Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3G - unlock coraz bliżej...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
56 odpowiedzi w tym temacie

#51 EKCI

EKCI
  • 655 postów
  • SkądWrocław

Napisano 15 listopada 2008 - 22:40

Davvido, przecież dobrze wiesz, że nie pytam o pewne informacje! Nigdy nie miałem okazji, żeby dowiedzieć się jak jest ta ekpia szybka więc spytałem bardziej doświadczonych użytkowników..

---- Dodano 16-11-2008 o godzinie 00:41 ----
No i w sumie dzięki za odpowiedź ;) Tylko to przed nią było trochę niepotrzebne..

#52 iKapi

iKapi
  • 256 postów
  • SkądPoznań

Napisano 16 listopada 2008 - 00:15

Ja też się wypowiem na panów (a raczej h****) ze Stargardu Szczecinskiego. Elegancko wysłałem im mojego iphona dodam ze przed wysylka wszysko bylo pieknie czyli odpowiedzi na gg po 30 sec itp. zapewniena pana ze ip bedzie dzialal z kazda siecia wiec wyslalem im iphona. Dzisiaj minelo ponad 2 tyg od wysylki i od pana nie dostalem ŻADNEJ informacji na temat mojego iphona. O nie jednak przepraszam dnia 6.11 pan napisal mi to: simlock (6-11-2008 13:27) Witam, sprzet zostal wyslany Moja radosc trwala krotko bo od tej wiadomosci ani kuriera ani kontaktu z owym SCK GSM (wg tego pana firma istnieje juz 12 lat) nie ma. Dla chetnych podam nr. do pana dzielnicowego na min. al.Dębową 7 czyli adres SCK GSM oto ten nr: asp.sztab. Wojciech KISIEL tel.091/48 13 528 jak by brakowalo oskarzenia to zglaszam sie na ochotnika.

#53 Jakub85

Jakub85
  • 49 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 00:24

Ludzie, nie obraźcie się ale jak można być tak naiwnym?! Jeśli tęgie głowy z dev teamu na razie nie mogą tego złamać to myślicie, że jakieś cwaniaczki ze stargardu szczecińskiego wam zdejmą simlocka? Lol miesiąca. Użyjcie wszelkich środków by ukarać tych złodziei. Powodzenia.

#54 thefisz

thefisz
  • 73 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 listopada 2008 - 09:05

Jakub85 - "pocałuj pstrą kozę w aksamitą dupę" - już tłumaczyłem wcześniej to że ja, iKapi czy inne osoby które zdecydowały skorzystać z usług SCK zrobiły to będąc świadomie podejmowanego ryzyka, uważaj bo może się okazać że jutro ty staniesz się ofiarą oszustwa, a co gorsza możesz nie mieć żadnego na to wpływu. Jeden ryzykuje jazdę bez biletu, inny wysyła iphona do odblokowania, kwestia na co kogo stać i nic Ci do tego aby oceniać kto i w jakim stopniu jest naiwniakiem. Przez gości takich jak ty za moment nikt inny nie napisze na forum że został oszukany bo zaraz jakiś model nazwie go naiwniakiem.

Do Velchinaski - pisałeś, że goście z SCK uaktywniali się na innym forum - podaj na jakim i napisz skąd masz do nich kontakt. Pisałeś również, że ci odblokowali telefon więc powinieneś mieć do nich jakiś inny namiar niż tylko GG

#55 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 16 listopada 2008 - 09:23

ja nic takiego nie pisalem ze mi oni odblokowali telefon gadalem tylko z nimi na gg i tez mialem tylko gg z tej strony
Blog - iPod, iPhone, iPhone 3G - informacje … Zdjęcie simlocka z iPhone 3G za 250 zł !!!

#56 thefisz

thefisz
  • 73 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 listopada 2008 - 09:52

ok, to coś źle doczytałem, dzięki.

---- Dodano 16-11-2008 o godzinie 12:06 ----

Ja też się wypowiem na panów (a raczej h****) ze Stargardu Szczecinskiego. Elegancko wysłałem im mojego iphona dodam ze przed wysylka wszysko bylo pieknie czyli odpowiedzi na gg po 30 sec itp. zapewniena pana ze ip bedzie dzialal z kazda siecia wiec wyslalem im iphona. Dzisiaj minelo ponad 2 tyg od wysylki i od pana nie dostalem ŻADNEJ informacji na temat mojego iphona. O nie jednak przepraszam dnia 6.11 pan napisal mi to:
simlock (6-11-2008 13:27)
Witam, sprzet zostal wyslany
Moja radosc trwala krotko bo od tej wiadomosci ani kuriera ani kontaktu z owym SCK GSM (wg tego pana firma istnieje juz 12 lat) nie ma. Dla chetnych podam nr. do pana dzielnicowego na min. al.Dębową 7 czyli adres SCK GSM oto ten nr: asp.sztab. Wojciech KISIEL tel.091/48 13 528 jak by brakowalo oskarzenia to zglaszam sie na ochotnika.

Czy ten adres na Dębową został przez kogoś sprawdzony? Masz w archiwum rozmowę z nimi na GG oraz jakieś potwierdzenie wysłania iphona? jak możesz to prześlij mi wszystko na extremo@extremo.com.pl. Spróbujemy dojechać drania.

#57 iKapi

iKapi
  • 256 postów
  • SkądPoznań

Napisano 16 listopada 2008 - 12:46

Mam całą rozmowe z nimi i dowod nadania paczki wiec wysle ci wszystko. Co do pana Jakuba to już się nie wypowiem...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych