Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* - - - - 1 głosy

biteSMS - wiele nowych funkcji

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1046 odpowiedzi w tym temacie

#801 Marucins

Marucins
  • 861 postów

Napisano 12 października 2010 - 14:14

Nie szykuje się szybko finalna wersja :\

Beta 11 TOBE released on 13 October

#802 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 12 października 2010 - 15:26

Nie szykuje się szybko finalna wersja :\

No i? Nie widzę, żeby były jakieś problemy z betą, póki co. Poza jakimiś drobnymi, ale co za problem używać?

#803 blazgi

blazgi
  • 31 postów

Napisano 14 października 2010 - 13:53

Zmieniła się ścieżka do repo!? bo mi nie działa EDIT: Ok, już znalazłem. Trzeba dodać www

#804 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 14 października 2010 - 13:56

Czas sprawdzić biteSMS. ;)

#805 blazgi

blazgi
  • 31 postów

Napisano 14 października 2010 - 14:18

Niestety http://www.bitesms.com/cydia/beta5.0 tez nie działa ;/

#806 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 14 października 2010 - 15:43

Rozumiem, że stare pierw usunąłeś?

#807 blazgi

blazgi
  • 31 postów

Napisano 14 października 2010 - 20:18

Tak mam odinstalowane EDIT: Pojawiła się już paczka w repo BigBoss, śmiga aż miło a i raporty działają :)

#808 basior

basior
  • 378 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 15 października 2010 - 20:09

Tak mam odinstalowane

EDIT:

Pojawiła się już paczka w repo BigBoss, śmiga aż miło a i raporty działają :)

Potwierdzam - biteSMS na 4.1 iPhone 3GS już działa ;)

#809 DoMiQ

DoMiQ
  • 82 postów

Napisano 15 października 2010 - 22:53

ludziska.. nie wiem czy ktoś używa Notifier'a (Reminder.app).. ale zauważyłem, że przy aktualizacji BiteSMS do nowej wersji tamten przestał działać.. ;/ Może znacie jakiś podobny w działaniu program.. chodzi mi tylko o ikonkę w statusbarze i przypominanie o nieodczytanych/nieodebranych połączeniach.. (wiem, że Bite posiada teraz też funkcję przypominania, ale robi to tylko raz, i nie można ustawić zakresu godzin)

#810 robberpl

robberpl
  • 336 postów

Napisano 16 października 2010 - 13:08

StatusNotifier?

#811 DoMiQ

DoMiQ
  • 82 postów

Napisano 16 października 2010 - 13:23

słyszałem, że też przestał działać na sofcie 4.1.. ;/

#812 robberpl

robberpl
  • 336 postów

Napisano 16 października 2010 - 13:53

To wroc na 4.0.1 (jesli mozesz) i po problemie :) pewnie niektorzy tworcy czekaja juz na soft 4.2 z update'ami... EDIT: aha, widze, ze nie mozesz ;) no to chyba nic na to nie poradzisz. Musiz czekac. Jest jeszcze Notified, ale to nie do konca to samo.

#813 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 20 października 2010 - 10:17

biteSMS 5.1 beta 1a

http://www.youtube.com/watch?v=DHPOeTuMreg&hd=1

Release 5.1…..onwards!

Add the following Cydia Source http://www.bitesms.com/cydia/beta5.1

- Beta 1 released on 20 October contains (updated to Beta1a for performance fix):
- Enhanced Quick List – We now show the full message text in Quick List unless it doesn’t fit on the screen, in which case we show 3 lines per message.
- Added a FaceTime button in Quick Compose and Quick Reply. This feature is ONLY for iOS 4.1 users.
- Added “All Timestamps” setting. You guessed it! If set, shows timestamps against every message.
- Fixed Bug: When you set the SMS ringtone from iTunes it doesn’t obey the silent switch if you have your headphones plugged in, meaning it still plays even though it should be silent.
- Fixed Bug: GPS issue, http://forums.bitesm.../1/topics/3060#...
- Fixed Bug: Pressing the [send] button or contact pic in the conversation, you could not slide your finger off, if it was by mistake.
- Fixed Bug: If I open previous messages list (QC and QR) a little and tap the reply button, the contact photo doesn’t slide away.
- Fixed Bug: I’m having the issue when my ringtone doesn’t play the whole ringtone when my phone is locked. Need to plug in support for Apple Alert.

#814 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 20 października 2010 - 10:28

@Michal.Rz:

Mogłeś chociaż na filmie pokazać nowości, jakie są w becie, a nie to, co już było w 5.0.

- Enhanced Quick List – We now show the full message text in Quick List unless it doesn’t fit on the screen, in which case we show 3 lines per message.
- Added “All Timestamps” setting. You guessed it! If set, shows timestamps against every message.

Timestampsy są, nie zauważyłem, sorka ;-)

#815 magicaly

magicaly
  • 52 postów

Napisano 30 października 2010 - 14:57

Więc jak to jest? Płaci się za smsy wysłane? Jakbym nie miał kasy na koncie, ale miałbym Wi-Fi, to mogę z tego smsy wysyłać?

#816 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 30 października 2010 - 15:13

Nie ma za darmo, można wykupić pakiet smsów przez sam program i wtedy możesz wysyłać nie mając nic na koncie. Ale to raczej mało opłacalny zamiennik.

#817 magicaly

magicaly
  • 52 postów

Napisano 30 października 2010 - 15:55

A jest jakiś program w rodzaju bramki SMSowej, dzięki któremu można wysyłać sms-y przez internet? Tak, mało opłacalny zamiennik, ten biteSMS.

#818 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 30 października 2010 - 16:55

Tyle, że tu nie chodzi o zamiennik samych smsów a programu do nich! Z tych biteSMSów korzysta pewnie garstka ludzi, który piszą do jakichś znajomych za granicę tylko. Ściągnij sobie HeyWire z AppStore - bezpłatne smsy do każdego na świecie, niestety, nie na wszystkie numery dochodzą jeszcze w PL.

#819 osti24

osti24
  • 102 postów
  • SkądTuchola

Napisano 05 listopada 2010 - 09:18

Mam problem z Bitesms mianowicie podczas wysyłania na przycisku pojawiaja mi sie wykrzykniki i nie moge wysłac sms-a.Zna ktoś rozwiązanie na ten problem.Pozdrawiam:)Dobra znalazlem rozwiazanie wystarczylo zresetowac Ipka.

#820 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 14 listopada 2010 - 09:01

Witam. Szukam programu który bedzie bardziej zaawansowana skrzynką sms niz ta wbudowana w OS Zalezy mi zeby była godzina przy kazdym smsie(kiedy otrzymałem,kiedy wysłałem) no i może do tego emotikonki, ogólnie więcej funkcji niż standardowe wiadomośći w iPhonie. Czy tylko BiteSMS nadaje się do tego? Można go polecić ?

#821 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 14 listopada 2010 - 10:28

Beta 1 released on 20 October contains (updated to Beta1a for performance fix):

-Added “All Timestamps” setting. You guessed it! If set, shows timestamps against every message.

Czyli za kilka dni wyjdzie full zapewne i tam ta opcja będzie. Ewentualnie możesz Betę zainstalować na próbę. Emotikonki są od dawna.

#822 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 21 listopada 2010 - 16:49

Testuje właśnie BiteSMS świetna aplikacja! mnóstwo opcji i wszystko można pozmieniać wedle uznania. Mam tylko jedno pytanie. W SB mam Wiadomości i obok BiteSMS czy można jakoś zastąpić Wiadomości - BiteSMS'em ? Czy Wiadomości muszą zostać na pulpicie?

#823 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 21 listopada 2010 - 16:57

Testuje właśnie BiteSMS świetna aplikacja! mnóstwo opcji i wszystko można pozmieniać wedle uznania. Mam tylko jedno pytanie. W SB mam Wiadomości i obok BiteSMS czy można jakoś zastąpić Wiadomości - BiteSMS'em ? Czy Wiadomości muszą zostać na pulpicie?

muszą zostać chyba ze masz np SBSettings tam jest opcja ukrywania aplikacji

#824 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 21 listopada 2010 - 17:13

Aha no tak, dzięki o to mi w sumie chodziło :) jeszcze ostatnie pytanie : gdy korzystam z przyciskow głosnosci to wtedy pojawia się tez ten napis "Tap for BiteSMS QC" da sie to jakos usunąć? Bo troche mnie denerwuje:)

#825 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 21 listopada 2010 - 17:15

Aha no tak, dzięki o to mi w sumie chodziło :)
jeszcze ostatnie pytanie : gdy korzystam z przyciskow głosnosci to wtedy pojawia się tez ten napis "Tap for BiteSMS QC" da sie to jakos usunąć? Bo troche mnie denerwuje:)

w ten sposób uruchamiasz opcje szybkiego pisania .. zainstaluj sobie Activator jeśli nie masz i zmień metodę aktywacji ja mam 2 x na Status Bar ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych