Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Internet w Play na iPhone:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 Piotrex

Piotrex
  • 877 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 18:20

Ale w PlayOnline na kartę można w ogóle rozmawiać?? Bo coś mi się wydaje że nie za bardzo, no przynajmniej mówiąc o klasycznych połączeniach głosowych w sieci GSM. Jedyne co można to chyba sms'y otrzymywać. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Chyba, że mówicie o jakimś przenoszeniu środków z jednego prepaid na inny w ramach operatora. To w tym momencie to rozumiem.

#27 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 16 lutego 2009 - 20:27

Co do rozmów to jestem niemal pewien, że nie da się prowadzić. A smsy to nie wiem.

#28 lippi

lippi
  • 95 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 23:49

do konca tego nie rozumiem play online to taka sama karta sim (a przynajmniej tak samo wyglada jak inne karty sim) ktora mozna wlozyc do np. iphone i miec za bodaj za 50 zl 4 gb transferu. zgadza sie? jednak jezeli to zrobimy to bedziemy mogli korzystac jedynie z internetu.. natomiast brak mozliwosci rozmow i sms/mms. a nie da sie tego jakos polaczyc? jedna karta do neta i do rozmow? przeciez nie bede latal wszedzie z dwiema kartami i non stop zmienial w zaleznosci od potrzeb.

#29 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 17 lutego 2009 - 14:56

Bo ten internet działa chyba tylko na BTS 3G playa (a napewno tylko sieci Playa) Więc na co komu tel, który ma zasięg tylko w 50% kraju (taki % pokrycia 3G Playa) Choć np w Warszawie oferta była by na prawdę interesująca ze względu na zasięg. Ale z drugiej strony Orange, który ma przecież zasięg ogólnokrajowy też na swoim mobilnym necie pozwala tylko wysyłać smsy.

#30 rolex83

rolex83
  • 237 postów

Napisano 18 lutego 2009 - 13:53

Bo ten internet działa chyba tylko na BTS 3G playa (a napewno tylko sieci Playa) Więc na co komu tel, który ma zasięg tylko w 50% kraju (taki % pokrycia 3G Playa) Choć np w Warszawie oferta była by na prawdę interesująca ze względu na zasięg. Ale z drugiej strony Orange, który ma przecież zasięg ogólnokrajowy też na swoim mobilnym necie pozwala tylko wysyłać smsy.

Tak. Ale nie przeszkadza w dodaniu do abonamentu pakietu Orange Free. I masz w jednej karcie obie opcje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych