Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Twoje ulubione perfumy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
86 odpowiedzi w tym temacie

#26 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 29 stycznia 2009 - 20:53

tak piszecie duzo o tym paco rabanne 1 million ze az chyba sobei kupie :)

Cały dzień o tym myślałem, widzę, że nie tylko ja:D

#27 nicomsw

nicomsw
  • 728 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 20:56

Jednak macuserzy to banda spedalonych snobów :D ;)

#28 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 20:57

hehe no wiesz zachwalaja to tak wiec chyba musi byc dobre :)

#29 Desertsun

Desertsun
  • 54 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 22:53

Calvin Klein - One Gucci by Gucci Lanvin Esprit zielony męski

#30 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 29 stycznia 2009 - 23:09

Jednak macuserzy to banda spedalonych snobów :D

;)

Nie wiem jak Ty, ale ja lubię ładnie pachnieć:lol:

#31 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 stycznia 2009 - 23:09

Dsquared Wood i Paco Rabanne Million - używam teraz i bardzo mi się podobają, wcześniej używałem i też bardzo mi się podobają: - Angel A-Men - Givenchy Pi - Bvlgari Aqua - DKNY Red Delicious

#32 Gringo997

Gringo997
  • 779 postów
  • Skądnieznana

Napisano 29 stycznia 2009 - 23:28

Jednak macuserzy to banda spedalonych snobów :D

;)

no wiesz to ze ktos sie perfumuje nie znaczy od razu ze pedal8-)

ja ujalbym to inaczej, poprostu mamy dobry gust, lubimy odrobine luksusu i elegancji ot co:D

#33 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 29 stycznia 2009 - 23:50

no wiesz to ze ktos sie perfumuje nie znaczy od razu ze pedal8-)

ja ujalbym to inaczej, poprostu mamy dobry gust, lubimy odrobine luksusu i elegancji ot co:D

Dobrze piszesz.

Nie okłamujmy się - wszyscy użytkownicy produktów Apple to ludzie, którzy mają gust, duszę artysty itd. Nienawidzę brzydkich rzeczy. Lubię ładnie pachnieć, ubierać się w firmówki i korzystać z eleganckich i szpanerskich gadżetów. Lubię Apple, Zippo, Mustangi. Nie lubię Techno, Discopolo. Założę się, że większa część użytkowników MA ma takie same zainteresowania:lol:

Lubię ładnie pachnieć. Nie jestem pedałem.

#34 nicomsw

nicomsw
  • 728 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 23:52

Ej ludzie, przecież żartowałem :D

#35 Gringo997

Gringo997
  • 779 postów
  • Skądnieznana

Napisano 30 stycznia 2009 - 00:36

wiem ale napisałem to na wszelki wypadek bo na pewno znalazł by się jakiś awanturniko-malkontent i rozgorzałaby dyskusja o gejach a nie o perfumach:P

Kubox

ja nie lubie firmowych ciuchów bardziej stawiam na wygodę (chodzę ubrany casual, żadne bluzy nike etc) ale adidasów czy salomonów sobie nie moge odmówić:D

a co do paco 1milion to bardzo zaczynam żałować że się spłukałem bo bardzo mnie kusi... :/

#36 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 30 stycznia 2009 - 00:44

Wiemy, że żartujesz, ale przecież to jest forum i wszystko trzeba dogłębnie obgadać;)

Co myślicie o perfumach Adidasa, Pumy etc? Pytam z ciekawości.

#37 bezybezy

bezybezy
  • 603 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 00:58

No to 1 million dla każdego posiadacza maka ;) Co prawda w moim przypadku perfuma była pierwsza, ale nie zmienia to faktu :) Moim zdaniem zapach bardzo ładny, ale trochę ciężkawy, bardziej gajerowo-wieczorowy.

#38 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 02:13

ja uwazam iz adidas, puma, nike czy to tam jeszcze to sa perfumy bardziej na codzien "na sportowo", a reszta to sa juz exclusivy na specjalne okazje :)

#39 sali128

sali128
  • 2 873 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 30 stycznia 2009 - 02:16

Yves Saint Laurent L'Homme

#40 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 02:17

Nie lubię Techno

A ja lubie techno i nie czuje sie jakos gorszy od reszty applowcow ;) ubieram sie w firmowki, a dlaczego ubieram sie w firmowki ? dlatego iz firmowki=jakosc, a jakosc to rzecz najwazniejsza dlamnie i oczywiscie wygoda tez, nie kupuje rzeczy firmowych tylko i wylacznie dla metki ale dla jakosci.

#41 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 30 stycznia 2009 - 07:18

Loly, ja nie lubię techno, ale nie będę sie sprzeczal;) Najwazniejsze, że nie lubię Discopolo. Ja również kupuje firmowki dla jakości. Zawsze biorę ładne zeczy z małymi znaczkami, ale oczywiście mam też kilka ciuchów z dużymi. Firmowe ciuchy nie spierają sie. Mam takie motto: wolę kupić raz firmowke niż dziesięć razy badziew.

#42 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 07:58

Wolę kupić raz firmowke niż dziesięć razy badziew.

Dobrze gada, polac mu ;)

#43 Gringo997

Gringo997
  • 779 postów
  • Skądnieznana

Napisano 30 stycznia 2009 - 14:43

kto tanio płaci ten 2 razy płaci!:D a co do perfum adidasa to mam dynamic pulse kosztował też coś koło 50zł/50ml i faktycznie jest to taki świeży prosty i lekki zapach na codzień

#44 kozabart

kozabart
  • 354 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 18:17

Ja polecam nowy zapach Dolce&Gabbana - The One , widze ze nikt nie pisal o nim ale naprawde polecam ,nie wiem jak u nas ale w usa kupilem 100ml za 68$ - kiedy dolec byl po 2 cos tam :D no i nie mozna zapomniec o nie zmordowanym Giorgio Armani Acquq Di Gio jak dla mnie super zapach ...

#45 _sys

_sys
  • 2 046 postów
  • SkądB-stok i okolice

Napisano 30 stycznia 2009 - 18:40

Mydło + Brutal, klasyk.

#46 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 19:57

Co do Adidasa, to był taki srebrny, wersja limitowana jakaś 2008 - bardzo fajny, świeży zapach. Taki na lato. Obecnie się psikam Gucci Pour Homme II - jak dla mnie super zapach. Taki elegancki, stylowy ale i jakby to powiedzieć... :D zwracający uwagę? intrygujący? Bardzo przyjemny, wyczuwalny też na drugi dzień. Nuty są takie: Głowa - imbir, biały pieprz, laur Podstawa - kadzidło, zapach skóry Serce - drzewo papirusa, orris, wetiwera Dunhill Pursuit - kolejna ekstra perfuma, zapach świeży i orzeźwiający ale elegancki. Lacoste Essential - świeży, orzeźwiający zapach. Lacoste Cool Play - już dawno się nim nie psikałem, ale o ile dobrze pamiętam to taki bardziej elegancki był. Lacoste Red - zmysłowy zapach, chyba najlepiej to jaki jest oddaje sytuacja z życia wzięta: w dyskotece dziewczyna przechodzi koło kolesia popsikanego tymi perfumami, zatrzymuje się i mówi "zajebiście pachniesz" ;) Co do Dolce&Gabbana - The One, zapach fajny (kumpel używa, także sobie obwąchałem ;) ) ale wydaje mi się trochę może za słodki - zdecydowanie na bardziej eleganckie okazje.

#47 Gringo997

Gringo997
  • 779 postów
  • Skądnieznana

Napisano 30 stycznia 2009 - 20:02

Lacoste Red - zmysłowy zapach, chyba najlepiej to jaki jest oddaje sytuacja z życia wzięta: w dyskotece dziewczyna przechodzi koło kolesia popsikanego tymi perfumami, zatrzymuje się i mówi "zajebiście pachniesz" ;)

no to w takim razie nie skorzystam jeżeli lecą na ten zapach laski nie znające kulturalnych zwrotów w języku Polskim;)

Nuta głowy: zielone jabłko, likier Monzana Verde, owoc macluri, tuja.
Nuta serca: cedr, jaśmin, sosna syberyjska.
Baza: paczula, wetyweria, białe piżmo.

Zapach Lacoste Red: Style in Play przeznaczony jest dla zwycięzców. Oni wiedzą, że sukces nie przychodzi łatwo, ale się nie poddają, z dystansem przyjmując porażki. Lacoste Red ma sportowy, dynamiczny charakter: jest męski i energetyzujący. Odurzające połączenie kontrastującej świeżości i zmysłowości.

brzmi ciekawie:D

#48 kozabart

kozabart
  • 354 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 22:31

(kumpel używa, także sobie obwąchałem ;) )

Nie zdrowo tak kumpla obwachiwac :D hehhe

#49 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 22:50

Nie zdrowo tak kumpla obwachiwac :D hehhe

Nie kumpla, tylko perfumy! Głodnemu chleb na myśli :D :D :D

#50 krisztof

krisztof
  • 213 postów
  • SkądOlsztyn/Warszawa

Napisano 30 stycznia 2009 - 23:04

dziwie się że tak mało Acqua Di Gio - Giorgio Armani jest... w końcu kobiety od 2001 roku uważają że to najpiękniejszy męski zapach a to już 8 lat :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych