Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3.0 - relacja na żywo na MyApple.pl

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
618 odpowiedzi w tym temacie

#251 iEuphoria

iEuphoria
  • 33 postów
  • Skądbruksela

Napisano 17 marca 2009 - 21:12

nie moge sie dostac ;/ do linka

tez nie moge .... :(

#252 Quimeen

Quimeen
  • 1 004 postów
  • SkądTrzebinia

Napisano 17 marca 2009 - 21:13

Już widzę jutrzejszą lawinę tematów: POMOCY!!! 3.0 -> 2.2!!! JAK!?

#253 kamper100

kamper100
  • 376 postów
  • SkądBytom

Napisano 17 marca 2009 - 21:17

cir daj spokój ja korzystam z livemayapple i jestem bardzo zadowolony. Kilka udoskonaleń by się przydało ale lepszego nie wymyśliłeś...

#254 EKCI

EKCI
  • 655 postów
  • SkądWrocław

tak na poważnie to live@myapple.pl jest denny, jakies komentarze zbedne i niskopoziomowe jak autobusy dajcie sobie moze spokoj juz z tymi relacjami i tak wszyscy na gizmodo.com siedza

pzdr

No i tu się mylisz.. Bo ja i wszyscy moi znajomi związani z Apple (trochę ich jest) siedzieliśmy na myapple.pl

Tak trzymajcie ;) A humoru w życiu nigdy nie za dużo xD

#255 Igor_g

Igor_g
  • 298 postów

"(..dadzą coś nie potrzebnego i nazwą to nowym trendem." Nie zgodze sie, Apply NIE slynie z dawania niepotrzebnych nowowsci. Przyklad to: multitouchowe touchpady, magsafe, expose itd. Nie odpowiadajcie, bo niechcmey tuutaj na ten temat dyskusji. ;) Troche nie zrozumialem, z pyatn wynika, ze bedzie bluetooth (haha ten ibluetooth kariere zrobi...),tak?

#256 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8 114 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:18

tak na poważnie to live@myapple.pl jest denny, jakies komentarze zbedne i niskopoziomowe jak autobusy dajcie sobie moze spokoj juz z tymi relacjami i tak wszyscy na gizmodo.com siedza

pzdr

Zgadzam się z tym w 100%, nie dość że całość do **** to jeszcze z olbrzymimi opóźnieniami w stosunku do innych serwisów, dajcie sobie spokój !!

#257 TTymek

TTymek
  • 556 postów
  • SkądWrocław/Kępno

Napisano 17 marca 2009 - 21:18

Już widzę jutrzejszą lawinę tematów: POMOCY!!! 3.0 -> 2.2!!! JAK!?

Przypuszczam że Apple udostępni jakieś narzędzie powrotu do 2.0, jak to zazwyczaj bywa.

#258 iAlek

iAlek
  • 10 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 marca 2009 - 21:22

szkoda ze nie mozna sie dostac tam bo mam wykupiony ten pakiet za 299$ ;/ jak bede mial liinka zaraz udosteppnie a jak nie to jutro rano o 5:00

#259 BlackGhost

BlackGhost
  • 64 postów
  • Skądmiałem wiedzieć , że jest niepełnoletnia ;/

Napisano 17 marca 2009 - 21:22

ja mam iTouch'a ale na czerwiec kupię nowego iPhone'a z softem 3.0 - o ile to prawda :PPP

czekam na linki do nowego softu , a czy do downgradu nie wystarczy RESTORE ??

#260 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 17 marca 2009 - 21:25

Jeżeli aktualizacja będzie zawierać nowy baseband który będzie zgodny tylko z 3.0 to nie będzie takiej możliwości.

#261 Gi-Zi

Gi-Zi
  • 151 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 17 marca 2009 - 21:26

Czy dobrze rozumiem stereo BT pozwoli na sluchanie muzyki? Zawsze mi się wydawało ze do tego potrzeby jest specjalny nadajnik bt no ale może apple pomyslalo o tym zawczasu...

#262 nevoX

nevoX
  • 855 postów
  • SkądTorun, Poland

Napisano 17 marca 2009 - 21:28

Czy dobrze rozumiem stereo BT pozwoli na sluchanie muzyki? Zawsze mi się wydawało ze do tego potrzeby jest specjalny nadajnik bt no ale może apple pomyslalo o tym zawczasu...

To kwestia odblokowania odpowiednich protokołów (tak mi się przynajmniej wydaje), dlatego też to gadanie że 1G nie obsługuje sprzętowo jest po prostu kręceniem.

#263 free66

free66
  • 501 postów
  • SkądAndrychów / Kraków

Napisano 17 marca 2009 - 21:29

"Warto przypomnieć, że nie wszystkie funcjonalności 3.0 będą aktywne na telefonie iPhone 2G (np. MMS)" MOJ 2G NIE BEDZIE MIAL MMS-ow??? Czy zle to zrozumialem?? Dlaczego np na 2G nie moga byc MMS-y a na 3G Moga byc?? Jesli sie myle to mnie poprawcie, dzieki.

#264 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:30

nei mylisz sie :/

#265 Igor_g

Igor_g
  • 298 postów

To ten bluetooth bedzie w pelni sprawny? bedzie mozna wszystko wysylac?

#266 clr

clr
  • 1 326 postów

No i tu się mylisz.. Bo ja i wszyscy moi znajomi związani z Apple (trochę ich jest) siedzieliśmy na myapple.pl

Tak trzymajcie ;) A humoru w życiu nigdy nie za dużo xD

z 10ciu moze Was jest :D
nie wiem ktory to juz live twoj ale moj chyba 2gi i za kazdym razem to samote opoznienia sa nie do przyjecia jak dla mnie i jak widac nie tylko dla mnie:)
Wiesz humoru ja mam dostatek a komentarze typu : "dzieki milosciwe Apple" itp to sobie mogli juz darowac, pozatym interesuja mnie fakty a nie opinie jakiegos Pana ktory wylewa swoje zale.

tyle mialem do powiedzenia

jak bedzie WWDC 09 to wchodzcie na gizmodo.com :)

#267 howado89

howado89
  • 214 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:31

ehhh 3.0 w połączeniu z JB będzie tym co mi potrzeba :) ahh te MMSy za które nie trzeba płacić jakiemuś twórcy aplikacji no i wiele innych :) czekam z niecierpliwością na lato :))

#268 grzesiek

grzesiek
  • 128 postów
  • Skądlublin

Napisano 17 marca 2009 - 21:33

"Warto przypomnieć, że nie wszystkie funcjonalności 3.0 będą aktywne na telefonie iPhone 2G (np. MMS)"

MOJ 2G NIE BEDZIE MIAL MMS-ow??? Czy zle to zrozumialem?? Dlaczego np na 2G nie moga byc MMS-y a na 3G Moga byc?? Jesli sie myle to mnie poprawcie, dzieki.

gdzies w relacji jest napisane, ze to kwestia sprzetowa. I dlatego 2g nie maja mms i niektorych innych funkcji

#269 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 17 marca 2009 - 21:33

A ja przezornie powiem: Uwierzę jak zobaczę. Owa rewolucja to umieszczenie wszystkiego co jest dostępne w cydii w nowym sofcie. Jedynie PNS to nieco inna strategia, niekoniecznie lepsza od takiego bacgroundera na przykład. Obawiam się, że gdyby nie JB i dostępność softu po nim na wiele rzeczy poczekalibyśmy znacznie dłużej. I niech ktoś mi teraz powie, że łamanie licencji jest złe :P Zbierałem się do restore, teraz jak się pojawi beta będę miał wystarczający powód :)

P.S gdzie są Ci wszyscy ewangelizatorzy wieszczący śmierć MMS widząc przyszłość w emailu, który notabene powstał lata wcześniej?

Teoretycznie powinien wystarczyć :)

#270 eR

eR
  • 971 postów
  • SkądEuropa

Napisano 17 marca 2009 - 21:36

Hmm, z jednej strony troche mnie martwi ze wykrecili sie z MMS'ow dla iP 1G, tym bardziej tekstem ze to kwestia techniczna... heh, Swirly jakos dziala :) Z drugiej strony iP 1G byl sprzedawany jedynie w USA, gdzie pewnie z MMS'ow nie korzystaja, a iP 3G jest sprzedawany na calym swiecie gdzie sa rozne potrzeby, jak chocby MMS w Europie i pewnie w duzej czesci Azji. iP 1G i tak trzeba bedzie potraktowac JB'kiem, wiec i pewnie SwirlyMMS bedzie dzialal pod 3.0, szkoda ze nie bedzie to integralna czesc SMS'ow... ale coz... wazne ze bedzie mozna dodac wiele chocby zdjec do jednego e-mail'a, teraz bedzie juz MEGA taniej wysylac zdjecia do znajomych... taniej niz MMS :) Ciesze sie z BT, no i jesli dobrze wyczytalem beda dzialac vcard'y... :) Byle Push kalendarza dzialal z zaproszeniami... i bedzie GREAT ! btw. ciekawe co jeszcze nie bedzie dzialac w iP 1G (oprocz GPS'u oczywiscie)

#271 EKCI

EKCI
  • 655 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 marca 2009 - 21:38

z 10ciu moze Was jest :D
nie wiem ktory to juz live twoj ale moj chyba 2gi i za kazdym razem to samote opoznienia sa nie do przyjecia jak dla mnie i jak widac nie tylko dla mnie:)
Wiesz humoru ja mam dostatek a komentarze typu : "dzieki milosciwe Apple" itp to sobie mogli juz darowac, pozatym interesuja mnie fakty a nie opinie jakiegos Pana ktory wylewa swoje zale.

tyle mialem do powiedzenia

jak bedzie WWDC 09 to wchodzcie na gizmodo.com :)

Trochę tego było :P

A moja tajemnica to: wchodzę TYLKO na live na myapple.pl i nawet nie wiem, że jest jakieś opóźnienie ;) I jakoś*wielce mi to nie przeszkadza - nawet jakby była to godzina to w moim życiu nic to nie zmieni...

#272 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 17 marca 2009 - 21:38

gdzies w relacji jest napisane, ze to kwestia sprzetowa. I dlatego 2g nie maja mms i niektorych innych funkcji

Czyżby?? A jakoś na 2G SwirllyMMS działa ;) jak już ktoś wcześniej napisał: Może to być kwestia marketingowa żeby nakłonić ludzi na kupno 3G

#273 Igor_g

Igor_g
  • 298 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:39

@crl Teraz to spamujesz forum ;/ Po co piszesz: dajcei sobie spokoj !!? Dobrze wiesz, ze wiele osob to czyta i oglada i , ze Twoja wypowiedz nic nie zmieni. Prawde mowiac to Ty teraz wylewasz swoje zale. Gizmido zatrudnilo Cie do reklamy, wnioskuje to po:wchodzcie na gizmodo.com . Mogles juz nie smiacic tak forum, nie dodawac pracy moderatorom i nie pisac tego wszystkiego. Jak juz napisalem to co napisales idealnie okresla Ciebie: wylewasz swoje zale :D ;). P.S przepraszam za offtop

#274 asthaper

asthaper
  • 97 postów

Napisano 17 marca 2009 - 21:42

Czy ktos dostal sie juz na serwer? Ja tam w ogole nie moge wejsc. Chyba serwer jest przeciazony. Jak ktos sciagnie to niech da znac ;)

#275 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 17 marca 2009 - 21:45

Niech ktos mi powie gdzie moge znalezc soft,mam darmowe konto developerskie i nie moge tego znalezc:/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych