Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Znalazłem sobię żonę! :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
201 odpowiedzi w tym temacie

#151 seroMack

seroMack
  • 628 postów
  • SkądPoznań

Napisano 02 grudnia 2008 - 17:27

Jestem bardziej niż pewien :)

#152 kkowalski

kkowalski
  • 364 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 17:28

No nic, świat sie nie zawalił, ale boję się tylko, że ten off-temat ma się ku końcowi :)

No i to jest w tym wszystkim chyba najsmutniejsze :)

p.s.
Blac_ks, majksee, Luna75 i inni forowi przyjaciele... myślicie, że warto walczyć do samego końca? Do ewentualnej bezpośredniej klęski?

Próbuj, ale jak koledzy napisali nie natrętnie.

#153 majksee

majksee

The Funny Man

• 1 816 postów
  • SkądLublin

Napisano 02 grudnia 2008 - 18:14

A ja - na Twoim miejscu - rozejrzałbym się za kimś nowym, dla kogo warto stworzyć kolejny wątek o podobnym jak ten wydźwięku. W ten oto sposób, po pierwsze: Ty nie popadniesz w depresję, a po drugie: my będziemy mieć kontynuację tego off-tematu! Powodzenia! :)

#154 Luna75

Luna75
  • 175 postów
  • SkądKatowice

Napisano 03 grudnia 2008 - 09:20

Może wstrzymaj sie na razie z pisaniem i poczekaj do kolejnej okazji spotkania oko w oko...

#155 seroMack

seroMack
  • 628 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 grudnia 2008 - 09:44

Może wstrzymaj sie na razie z pisaniem i poczekaj do kolejnej okazji spotkania oko w oko...

Tak, to wydaje się najrozsądniejszym krokiem :)

#156 yazon

yazon
  • 49 postów
  • SkądOpole, Poland

Napisano 03 grudnia 2008 - 11:26

;) może ta kobieta jest na tym forum ? ;)

#157 vivacee

vivacee
  • 376 postów
  • SkądPoznan

Napisano 03 grudnia 2008 - 11:52

Zaszaleję i powiem Wam coś.
Poznałem dziś na uczelni fajną dziewczynę, po 4 długich wykładach przyłączyłem sie do niej gdy szła samotnie na pociąg, nawiązaliśmy sympatyczną rozmowę. Ona jeszcze o niczym nie wie i chyba sie nie domyśla, ale... za 2 tygodnie umówię się z nią. Myślę, że to właśnie Ona, poważnie ;)
Trzymajcie kciuki!

p.s. mam nadzieję, że nie ma chłopaka...

Od razu przypomina mi się ta wesoła historyjka, zwłaszcza w nawiązaniu do okoliczności spotkania :)

METRO

#158 yazon

yazon
  • 49 postów
  • SkądOpole, Poland

Napisano 03 grudnia 2008 - 12:51

No tak ;) za udzielone wsparcie baner myapple.pl na ślubnym weselu ;) ? vivacee chyba nie myślisz ze kolega tez miał tak "grubą" myśl ?

#159 vivacee

vivacee
  • 376 postów
  • SkądPoznan

Napisano 03 grudnia 2008 - 13:24

seroMack: jako że tytuł się trochę zdezaktualizował, polecam Ci poszukanie na youtube poradnika prawdziwego mężczyzny, dokładne jego przestudiowanie i ponowne ruszenie na łowy. tym razem udane. A jeśli będziesz chciał w Poznaniu zabrać dziewczę w fajne miejsce, to daj znać, podrzucę Ci parę fajnych miejscówek.

#160 seroMack

seroMack
  • 628 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 grudnia 2008 - 14:17

yazon, myślę, że nie :)

vivacee, na świat oraz kwestie kobiet spoglądam diametralnie inaczej niż prawdziwy mężczyzna z youtube,ale dzięki za chęci ;)

W kwestiach ostatecznych nie będę się pytał niczego na forum, ja się po prostu z Wami dzielę :)

Mejscówki chętnie przyjmę, możesz rzucić tutaj :)

#161 Blac_ks

Blac_ks
  • 300 postów
  • SkądKatowice

Napisano 04 grudnia 2008 - 00:50

Po pierwsze: nie mogłem porwać jej na kolację jako, iż mieszka 40 km ode mnie, a w dniu, w którym ją zaczepiłem spieszyła się na pociąg, było już późno

Jak się chce to wszystko można i się da - ty nie pokabinowales wystarczajaco i taki rezultat.

Minęły dwa tygodnie, w czasie których nie miałem innej drogi kontaktu jak tylko e-mail.
Poza tym, dziewczyna, która nie odpowiada na wiadomość, którą wysłałem nie jest właściwą dziewczyną w moim mniemaniu.

Co ma piernik do wiatraka? Mowilem zeby nie pisac maili! Lepiej nic nie pisac i zostawic pusty teren niz wysylas nieznanej kobiecie "osobliwe wiadomości".

I nawet jeśli by sie teraz zgodziła, zastanawiałbym się co do jej charakteru - nie odpisała na moje dwie, jakże osobliwe wiadomości, powtarzam.

Może właśnie spławiła cię przez te wiadomości????
wiecej o charakterze mozna wywnioskowac z twoich wiadomosci niz z jej braku odpowiedzi.

Mam pewne doświadczenie w kontaktach interpersonalnych i nierzadko udaje mi się rozszyfrować kobiecą wolę. Mhm...

Trzeba być pewnym siebie i tak być odbieranym przez innych! Ale woli kobiety nigdy nie rozszyfrujesz :D chyba ze pewnego magicznego dnia pierdolnie cie piorun i bedziesz slyszal kobiece mysli (jak w tej komedii)

Blac_ks, majksee, Luna75 i inni forowi przyjaciele... myślicie, że warto walczyć do samego końca? Do ewentualnej bezpośredniej klęski

No baa... wytyczas sobie cel i go zdobywasz.

dopiero jezeli po drodze cos zawalisz to sie zastanow czy warto zaczynac od poczatku!

Luna75: Może wstrzymaj sie na razie z pisaniem i poczekaj do kolejnej okazji spotkania oko w oko...

Kobieta ci to mówi!!!!
Liczy się pierwsze wrażenie!!! pierwsze 5 sekund!
Ale żelazo trzeba kuć póki gorące... jeżeli zle wplynelo na nia to 5sek a nie miales czasu tak pokierowac sprawy zeby odebrala je pozytywnie to przegrales.

W twoim przypadku, połowe tych 5sek stanowiły twoje maile. Takie pierwsze wrazenie nadaje sie na przyjaciela do korespondencji.

Jak cokolwiek masz zrobic zamiast sobie odpuscic i pluc w twarz ze minela okazja, to wymysl plan. Trzymaj sie go, postaw na jedna karte i jak przy posilku,albo czym kolwiek innym gdzie bedziecie w bezposrednim wzrokowym kontakcie, rozluznieni - powie ci SORRY.
Dopiero GAME OVER, a raczej siegasz po second live...

Życ masz wiele bo to gra! Leveli sporo ale to dobrze bo czekamy na drugi temat ;)

#162 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 13 grudnia 2008 - 23:56

smutno, że dalej temat się nie rozwinął, była taka ciekawa odskocznia:)

#163 majksee

majksee

The Funny Man

• 1 816 postów
  • SkądLublin

Napisano 13 grudnia 2008 - 23:59

Najwyraźniej ta odskocznia okazała się ciekawsza dla nas, zamiast dla "głównego zainteresowanego" :lol:

#164 seroMack

seroMack
  • 628 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 grudnia 2008 - 07:26

Cicho! Jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa! :)

#165 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 14 grudnia 2008 - 07:37

Oj, czy to znaczy, ze możemy liczyc na dalszy ciąg tej historii? Mam nadzieję, ze tak.

#166 pieczony

pieczony
  • 135 postów
  • SkądGrojec Osada

Napisano 14 grudnia 2008 - 11:41

już się bałem że to koniec wątku...

#167 majksee

majksee

The Funny Man

• 1 816 postów
  • SkądLublin

Napisano 14 grudnia 2008 - 20:23

Nie zapeszajmy ... ;)

#168 seroMack

seroMack
  • 628 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 grudnia 2008 - 21:18

Powiem Wam, że tematu tego od początku nie traktowałem do końca poważnie, po prostu chciałem się podzielić nagłą euforią spotkania kogoś w tym zimnym, szarym Poznaniu. Ale teraz pojawił się ktoś inny, ktoś Prawdziwy :) Nie wiem jednak czy można mi cokolwiek pisać, będe musiał zapytać :)

#169 Aronia

Aronia
  • 289 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 23:44

Ale teraz pojawił się ktoś inny, ktoś Prawdziwy :) Nie wiem jednak czy można mi cokolwiek pisać, będe musiał zapytać :)

No to niezły z Ciebie zawodnik

#170 Blac_ks

Blac_ks
  • 300 postów
  • SkądKatowice

Napisano 15 grudnia 2008 - 02:35

czyli poznał na forum :P haha joke

#171 majksee

majksee

The Funny Man

• 1 816 postów
  • SkądLublin

Napisano 15 grudnia 2008 - 09:24

[...] teraz pojawił się ktoś inny, ktoś Prawdziwy :) [...]

Skoro Prawdziwy, przez Wielkie P, to ja bym nie marnował czasu na pisanie. ;)
Powodzenia! :)

#172 kkowalski

kkowalski
  • 364 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 23:41

A potem powstanie książka "wszystkie kobiety seroMacka" :D Tzn. ja mam nadzieję, że kobiety :) Bo tego wyraźnie nie napisałeś :D

#173 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 23:46

6, "Wirtualne damy" - aut. seroMack

#174 kkowalski

kkowalski
  • 364 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 23:50

6,

"Wirtualne damy" - aut. seroMack

"Nie-do-końca-samotność w sieci" :)

#175 seroMack

seroMack
  • 628 postów
  • SkądPoznań

Napisano 16 grudnia 2008 - 07:37

:lol: :lol: :lol: A żebyście wiedzieli, Panowie, piszę ksiażkę, zaiste! :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych