Jak zwykle twórcy takich aplikacji myślą tylko o USA i reszcie zachodniej Europy ,nie pomyślą o nas Polaczkach że nie wszyscy ludzie maja dostęp do konta i nawet jeżeli bym chciał wykupić licencję , a chcę , nie mam jak.y
ROTFL! Teraz to dowaliles! Wytlumacz prosze w jakim to dzialaniu wyraza sie ta dyskryminacja Polski. W Polsce nie mozna zalozyc Paypala? Nie mozna za jego pomoca zaplacic karta? W Polsce nie mozna zrobic przelewu z konta bankowego? Smiech na sali. To tylko twoja ignorancja i lenistwo. Paypal to najlatwiejszy i najszybszy sposob zaplaty. Ale nie, ty pewnie chcialbys im wyslac pieniadze w kopercie, albo moze jeszcze zamiast tego muszelki? Pieniadze zbyt nowoczesne, prawda! Podpowiem ci rozwiazanie, bo widze, ze innego nie zrozumiesz. Zaloz sobie Paypala (zajmie ci to 10sekund i moze ci sie jeszcze kiedys przyda, poczujesz sie bardziej zachodnio) i pozniej wplac na niego pieniadze na poczcie (tak, da sie, zaskoczony?). I daruj sobie teksty w stylu "nie kazdy ma dostep do konta bankowego" bo to zalosne. Wytlumacz mi prosze, jak nie tu, to na PW w jaki sposob mysla tylko o "USA i reszcie zachodniej Europy" a nie mysla o Polsce, bo w zaden sposob nie moge zrozumiec twojego toku rozumowania.