iDieta
Posted 26 January 2009 - 23:02
Posted 27 January 2009 - 00:04
biegaj pol godzinki rano lepsze efekty i lepsze samopoczucie przez reszte dnia i np. 2Xw tygodniu na basenik na godzinke utrzymuj diete dorzuc jakies miesko np. piersi z kurczaka, pij duzo duzo duzo wody i z biegiem czasu bedzie dobrze
Dzieki za rade loly, zwlaszcza ze Ty chyba jestes ekspertem w tych sprawach..
---- Dodano 27-01-2009 o godzinie 00:13 ----
Ja jak pisałem wcześniej biegam truchtem 1,5km .-ca;10min.
Raz kiedyś pobiegłem 5km i padłem z wysiłku i bólu-po tym straciłem motywację i chęci.
Tym razem postanowiłem się nie przeforsować i wychodzi mi to tylko na dobre.
Czy bieganie pomaga spalić nadwagę zawsze myślałem,że tak lecz nawet nie jest to do końca prawda to poprawa kondycji jest u mnie spora.
Mam ca:14kg nadwagi i pierwsze biegi były jednak męczące i ciężkie.
Dziś praktycznie tym samym tępem przebiegam cały odcinek bez większego wysiłu.
Powoli zaczynam myśleć o zwiększeniu odległości.
Ja zaczalem od 10 min truchtu i po 7 myslalem ze padne - teraz jest juz lepiej bez problemu biegam 15 min - choc tez mam troszke dosc - planowo do wiosny chce biegac 30 minut plus przerwa na jakies cwiczenia - i pomyslec ze kiedys (6 lat temu) cwiczylem lekkaatletyke i 4 km truchtu to byla dla mnie tylko rozgrzewka.. No coz, tak to jest jak sie konczy ze sportem a zaczyna z branza internetowa..
A jak tam Wasze BMI? Moj: 26,83

Fabryka Diet - kalkulatory, wskaźnik BMI
Niestety wydaje mi sie, że BMI zawyza troche wartosci, ale moze tylko dla mnie.
Posted 27 January 2009 - 01:45

u mnie bmi to 37.12 lol
---- Dodano 26-01-2009 o godzinie 19:47 ----
z bieganiem jest tak samo jak z podnoszeniem zelaa z czasem trzeba powiekszac odleglosci i dlugosc bviegu np. co 2 tygodnie powiekszac biego o 3 min. a zaczytnamy od 10 minut

Posted 27 January 2009 - 08:59
Posted 27 January 2009 - 13:18

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users