland

Napisano 17 marca 2009 - 21:50

A jak to będzie z iPhone'em 1G? Tzn. wgrania bety oprogramowania? Nie ma pewnie możliwości jeśli simlock zdjęty jest przez QuickPWN.

#281 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:50

A wiecie moze czy beda raporty sms? przydałoby sie.

Nic o tym nie było mówione, ale wydaje mi się, że więcej będzie takich rzeczy które nie zostały dzisiaj pokazane. Ja osobiście bardzo liczę na te raporty :)

#282 nixon123

nixon123
  • 486 postów
  • SkądGliwice

Napisano 17 marca 2009 - 21:58

Jak myślicie, czy ta beta będzie darmowa też dla iToucha 2G ??
Jeżeli tak proszę też kogoś o upload :D

tzn? teraz jest to wersja do developerów więc jeżeli ją gdzieś sobie znajdziesz to pewnie za darmo ;) później ma kosztować dla ipod 10 dolców, ale jak się wie co to google to będzie też za darmo :)

#283 D154573R

D154573R
  • 304 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:59

Mi sie przypomnialo o jeszcze jednej brakujacej rzeczy w iP ;) Jak jest odliczanie czasu to sa tylko godziny i minuty, a brakuje mi również sekund :D Wbiłem na darmowe konto do dev i... hehe oczywiście nie mogę wejsc do SDK 3.0, a nigdzie indziej nie wiedze, że można ściągnać soft 3.0.

#284 kwasnejablko

kwasnejablko
  • 95 postów

Napisano 17 marca 2009 - 22:00

iAlek - idź zrób kupe, albo wyjdź się przewietrzyć.
Jak ktoś będzie miał nowy OS i będzie się chciał nim podziałkować, to zrobi to i bez tych twoich 12 bezsensownych postów. To tylko soft do telefonu, a nie lekarstwo na raka dla kogoś z bliskiej ci rodziny. Wyluzuj.

#285 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 17 marca 2009 - 22:01

ja wlasnie sie zalogowallem przez firefoxa... i zaraz zobacze czy mam linka... tylko bede musial chyba zaplacic te 99 dolców.. :/

#286 pef

pef
  • 109 postów

Napisano 17 marca 2009 - 22:03

P.S gdzie są Ci wszyscy ewangelizatorzy wieszczący śmierć MMS widząc przyszłość w emailu, który notabene powstał lata wcześniej?

Ja jestem! A co ma wiek do tego wszystkiego? FireWire bylo przed USB i jest zdecydowanie lepsze (praktycznie szybsz, wiecej mocy podaje i nie obciaza procesora podczas transferu).

Nic nie zmieni tego ze cos co jest pelnoprawnym standartem komputerowym jest lepsze niz jakikolwiek standart mobilny, naucz sie i zapamietaj.

Wielkosc maila ogranicza dostawca internetowy konta, w darmowych kontach do 100mb zalacznikow.

MMS?

Maksymalna wielkość MMS mogłaby być nieograniczona. Większość operatorów rozszerzyła ograniczenie do 300 KB dla pojedynczej wiadomości - tyle ile maksymalnie mogą obsłużyć terminale. Zwykle użytkownicy muszą uiszczać wyższe opłaty już za wiadomości powyżej 30 KB.

Zdjecie robione iP to 400-700 kb. Nie dosc ze bedzie zmniejszone to jeszcze ekstra platne.

Powodzenia ofiarko!

#287 Yurek90

Yurek90
  • 958 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 17 marca 2009 - 22:08

A da sie jakos dorwać tego eventa 3.0 zeby sobie obejrzeć ??!

#288 Adrian4

Adrian4
  • 200 postów
  • SkądCanterbury

Napisano 17 marca 2009 - 22:10

Czasem żałuję, że wybrałem i kupiłem taką, a nie inną rzecz. Z całą pewnością nie mogę tego powiedzieć o iPodzie Touch. To chyba jest mój pierwszy strzał w dziesiątkę. :) Jestem strasznie ciekaw, jak będzie wyglądać mój odtwarzacz, mający w sobie najnowsze firmware. Wątpię jednak w to, abym nabył je legalnie. Nie chodzi tu o cenę lecz o fakt, który osobiście mnie zabolał. iPhone-owcy pomimo ogromnych zmian (jednak iP ma trochę więcej opcji niż iT) dostali 3.0 za darmo, a wyjadacze iPodów są zmuszeni zapłacić za nie 10$. Nie przeczytałem wszystkich postów zawartych w tym temacie, ale tak samo jak Endrju - zastanawiam się co z AppStore Premium. W ogóle nie poruszono tego tematu... Do końca transmisji nie wiedziałem czy 3.0 będzie również na iPoda Touch. Trudno się dziwić, gdy widnieje napis "iPhone", nie ma już miejsca na "Touch". :P Jeżeli nie będziecie mi mieli tego za złe, na chwilę odejdę od tematu. Potrzebuję pewnych informacji, pomocy. Założyłem konto w amerykańskim sklepie i dokonałem kilku zakupów (muzyka i gry/aplikacje). To było pół roku temu. Zastanawiam się czy jest już możliwość założenia konta w polskim oddziale nie mając karty kredytowej? Jedyne co mam, to konto w banku PKO SA i kartę bankomatową VISA. Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc, proszę o korespondencję na PW. :)

#289 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 17 marca 2009 - 22:10

na stronie amerykańskiej appla będzie zapis video

#290 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 17 marca 2009 - 22:11

A da sie jakos dorwać tego eventa 3.0 zeby sobie obejrzeć ??!

Jak tylko będzie dostępny zapis wideo poinformujemy o tym na głównej stronie MyApple.

#291 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 17 marca 2009 - 22:14

Ja jestem! A co ma wiek do tego wszystkiego? FireWire bylo przed USB i jest zdecydowanie lepsze (praktycznie szybsz, wiecej mocy podaje i nie obciaza procesora podczas transferu).

Nic nie zmieni tego ze cos co jest pelnoprawnym standartem komputerowym jest lepsze niz jakikolwiek standart mobilny, naucz sie i zapamietaj.

Wielkosc maila ogranicza dostawca internetowy konta, w darmowych kontach do 100mb zalacznikow.

MMS?

Zdjecie robione iP to 400-700 kb. Nie dosc ze bedzie zmniejszone to jeszcze ekstra platne.

Powodzenia ofiarko!

To wyślij mailem cfaniaku zdjęcie i zobacz w jakiej rozdzielczości pójdzie... A max wielkość MMS-a to bodajże 500 lub 600KB obecnie. Poza tym rozumiem, że większości użytkownikom iPhone'e z nadgryzionym mózgiem udało się wmówić, że potrzebują kilku GB pakietów danych żeby maila sprawdzać co chwilę, albo płacić 100$ rocznie za konto mailowe obsługujące push, nie mówiąc o cenach kont na serwerze exchange, ale moja mama dostająca 3 razy w roku MMS-a tego nie potrzebuje. Poza tym kupując mercedesa za kilkaset tys złot z szybami na korbkę też byś tłumaczył, że masz kliamtyzację?

#292 mambis

mambis
  • 37 postów
  • SkądWadowice

Napisano 17 marca 2009 - 22:18

ciekawe czemu powiedzial pan wiceprezes ze w starym iphonie nie ma srzetowych mozliwosci mmsow. to jak dziala swirly mms? przeciez zaraz po wyjsciu iphona 1,5 GEN francuzi cyba jak go rozebrali znalezli modul mmsow. nie czaje...

#293 Patrykw

Patrykw
  • 580 postów

Napisano 17 marca 2009 - 22:19

Wreszcie pobieram. Leci pełną prędkością łacza, więc za 3 min będzie u mnie :D

#294 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 17 marca 2009 - 22:19

cos bym napisal ale nie bede chamski(do kwasnejablko) jak bys nie wiedzial to niektorym zalezy na tym sofcie

---- Dodano 17-03-2009 o godzinie 22:14 ----
u server im padl ;/

Ok, zależy czy nie mógłbyś to zamknąć w jednym poście a nie kilkunastu, uwierz mi że jak ktoś już będzie miał to zaraz się poda linki na forum (zawsze tak było). Może zastanów się czy warto?? Jak będzie bardzo nie stabilny i okaze się że nie można wrócić do 2.x.x to wtedy będziesz płakał i stwierdzisz że gra nie była warta świeczki, osobiście też sobie zainstalować 3.0 beta ale co będzie dalej to myślę że okaże się przez najbliższych kilkanaście godzin tak więc spokojnie.

#295 shivan

shivan
  • 1 141 postów
  • SkądKraków

Napisano 17 marca 2009 - 22:20

Poza tym kupując mercedesa za kilkaset tys złot z szybami na korbkę też byś tłumaczył, że masz kliamtyzację?

haha...dobre...

tak naprawde...nie wazne co jest lepsze...tylko co jest bardziej rozpowszechnione/popularne

ciezko pojac pef?;]

po cholere mi ten FireWire jak pendriva sobie pod to nie podepne? chociaz jest lepsze?;p

mail w telefonie super....chce komus wyslac zdjecie na nokie 6280...i co ze niby mailem?...
bo mam zalozyc ze wszyscy w polsce maja telefon ktory obsluguje maila z zalacznikami?

lol...

#296 TTymek

TTymek
  • 556 postów
  • SkądWrocław/Kępno

Napisano 17 marca 2009 - 22:20

OK beta 3.0 dostepna tylko dla tych co oplacili konto ADC

#297 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 17 marca 2009 - 22:22

z 10ciu moze Was jest :D

10tys to dużo za mało do wyniku jaki dziś osiągnęliśmy :)

#298 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 17 marca 2009 - 22:24

3.0 BETA instalować nie będę.. ale spróbuję przerzucić Spotlight na iPod'a Touch. Ciekawe, czy przeniesienie Springboard.app wystarczy.

#299 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 marca 2009 - 22:25

3.0 BETA instalować nie będę.. ale spróbuję przerzucić Spotlight na iPod'a Touch.
Ciekawe, czy przeniesienie Springboard.app wystarczy.

Raczej nie, ale i tak stabilniej bedzie wgrac bete :P .

#300 TTymek

TTymek
  • 556 postów
  • SkądWrocław/Kępno

Napisano 17 marca 2009 - 22:26

sciagnal juz ktos bete?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych