Rozbieżność cen Gift Card na Allegro
Cześć, ostatnio sprawdzałem z ciekawości Gift Card'y (US) na Allegro i mam do Was dwa pytania. Dlaczego jest aż taka rozbieżność cenowa np: 50$ na jednej aukcji 95 PLN a na drugiej 130 PLN. Czy ta 95 PLN to jakaś ściema? @@50$ ITUNES APPLE GIFT CARD AUTOMAT GWARANCJA@@ (1955115334) - Aukcje internetowe Allegro Widzę, że dużo osób już to zakupiło.
Oto link do wszystkich Gift Card'ów i rozbieżności cenowej: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Czy opłaca mi się kupić 2 50$ za te ponad 100 ZŁ czy to jedna wielka ściema?

Dlaczego niektóre iTunes Gift Cards są tak tanie na Allegro?
Started by
mela49
, 23 Jul 2008 19:56
383 replies to this topic
Posted 06 December 2011 - 20:11
Posted 06 December 2011 - 21:28
I myślisz, że pierwszy się obudziłeś z tym epokowym odkryciem cen na allegro i innych portalach ogłoszeniowych? Tak jest już od dawna, a potem jest płacz na forum, bo komuś konto zablokowali i kilkaset złotych poszło... Przelicz, ile kosztuje 50$ i zastanów się czy cena na allegro jest możliwa.
Jak napisałem, nie Ty pierwszy to znalazłeś i wystarczyło poczytać na forum, a nie zakładać nowy temat.
Posted 03 February 2012 - 16:16
@GAMA
Karty kupujesz na allegro ?
Posted 03 February 2012 - 17:13
Czy ma ktos sprawdzonego sprzedawce Gift Card do iTunes na Allegro ?? Bo z tego co patrzylem na Allegro mozna kupic o polowe taniej niz na keye.pl ale czy sa to legalne kody?
Allegro - od 80 zł za 50$
Keye.pl - 162 zł za 50$
czy ktos kupowal lub kpuje na Allegro i wszystko jest ok ? Jesli tak prosilbym o podanie nicku sprzedajacego.
Posted 12 April 2012 - 22:08
Chciałem poinformować, że Apple rozważa wprowadzenie kart upominkowych do iTunes na polski rynek. Kontaktowałem się z menadżerem iTunes na Europę i poinformował mnie, że karty te zostaną wprowadzone w momencie gdy zostanie na nie pokazany odpowiedni popyt.
Proponuje więc wszystkim zainteresowanym kartami upominkowymi (iTunes gift cards) wypełnienie tego formularza: [url=http://www.apple.com/feedback/itunesapp.html]Apple - iTunes - Feedback[/url]
Jako przykładową wiadomość po angielsku można napisać:
Subject: iTunes Gift Cards in Poland
Dear Apple,
Polish Apple fans are eagerly awaiting iTunes gift cards. Please introduce those to our market.
Sincerly,
Apple's Customer.
-----
Pozdrawiam,
Grzegorz
Proponuje więc wszystkim zainteresowanym kartami upominkowymi (iTunes gift cards) wypełnienie tego formularza: [url=http://www.apple.com/feedback/itunesapp.html]Apple - iTunes - Feedback[/url]
Jako przykładową wiadomość po angielsku można napisać:
Subject: iTunes Gift Cards in Poland
Dear Apple,
Polish Apple fans are eagerly awaiting iTunes gift cards. Please introduce those to our market.
Sincerly,
Apple's Customer.
-----
Pozdrawiam,
Grzegorz
Posted 12 April 2012 - 22:12
Posted 13 April 2012 - 12:32
Temat juz wiekowy ale kogo poleca ie np na Allegro do kupienia gift karty 50$ ?
Pozniej wystarczy wpisac reedem kod i bedzie mi bez problemu pobierac kwote z tej zdrapki ?
Musze miec wpisane jakies dane adresowe z US zeby mi nie zablokowali konta czy tylko wystarczy wybor amerykanskiego store ?
Posted 13 April 2012 - 13:02
Ja uzylem tylko USA Store, z POLSKIMI danymi i mi dziala
Posted 13 April 2012 - 13:33
Po co tu, jak można w aktualnym wątku, chociażby http://myapple.pl/ip...ominkowa-2.html Zamykam.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users