Mam możliwość sprowadzenia z USA, ale nie wiem czy się opłaca, bo nie wiem czy nie dowalą mi cła, podatków itp, wiecie o co chodzi
 . Zastanawiam się nad Papierem szarym który jest nieco tańszy, ale nie wiem czy spełni moje wymagania... Papieru będe uzywał do podcierania d*py, od czasu do czasu do wytarcia nosa (jeśli nie bede miał w poblizu chusteczek) czy tez do czyszczenia klawiatury... i nie wiem czy szary bedzie wystarczajaco dobry i ma wystarczajaco dobra fakture zbierającą... Proszę o rady tych którzy już zakupili najnowszą rolke papieru pro, bo może dorzuce te kilka groszy i kupie pro.
. Zastanawiam się nad Papierem szarym który jest nieco tańszy, ale nie wiem czy spełni moje wymagania... Papieru będe uzywał do podcierania d*py, od czasu do czasu do wytarcia nosa (jeśli nie bede miał w poblizu chusteczek) czy tez do czyszczenia klawiatury... i nie wiem czy szary bedzie wystarczajaco dobry i ma wystarczajaco dobra fakture zbierającą... Proszę o rady tych którzy już zakupili najnowszą rolke papieru pro, bo może dorzuce te kilka groszy i kupie pro.OK. Teraz na poważnie:
Ten post to mój apel do ludzi, ktorzy pisza takie posty! Będąc na forum codziennie widze nowy post pt. "ktory mac jest dla mnie?", "czy imac bedzie ok?", "mac czy pc?". I coś mnie trafia jak coś takiego widzę... Ludzie! Przecież takich wątków jest już masa. Nie zwracałbym na to uwagi gdyby nie to, że 70% tych postów zawiera taką treść: "...komputera używam do przeglądania stron, komunikatora, filmów i muzyki....". Przecież to jest jakaś paranoja... I tak za kazdym razem każdy pisze to samo i nic nowego nie wymysla.
Tak więc prosze:
1) zrobmy jakis poradnik pt. "jaki mac jest dla Ciebie"
2) ludzie ktorzy chcecie kupic maka, ipoda, czy cokolwiek innego -> poczytajcie najpierw to co już jest!
PROSZE!
---- Dodano 08-10-2008 o godzinie 14:49 ----
przepraszam za ordynarne zwroty, ale mnie poniosło

This topic is locked
 This topic is locked