Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

GTA IV

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#26 Razle

Razle
  • 184 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 maja 2011 - 17:27

Jest już port GTA 4 na maca: YouTube - Grand Theft Auto IV MAC
działa, sam sprawdzałem :)

Sztuka dla sztuki IMO.
Czy próbowałeś odpalać grę na Macbooku, czy na Macu Pro ? Na filmiku wygląda ona na niegrywalną. Jak twoje wrażenia ?

#27 Norbit0

Norbit0
  • 76 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 maja 2011 - 18:01

Sztuka dla sztuki IMO.
Czy próbowałeś odpalać grę na Macbooku, czy na Macu Pro ? Na filmiku wygląda ona na niegrywalną. Jak twoje wrażenia ?

GTA IV pod Windowsem 7 na tej karcie w filmiku (NVIDIA GeForce 9400 256 MB) ledwo chodzi na najniższych, więc nie ma się co dziwić jak chodzi pod OS X'em.

#28 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 18 maja 2011 - 19:26

beznadziejnie to wygląda krótko mówiąc :)

#29 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 18 maja 2011 - 20:59

W ogóle dziwny jest fakt kupowania czegokolwiek od Apple do grania. Owszem może te iMaci po 10 tysięcy mają odpowiednie karty graficzne, ale jeżeli ktoś kupuje m.in. dla grania to zdecydowanie wolałbym kupić sobie konsole zwłaszcza, że taki XBOX 360 leci po 500-600 zł co jest niczym w przypadku wydania dużo, dużo więcej na produkt Apple ;) Ciekawi mnie jeszcze jeden fakt czy da się podłączyć konsole (ps3, xbox 360) pod Apple'owski Cinema Display :)?

#30 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 19 maja 2011 - 06:18

Nie da się..... A pod iMaca się da

#31 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 19 maja 2011 - 08:22

Właśnie przeglądałem wczoraj YouTube i faktycznie, ale ów konwertor nie działa z 1080p. W sumie i dobrze bo 720p jest zdecydowanie lepsze na konsolach (mniejsze spadki płynności i ostry obraz). Szczerze to wolałbym właśnie iMac'a np. 27 cali i do tego PS3. W sumie cena Cinema Display ciut większa aniżeli samego iMac'a - mówię o używkach :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych